Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Сезон 2014/2015

Мнениеот Tobacco » 08 юли 2014 15:38

Стига се ебава бе :mrgreen:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 08 юли 2014 15:44

Да,ама евроспорт цитира ''AS'' :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 юли 2014 15:45

Значи са си проверили източника :mrgreen: Кьорфишеци не преписват.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 08 юли 2014 16:29

Ди Мария не е лош играч,но 70мил. за него ми се струва прекалено.Въпреки това шом го иска Ван Гаал,ще го вземем.
Изображение

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 юли 2014 16:39

CECO_1981 написа:Ди Мария не е лош играч,но 70мил. за него ми се струва прекалено.Въпреки това шом го иска Ван Гаал,ще го вземем.

Те се дават 100млн за Бейл, та за Ди Мария няма 70млн да се изкарат ..

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 юли 2014 16:48

Глупостите за Де Хея вече не знам как да ги коментирам . Само човек , който "предсказва" , вади безмислени статистики и си вади някакви изводи от 2 " грешки " и съответно не е слагал ръкавици , може да го каже .

По темата , ТРЯБВА НИ СУПЕР ЗВЕЗДА ЗА ЗАЩИТНИК , никакви резерви на отбори със слаба отбрана ! Няма как да се разчита на вечно младите трима , от тях ще излезне точно 1 , който може да се сравнява със Видич . Особено ако започнем да играем със 3-4-3 . Вече за палаво халфче и крило си зависи от ЛВГ , предполагам че ще вземем и на двете позиции , но за едната ще се изсипят много пари . Силно се надявам тази година Видал или Кроос и догодина Ройс .

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 юли 2014 18:40

Глупостите за Де Хея вече не знам как да ги коментирам . Само човек , който "предсказва" , вади безмислени статистики и си вади някакви изводи от 2 " грешки " и съответно не е слагал ръкавици , може да го каже .

Не ти и трябва да ги коментираш,защото изобщо не ти се отдава!
Аз имам собствена гледна точка и съответно я защитавам със солидни аргументи.Ако ти имаш нещо да предложиш...давай,нека го видим всички :)
Някакъв анализ,проучване или някаква "безмислена" статистика свързана с Юнайтед,публикувай ги и ще коментираме,но...да се правиш на остроумен и още повече,че коментарът ти е насочен по-скоро на лична основа,само потвърждава ниското ти нивото на комуникация и интелект!
Да ти призная и на мен ми се иска грешките на Де Хея да бяха само 2,но...за съжаление те са много повече.
Откакто е в Манчестър Юнайтед той определено бележи прогрес(това винаги съм го подчертавал),но темповете на този прогрес са доста под очакваното ниво на развитие! Подчертавам изрично:При Де Хея се наблюдават две фази:Прогрес(60%) и Застой(най-вече в психологическо отношение/манталитет)(40%)
А за тези три години ситуацията трябваше да бъде следната(план минимум):80% прогрес 20% застой и постепенно да се изчистват грешките с всеки изминал сезон.
В спортно-техническо отношение,най-високите равнища на прогрес се наблюдават при играта му с крака.Тук растежът му в процентно отношение,сравнение с това което демонстрира в началото(2011/2012) е почти(+70-80%),което и със сигурност го превръща в един от най-добрите(в това отношение) вратари във Висшата лига.
Рефлексът:Това е най-силното му качество,определено! Тук също се наблюдава прогрес,но той е доста по-малък сравнение с играта му с крака.
Факт е,че в 8/10 случая,когато се е налагало,той е използвал това си качество по най-добрия начин,но все пак той непрекъснато трябва да се стреми да подобрява тази своя силна страна.9/10,10/10 това мисля,че трябва да бъде неговата цел :)
Високите центрирания:Ключов елемент що се отнася до стила на игра във Висшата лига! Със сигурност това е една от неговите слаби страни,която се наблюдаваше още и в началото.Неведнъж сме коментирали и високата честота на голове,които получаваме от статични положения,което отново е индикация че в това отношение нещата са на ръба между застоя и прогресът(но с доста по-бавни темпове),затова и тук трябва да се наблегне най-много!
Сега,ситуацията в момента е сравнително по-добра от сезон 2011/2012,но пак е крайно недостатъчна,за да се достигне едно доста добро ниво на спокойствие и увереност в този елемент.
Позициониране:Също един от недостатъците в неговата игра! Да,в това отношение Мануел Нойер е на светлинни години,но все пак моето желание е Де Хея да достигне едно ниво,което да бъде в рамките на адекватността.Но всъщност това качество,е по-скоро част от характера и интелектуалните процеси,а Де Хея като цяло е човек със скромни интелектуални възможности,което и донякъде възпрепяства усъвършенстването на този процес.
Психологически качества:Както казах вече,Де Хея е по-затворен тип характер,което в частност за един вратар е по-скоро вид бариера,отколкото нещо друго!
Комуникацията,адекватността и по-високите нива на самочувствие,трябва задължително да са част от профила на един топ вратар(какъвто е този на Манчестър Юнайтед).По тези показатели(от всички вратари,които сме имали) Давид Де Хея се нарежда на едно от последните места,но това от своя страна трябва само да го мотивира,защото ако той самият не осъзнае своята отговорност като важна част от Манчестър Юнайтед,просто няма кой друг да го направи вместо него...
Да,страшно трудно и почти невъзможно е да запълниш всеки един от трите елемента(единствено Петър Шмайхел успя и затова е най-добрият вратар в историята на Манчестър Юнайтед),но поне да покажеш желание за развитие,за усъвършенстване!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 08 юли 2014 18:44

Смуути,излагаш се.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 юли 2014 20:02

Аз имам собствена гледна точка и съответно я защитавам със солидни аргументи.Ако ти имаш нещо да предложиш...давай,нека го видим всички

:Прогрес(60%) и Застой(най-вече в психологическо отношение/манталитет)(40%)

Високите центрирания
- Зависи и от защитниците , за 3 години не съм въдял сигурна двойка!
скромни интелектуални възможности,което и донякъде възпрепяства усъвършенстването на този процес.
- отново силен агрумент, подплатен със айкю тест и провал при влизане във Менса!
Комуникацията,адекватността и по-високите нива на самочувствие
даже имаш и "бръмбар" във ръкавиците му.

Така да обобщим: Ти даваш някакви си НЕДОКАЗАНИ твои си проценти, познаваш го ЛИЧНО и това са солидни аргументи

А аз казвам, че е доказано един от най-добрите вратари, че ще го тренира вероятно най-добрия треньор и е избран за ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА ЗА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД.
Де Хея е най-доброто , което можем да имаме след Нойлер!!!

(капса да не се приема като викане)

Върни се в “Манчестър Ю”