СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:гледайте си сръбското менте, Аз се отеглям, оти ми писна. Сега най-вероятно, както и срещу Ботев, ще сме без треньор за дербито с розовите (току виж па без треньор вземе та ги опляскаме), ама тъй си е-прост народ-слаба държава.Три години търпяхме некадърника Гонзо и му ръкопляскахме, сега идва един кадърен и млад треньор, ДОКАЗАН при това-приматите го гонят...абе що нема и на "Герена" един като Цимбика, да въдворява ред.Йока бил станал шампион с Партизан-абе алооооооу, в Сърбия няма никакви силни провинциални тимове както в България- там са си по старому-Звезда и Партизан-ако не са едните ще са другите.И тъй като Звезда са в страшна криза вече близо 6-7 години, естествено е шампион да е Партизан, ако ще не Йока ами Дока да е треньор! ТЪПАЦИ! Бил чорбар Петев..ами феновете на Ботев как приеха Мъри, макар ЛЕВСКИ да е най-омразният им отбор, питам аз и отговор неща!
Чакай, бре. Намираш се в държавата, на която мутрата Борисов доскоро беше премиер. Какво се впечатляваш толкова?