II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT
Играли достойно и типично по български се о..аха!!!Поведоха дръпнаха се резултат да пазят,треньора им защитник вкарва 10 мин преди края и си праща центр.защитник халф да играй.Държи цял мач тоя гном Миро Иванов който за две стотинки работа не свърши!!!
Pichichi написа:Нищо не е решено ама лудогорци ще трябва да бият сега в Загреб, определено 1 : 0 беше идеален резултат
ама греда, даже 0 : 0 е доста по-добре от 1 : 1 .
Мне..Трудна работа ще е да ги излъжат.В Загреб Динамо ще играе много по-убедително!Днес играха доста под възможностите си.Явно са подценили Лудогорец и са си мислели, че няма да им се опънат толкова.
Червените злобеят, останалите пожелават късмет и те така ... после защо ви викат боклуци и прасета
Иначе Лудогорец бяха до тук аз поне съм доста изненадан от играта, през по-голяма част от времето ги надиграха, ама до там, а тук се броят головете, ама без нападатели толкова

W84me написа:kijelmi написа:Имаше ли хора изобщо на тоя мач? Все едно немски пенсии гледаха театър днес.
Не ми се мисли на Армията след три купи щеше да е АД. Много хляб за съжаление драги Разградчани има още да изядете.
Само дето това, което не ти се мисли няма как да стане...
То пък се едно вие сте се скъсали да печелите титли и купи в последните години...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ТЪПИ КОМПЛЕКСАРИ СТЕ ФЕНЧЕТАТА КОИТО ЗЛОБЕЕТЕ !!! Аз съм оптимист за реванша НЕ СЪМ ВИЖДАЛ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ДА ПРЕСИРА И ДА ИГРАЕ ПО ТОЗИ НАЧИН С ГОДИНИ !!! КОМЕНТАТОРА ДА ВЪРВИ СЪЩО ДА СЕ ГРЪМНЕ АНТИ-БЪЛГАРИН!!! ВСЕ ОЩЕ ИМА ШАНС ОТБОРА ДА ПРОДЪЛЖИ СЛЕД ДНЕШНИЯ ХУБАВ МАЧ АЗ СЪМ ОПТИМИСТ ГОРЕ ГЛАВИТЕ ДАНО ЛУДОГОРЕЦ ДА ГИ ИЗЛЪЖЕ ТЕЗИ ТАМ И ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД УСПЕХ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Хора не гледайте през розови очила ! Хората се разходиха и сега на Максимир ще ми разкажат играта на Лудогорец ! Динамо играха последните 30 мин ! През друго време се разхождаха ! Ако се бяха напънали повече Динамо едва ли щеше да е 1:1 !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Жалко за добре изградената игра и голямото желание,но ако забелязахте как физически изнемогваха след 77-78мин.футболистите на Лудогорец.Мишо Александров показа,че го няма този усет на ''хищник'' и остави футболиста на Загреб,който беше 2 метра зад него да го настигне и да избие топката.И както в много други БГ случай почваме да се жалваме за даден пропуск по терена и ръкомахане,подценяваме покриването на зоните си и приключваме участие.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iuYXF44jEzDmx.gif[/wrapimg]
Wishes написа:Другата седмица по - голяма ефективност или минавате на Лига Европа.
По скоро ще си ходят у дома.

не, в интерес на истината, Лудогорец игра прилично. С малко повече шанс - имат шанс
[offtopic]успех ба БГ отборите[/offtopic]
[offtopic]успех ба БГ отборите[/offtopic]
- mertezaker
- Контакти:
Ужасни мнения чета тук
като не подкрепяте Лудогорец поне не бълвайте тая злоба! Не харесвам някои неща в Лудогорец и тая противна мутра Домусчиев, но са си български отбор и все пак на реванша шансовете си остават 50/50