Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00

Мнениеот konvoec » 05 окт 2012 23:00

turbogena написа:А тоя Марсиньо ми скъса нервите. Тоя човек има ебаси бавните действия. Имаше няколко отлични възможности за изостряне на атаката и той почва да се чуди и да се мае...
Ех ,ако си бяхме оставили Ванката Цветков друго щеше да е...

Ама той и Йовов се надпреварват кой е по-техничен и по-бавен.....
Присетих се нещо... Много засади ни свириха, дали всички бяха реални,,,,,,,,,,,

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Непрофесионален коментар Левски-Литекс

Мнениеот Пловдивчанинът » 05 окт 2012 23:01

Ако става въпрос за Гонг какво чудно има, но не трябва да се пренебрегва и Ники Александров и той винаги се проявява. В Европа да си викат колкото искат, но в бг първенството това си е наистина непрофесионално и дразни.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 05 окт 2012 23:02

delqnski47 написа:
Blue Mind написа:
delqnski47 написа:Спортал :arrow:

Стоичков отговори на феновете на Левски

Наставникът на Левски( :mrgreen: ) Христо Стоичков, който бе обиждан по всевъзможен начин от феновете на Левски по време на мача на "сините" с Литекс, отговори на привържениците на 26-кратния шампион на България.

"Не мога навсякъде да съм обичан. Феновете на Левски си подкрепят отбора. Толкова години съм ги мъчил, нормално е да не ме обичат, а и явно помнят. Все пак не всеки техен играч е печелил Златната топка. Когато такъв вземе тази награда, да ми се обадят", заяви Стоичков.

http://football.sportal.bg/news.php?news=389307

Браво,браво утешавахте се с топките на Стоичков... като няма с к'во друго... ;)

Друго имах предвид като сложих новината,но аре....и така да е!

Съжелявам ,ако не съм разбрал ,че си полу-сериозен :mrgreen:
Изображение
Изображение
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 окт 2012 23:04

Абе да ви попитам за 400 000 дали можехме да привлечем А. Дел Пиеро , вместо да мъчим този Силва ?
Сигурен съм , че макар и на преклонна футболна възраст щеше да прави фурор със "синия" екип :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2012 23:05

Добри тия сините бреееееееееееееееееееее 8-) Много поздрави на всички от гара Левски, през Осъм-а, та чак до Борисовата. Мач стана да му стане драго на човек, но само през второто полувреме. Първото беше мъка както и да го погледнеш, НО тук е моментът да поздравим момчетата, с човек по-малко показаха дух и в крайна сметка взеха мача.
Освен главният съдия обаче, много критики търпи и байрактарят от страната на сектор В. През първата част, когато атакувахме в неговия ареал, беше точен и на място. Няма какво да се лъжем, Базил не успя нито веднъж да избяга от засадата и всичките отсъждания изглеждаха на пръв поглед правилни. През второто обаче, този същият клоун изоставаше с минимум 2 метра от всяко събитие, дали се умори, дали се разсърди от "комплиментите" по негов адрес, не знам ...

[offtopic]Идва ред на тра-ла-ла, и отново тра-ла-ла ;)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 окт 2012 23:10

Най-сетне да се гледа някакво дерби....
Доволен съм от играта на Левски, продължавайте да играете по тоя начин ;)
Иначе, резонна победа, последните години Левски с много дух, успява да надделее над Литекс в София.
Литекс много уплашени - един чудесен Георги Миланов, един супер слаб Галин Иванов.и останалите- средна хубост...
Чакам нетърпение двубоя в Разград, тук ще си сверите часовниците !! ;)
П.С..Батков ви прави лоша услуга, като ни напада, по тоя начин...вместо да се съсредоточи в отбора ви, да вдигне нивото и му осигири спокойствие !!
Последна промяна от snakebite на 05 окт 2012 23:13, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 05 окт 2012 23:11

що не ни разпява всеки път пича, дет взе микрофона от " глиста " ( не му знам името на въпросното момче ) ... :!: :?:
много по яко шоу стана и песните станаха доста по звучни ... пък и другите сектори се включиха ...
за мача, доволен съм от победата ... за играта :arrow: има още какво да се желае, но мисля, че сме на прав път ... пък времето ще покаже ... честито на всички Левскари ...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 окт 2012 23:12

delqnski47 написа:Спортал :arrow:

Стоичков отговори на феновете на Левски

Наставникът на Левски( :mrgreen: ) Христо Стоичков, който бе обиждан по всевъзможен начин от феновете на Левски по време на мача на "сините" с Литекс, отговори на привържениците на 26-кратния шампион на България.

"Не мога навсякъде да съм обичан. Феновете на Левски си подкрепят отбора. Толкова години съм ги мъчил, нормално е да не ме обичат, а и явно помнят. Все пак не всеки техен играч е печелил Златната топка. Когато такъв вземе тази награда, да ми се обадят", заяви Стоичков.

http://football.sportal.bg/news.php?news=389307

Христо Стоичков президент.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Непрофесионален коментар Левски-Литекс

Мнениеот plamenst7 » 05 окт 2012 23:12

Този съдия напълно си е заслужил епитетите с които е бил наречен. Не виждам какво пристрастно има в това да изкажеш реално случващото се на терена. Ако съдийската комисия си е на мястото, този съдия би трябвало повече да не свири никога в А група. Да извадиш от дербито с ЦСКА най-добрия играч на Левски за едно безобидно нарушение в центъра на терена си е престъпление. Не знам може ли да се обжалва картон и да не се наложи наказание на играча, но ако може, то това си е класически пример като за учебник кога трябва да се случи това.

joro bad

Мнениеот joro bad » 05 окт 2012 23:14

snakebite написа:Най-сетне да се гледа някакво дерби....
Доволен съм от играта на Левски, продължавайте да играете по тоя начин ;)
Иначе, резонна победа, последните години Левски с много дух, успява да надделее над Литекс в София.
Литекс много уплашени - един чудесен Георги Миланов, един супер слаб Галин Иванов.и останалите- средна хубост...
Чакам нетърпение двубоя в Разград, тук ще си сверите часовниците !! ;)

Така е. И аз съм на това мнение, защото въпреки победата, имам резерви относно играта, но все пак да празнуваме!

Върни се в “Архив”