Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот fkbl1 » 25 сеп 2020 15:24

Red_Neck написа:Бордът на директорите решава всички важни въпроси и определя политиката на клуба. Чакам да чуя от Кинг Кени или от самия Юрген Клоп, че ФСГ са незаинтересовани от спортно-техническото развитие на клуба, че се интересуват само от печалба и че не подкрепят Юрген. Локумите и интерпретациите на други лица по темата не ме интересуват.

Ей това! Как пък не го проумяват? Как може да са толкова ограничени и да си мислят, че едва ли не Клоп се бори с тях денонощно И... ЗАБЕЛЕЖЕТЕ... лъже медиите всеки път, че обича да работи под сегашното ръководство и сегашния екип.

Пък това, че в момента има световен застой за толкова много неща не следва да е проблем да се ОТЛОЖИ новата трибуна, която идва след предишната такава. След свръхмодерната нова тренировъчна база. Абе, харчи там, как може Челси да купуват, а ние не?

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 25 сеп 2020 15:40

fkbl1 написа:
Red_Neck написа:Бордът на директорите решава всички важни въпроси и определя политиката на клуба. Чакам да чуя от Кинг Кени или от самия Юрген Клоп, че ФСГ са незаинтересовани от спортно-техническото развитие на клуба, че се интересуват само от печалба и че не подкрепят Юрген. Локумите и интерпретациите на други лица по темата не ме интересуват.

Ей това! Как пък не го проумяват? Как може да са толкова ограничени и да си мислят, че едва ли не Клоп се бори с тях денонощно И... ЗАБЕЛЕЖЕТЕ... лъже медиите всеки път, че обича да работи под сегашното ръководство и сегашния екип.

Пък това, че в момента има световен застой за толкова много неща не следва да е проблем да се ОТЛОЖИ новата трибуна, която идва след предишната такава. След свръхмодерната нова тренировъчна база. Абе, харчи там, как може Челси да купуват, а ние не?

+1
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 сеп 2020 04:48

fkbl1 написа:
Liverpool_EC написа:Ти пропускаш ли как твоят загрижен спасител на втората седмица от кризата разпусна всички работници и обяви, че ще взема помощи от правителството?

Ей, филмар, защо лъжеш? Кого е разпуснал? Правителството предложи на всяка фирма да плаща 80% от заплатите на служителите и ръководството на Ливърпул искаше да се възползва, като щяха да доплащат останалите 20% и никой служител нямаше да бъде ощетен дори със стотинка. Морално или не, ти си прави преценка ако толкова ти пука за правителството на Англия, но недей да лъжеш, защото е смешно.

Клоп е шибан гений, но недей да го изкарваш като единствен спасител, защото ако искахме само неговите покупки сега нямаше да имаме Салах и Мане, а Гьотце и Брант. Клоп сам си призна, че изобщо не е искал Салах, но Едуардс не е спрял да го натиска и накрая е клекнал... за наш късмет.

Говориш с един надменен тон, пропускаш факти и си съчиняваш. Никой не го ебе за FSG, никой не си мисли, че са дошли от любов към клуба. Просто ни дразнят такива мрънкала като теб. Аз съм сигурен, че FSG искат рано или късно да продадат клуба, но също така съм убеден и че няма да успеят. Единствено някой отвратителен шейх би имал възможността да си го позволи, но обществото на Ливърпул няма да го допусне.

Ти вярно си адски неориентиран тип обаче :shock: Да, те не успяха да ги разпуснат, защото обществото на Ливърпул не допусна отвратителните американци за пореден път да се направят, ЧЕ НЯМАТ ПАРИ и баха готови да минат метър и да вземат помощи от държавата. Абе заблуден, гледай хубаво какво и как се случва в този отбор, стига само скача в защита на тези шмекери:lol:
Ти Бранд знаеш ли какво щеше да представлява в ръцете на този шибан гении или просто сега го гледаш при Фавр и викаш първосигнално "добре, че не го взехме". Нищо продължавай да се издаваш, че му се отказват играчи, на този шибан гений, със сигурност това е в плюс за ФСГ. Салах беше доведен от лаптопаджиите, заради статистиката му за създадени шансове.
А ти знаеш ли, какво каза самият Салах за Клоп: "Никой треньор преди не ме е карал да играя толкова навътре и да ме окуражава постоянно да стрелям". Сега ти имаш ли си на идея, че лаптопаджиите докараха един играч за асистенции, а Клоп направи голмайстора който гледаш в момента. Ти наистина ли се надъхваш, че тези виждат качествата на играчите в графиките по-добре от от Клоп в тренировките? Кой прави тактиката за мача, кой ги надъхва, кой ги пуска на точното място ...или на неточното, като няма пари за резерви :lol: Лаптопаджиите ли им вдигнаха цената на играчите?
Не знам как да коментирам, че американците щели да продават, ама няма да успеят. Признавам си, тука вече ме матира :lol:
За борда на директорите от следващото ти мнение: Имаш ли на идея, кой им каза на твоя любим борд, че трябва тази нова супермодерна база и тя да е при първия отбор? Ами този същия борд с великия модел, дето щяха да измислят нов футбол с него, защо не ги взе тези решения преди Клоп бе, объркан. Защо Клоп трябва да ходи да настоява за спортен директор, за нова база и т.н. Нали те са великия ви борд, защо не ги взеха тези решения те сами, ами някой трябваше да ги учи на футболен мениджмънт вашия борд? Сигурно, защото те си помислиха, че като разбират от бейзболен мениджмънт, то автоматично разбират и от футболен. Същия този борд, дето назначава, беше назначил Йън Айре да изпълнява 3 дейности (на една заплата естествено ;) ) Същия този борд беше гласувал доверие и нов бюджет за селекция на Роджърс, след най-трагичния му сезон и ако онзи се беше задържал в челото и до ден днеш нямаше да знаят как да привлекат Клоп. И спортно-техническите успехи дето сега се биете в гърдите, че са постигнати от инвеститора и борда, щяхте още да ги сънувате...ама няма проблем, те ФСГто са със дългосрочен план вие щяхте да ги изчакате още 9г ако трябва.
Още ли не можеш да схванеш, че трибуната не беше отложена заради пандемията. Да те сега ти казват, че я отлагат, ама да не мислиш, че ако не беше короната, днеска вече щяха да стоят твоите шефове с бавноразвиващия модел.
Айде сега пак кажи лозунга за Челси, че ние вече 3 дена само за Челси си говорим и ти поне следиш темата, ако с другото си тотално объркан :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Напиши бързо, че ФСГ не може да харчи, като Челси!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 сеп 2020 05:51

Red_Neck написа:
Liverpool_EC написа:.........

Ти верно ли изписа толкова щуротии за да нахраниш шибаните янки :?:

На кое казваш щуротии, че Борусия успяха 2 пъти по-бързо да вдигнат фалирал клуб и да постигнат спортни успехи с техния модел? Че Хенри Спасителя не иска да отпусне един мижав заем, по време на криза? Или просто тъй ти оттърва, да са щуротии, за да не компрометират ивеститора.
Ти ако не знаеш, защо съвсем спокойно ги "прежали" тия 700 мил твоя инвеститор, значи само дето се напъва тука с уроците по икономика. Ако на теб ти се вижда много трудно да се изкарат 200-300 мил, Хенри знаеше със 120% сигурност, че тези прежалените пари, ще му се върнат двойно,тройно и четворно след години ;) И то БЕЗ, подчертавам БЕЗ да са нужни спортни успехи. Пропусна ли, че лятото на 2018 имаше оферта за 2млрд. Братовчед на Мансур беше шейха с офертата. Това 2млрд, беше преди успехите. Естествено, Хенри вече беше докопал големия си жокер Клоп, единственият, който може да постигне и бонуса-успехите в условията на американците или катко му викате вие - модела им ...с доведените играчи, дето само Клоп от всички треньори в Европа не го бърка, кой ще му доведат. А с успехите скача и цената. Хенри не го бърка, ще поизчака някоя още по-добра оферта след години, той е инвеститор и финансовите успехи му ги гарантира времето. Дори без спортни такива. Него го боли фара за емоциите на феновете, които ти ще помниш цял живот. Вземи обаче хубаво виж, кой ги донесе тези спортните успехи. Треньора ви ги донесе, тръшкайте се ейтука с вашите бордове, ама треньора носи спортните успехи, не инвеститора. Какво стана с успешните американски инвеститори в Ман Юн, след като се махна ТРЕНьОРА? Такива треньори, като тези 2мата няма под път и над път, ако забелязваш какво става с другите отбори, които купуват играчи, ама няма треньор да направи отбор от тях. Клоп и Фъргюсън са единствените последните 30г, които спечелиха ШЛ и влязоха в топ 4 на Англия в един и същи сезон. Клоп и Мауриньо са единствените треньори, последните 15г стигнали до финал в ШЛ с два различни отбора. Клоп ги разви нашите играчи и им намери правилните места на някои, за да може сега да ми постваш таблицата от трансфермаркета и да се надъхваш, че е заради ФСГто. И тези вашите екземпляри с бавноразвиващия модел, ако изпуснат момента да ни бетонират на върха докато Клоп е тук, защото процента със заплатите щял да им се вдигне до 64, а тяхният модел работел между 57-60% да знаеш от мен, че ще са направо за разстрел. От всеки фен, който цени емоциите.
И тази таблица дето я постна с гордост, колкото повече я гледам, толкова повече ме е срам. Не знам с какво се гордееш от нея, като ми говориш за 10г финансови и спортни успехи. Челси/ПСЖ/Сити няма какво да ги коментираме. Ама другите? Еми то освен Юнайтед други по-набутани от твоите хора няма. И Арсенал, 3те с американски...инвеститори. Набутани от 5г търсене на футболни изумруди в компютъра. Мънибол-Автогол :lol: И това 370 нето къде си го сложил, то е само през тази седмица ;) , другата ще е надолу. И са отразени трансферите на Тиаго и Жота, а те не са извадили парите за тях още...нали се сещаш, че са на изплащане :lol: Нищо де, за мен не е важно колко нет са извадили :lol: За теб е важно, щом си решил, че са 370 - нека да са 370. Дано се чувстваш добре, виждам, че и за теб, като за Хенри, цифрите са мнг важни. Аз лично не мисля да им благодаря за минималното, което се очаква от едни собственици. Гледам, че има кой да се впечатлява и да ги възхвалява. Даже и лозунги им вдигат :lol:
А за Далглиш...не трябваше да стигаш до там. Ето как се чувства той, като го привикат шефовете :lol: Трябва да си истински щастлив от тях, за да си мислиш такива неща, като влизаш в офиса :mrgreen:
"Mike Gordon was over and he asked to see me at Melwood," the Scot is quoted as saying by Sky Sports.
"I went up to Jurgen Klopp's office and there was a laptop there and John and Linda (his wife) were on it and there was another one with Tom Werner on it," he continued.
"John started speaking and I thought, 'What have I done now?' I thought I was getting the sack again.
"I thought I was in trouble and then he said they wanted to name the stand after myself, as well as for the football it was for the work done with the community with Marina (Dalglish's wife) and the charity and everything."
:lol:

CSKA69
Контакти:

Re: Селекцията в ЛивърпулЗащо изобщо се занимавате със Сектанта

Мнениеот CSKA69 » 26 сеп 2020 07:44

Защо изобщо се занимавате със Сектанта :?: 8-) :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Re: Селекцията в ЛивърпулЗащо изобщо се занимавате със Сектанта

Мнениеот fkbl1 » 26 сеп 2020 15:14

Отговарям ти последно и ти казвам, че не ти изчетох последните в мнения, защото си пълен малоумник. Никой, никога е нямало да освобождава нигого. Ако някоя фирма в България ползва 60/40 освободила ли е служителите си, бе, умник? Разликата е, че в Англия беше 80% от заплатите, поети от правителството, като Ливърпул щяха да плащат останалите 20 и никой служител нямаше да бъде ощетен.

Ти наистина си някакъв сектант, какво се опитваш да ни изкараш, че сме против Клоп едва ли не... Перфектна симбиоза са треньора и управата, за това сме и един от най-добре управляваните клубове в СВЕТА. Ти си също така и голям лицемер, а не само слабоумен. Казваш, че собствениците не дават пари на Клоп за нищо, а сега обясняваш, че той им е казал, че трябва такава база (което е вярно) и те наляли пари за това. Е, как става по-точно това, като те не искат да дават пари? Много били жадни за приходи и пари, ама не искали да вдигнат трибуната, с която ще дойдат повече приходи, защото не искали да дават пари. Проблемът с FSG хейтърите винаги е един и същ - измисляте си и толкова сляпо мразите, че чак не може да мислите. Приключвам с писането в тази тема!

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 26 сеп 2020 18:18

Положителното в целия спор е, че ако/когато ФСГ си тръгнат от Ливърпул в нашия форум има кой да управлява отбра много по-добре :mrgreen:
Hala Madrid

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 26 сеп 2020 19:28

Liverpool_FC, посочи един собственик, който отговаря на твоите представи. ФСГ не става, Абрама не става, Масура не става. Кой е?

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 сеп 2020 23:49

Кариус под наем във Унион Берлин за целия сезон. Догодина май му изтичаше договора и си заминава тоя шаран. Груич и Харито са следващите напускащи.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 сеп 2020 03:40

jelew73 написа:Liverpool_FC, посочи един собственик, който отговаря на твоите представи. ФСГ не става, Абрама не става, Масура не става. Кой е?

Ще ти кажа 5, дано не съжаляваш, че попита, че ще има за четене :lol:
1. Дитмар Хоп, Чичката на Хофенхайм- Да той е по-богат от Абрамович, но точно това ме кефи в него, работи по много по-правилен начин и изобщо не се изхвърля, като руската чикия. Знам, че в Германия го освиркват заради гешефта със собствеността, но той не купи Хамбургер за да почне да цака Байерн М или Борусия със скъпи трансфери и да побърка Бундеслигата. Човека си кешира компанията и започна да инвестира в собственото си село, не знам как може да освиркваш човек, който се грижи за родното си място и създава работни места и удоволствие на местните. Не го знам как без лаптоп разпозна, че това 28г лапе ще стане ебаси треньора обаче човека методично от някакъв регионален отбор с Нагелсман ги вкара в ШЛ. Най-важното за мен е, че на дърти години осъзнава, че горе няма банкомати, че да си тегли парите и ги дава където трябват. Ако беше дошъл при нас, щеше да си спести освиркванията, а на нас бавноразвиващия проект " Мънибол".
2. Шефовете на Атлетико, даже не ги знам как се казват, обаче тези хора като видяха Симеоне, че спечели в началото си ЛЕ и от там само напред и нагоре. Една съдийска грешка ги лиши за 10г да имат успехите на ФСГ + бонус нов стадион :!: Но те като разпознаха на какво е способен този треньор, не дават назаден, даже и с пандемия и заеми за стадион. Само забележи какви нападатели заменяха един с друг през годините Торес с Агуеро, с Фурлан, с Факао, с Д. Коща, с Гризман и сега пак не се церемонят и заложиха на това младо лапе. Единствено, ако не се лъжа с Джаксън Мартинес се набутаха, но не дадоха назад. Вчера видяхте всички каква заплата дадоха в условия на пандемия. Скаутската им система веднага я сменям със всички прехвалени лаптопаджии дето си пият кафето на Мелууд. За защитниците им няма да говоря. Знам, че нямаха заеми, но и сега като имат за стадиона, не се церемонят, след като отбора е в най-силната си позиция от 20г насам. А през това време нашите смениха Торес със Суарез и него с Балотели и Чики-Рики. Ужас!
3. Борусия Д-там не може да говорим за собственик, защото са акционерно дружество, но екипът им продължава да прави истинския футболен Мънибол. Също бяха пред банкрут и забравиха за 5г. Няма да ми стигне да изредя играчите, които намериха и продадоха и продължават да творят, макар и да не могат да се преборят с чудовищния Байерн. Последните 2г, ако си бяха с Клоп пак щяха да се възползват от колебанията им, ама не става със всеки треньор ;) Та този екип бих го сменил на секундата с нашите бейзболни гении.
4. На Лестър бившият президент, бог да го прости- какво му беше на човека, че от долните лиги ги направи шампиони? Сега синът му пое и пак си инвестира правилно, без зари и фоерверки. Ако тези хора бяха в Ливърпул с нашата фенска маса и приходи да знаеш, че щяхме да сме много по-напред за този период. Ама хората си обичат футбола, ходят на всеки мач. И това всъщност е основното за мен за един собственик- да обича играта и освен за бизнеса да е взели отбора и за емоцията. А не като американските собственици, които все повече и повече се мъкнат във футбола, понеже обичат парите и...бейзбола и амер. футбол. Дъртите американци презират футбола, в САЩ през 60те кога са били млади почти е нямало такова нещо, че да го заобичат. Заобичаха го сега, като се открехнаха какви пари се въртят в сокъра.
5. Бих взел даже и Даниел Леви- години наред се бориха със партньора му да изкупят Алън Шугар за да могат евреите да си приберат еврейския отбор. Щом отбора тръгна и захапа в топ 4 веднага осъзна, че им трябва стадион за да растат още и още. Той може и да не е жив да види резултатите от стадиона след 15г, ама знае че отборът му ще е подсигурен за половин век напред и ще може да се конкурира с топ4. Успехи не постигна, но беше адски близо няколко пъти,а то там трябва и манталитет, нещо върху което той работи и иска отборът му да се разпознава, като нещо повече от Лондонски отбор. Ако беше в Ливърпул със сигурност щеше да успее. Признавам си, че не мога да надмогна съмнението, до колко на един евреин щеше да му пука за резултатите на Ливърпул :lol: Но не може да му се отрече, че работи правилно, а Тотнъм бяха яко в битката за оцеляване през 2009.
Затова ви казвам, че сте се втренчили всички в този Мънибол и сега с успехите последните 2 г сте се надъхали, че това нещо работи, а то изобщо не е така. Единствените 3ма играчи, които се откриха на принципа Мънибол, т.е да ги намериш евтино и те да имат основна роля в успехи и да си вдигнат цената са Коутиньо, Робъртсън и Гомез. Обаче докато за 10г лаптопаджиите намериха един Коутиньо, Дортмунд намериха Санчо, Дембеле, Пулишич (нямат успехи с тях, ама счупиха парата), нашите намериха Робъртсън, а Байерн намери Алаба и А. Дейвис. За централни защитници да изброявам ли в други отбори? Та виждате, че такива удари прави всеки сериозен отбор и прехвалените ФСГ първите 5г повече се бяха омотали в собствената си каша. Ами ние бяхме стигнали дотам да взимаме под наем и да обиграваме играчи на Челси и Валенсия. Клоп още първото лято прекрати категорично тази глупава практика. И така, който иска да се втренчва и да повтаря лозунги, който иска да си отвори очите и да погледне европейския футбол. Мънибол е до време, дори да стигнеш нови върхове с него в началото, ти няма как да се задържиш там с ниски заплати и да чакаш всеки следващ със статистика да ти е новия Робъртсън. Ако погледна заплатите на Ред Сокс онзи ден, сигурно разбра, че и там приключи тази мантра. Те може и да си ги намират със статистиката, ама никой не играе за слава.
Ще изкажеш ли мнение по въпроса или просто пита?

Върни се в “Ливърпул”