Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Kotooshu » 23 юни 2022 18:03

Иzzzраждане да организират протест и да се вика ДъПъСъ:)))

https://www.youtube.com/watch?v=PCM52dvOQAI
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юни 2022 18:42

Kotooshu написа:Иzzzраждане да организират протест и да се вика ДъПъСъ:)))

https://www.youtube.com/watch?v=PCM52dvOQAI

ДБ да организират манифест и да се вика за БСП <3
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 23 юни 2022 19:28

tiamat написа:Тия мизерници кога ще се явят на работа??

Според мизерника Тошко не било тяхна работа да съставят кворум и това било на управляващата опозиция. Буквално им каза да се оправят и после ми говорите че тези нещастници не действат по инат.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юни 2022 19:33

JimBeam написа:
tiamat написа:Тия мизерници кога ще се явят на работа??

Според мизерника Тошко не било тяхна работа да съставят кворум и това било на управляващата опозиция. Буквално им каза да се оправят и после ми говорите че тези нещастници не действат по инат.

Тия ''нещастници'' искат да вкарат в дневен ред точките, които пискахте, че ИТН ще бойкотират....... а именно точките за актуализация на бюджета и законите, които ще предвидят парите по плана за възстановяване. Вместо това гаджето на Ленчето измества всичко това назад (хубаво ти го подчертавам) и вкарва в дневен ред първа точка ''Избор на председател'' на нещо, което ще се разпадне в скоро време. Ей такива боклуци в момента подкрепяте.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 23 юни 2022 20:04

Пич, каква е тази твоя защита на този гнусен чалгар да не си му от екипа, че така върло го защитаваш? Парламента ще управлява поне още 2 месеца дори да се стигне до избори и викаш ще го караме без председател? Твоите любимци днес що не влезнаха в парламента заедно с новите си другарчета? Има да се решават над 20 закона, за да дойдат парите от ЕС и сега без правителство няма и как да дойдат защото условието е да има управление и такова няма да има в следващите месеци. Ставаш вече жалък с това твое оправдание на кликата на Славчо холограмата, който обвиняваше Борисов че управлява от джипката, а той дори този по лош от него като командва от дивана какво да се случва. Нито един път не отиде в парламента дори за клетвата миналата година и трябваше с видео връзка да се кълне. Не мога да повярвам че все още има хора които така пламенно да защитават един човек, който разиграва държавата вече над една година и сега хвърлят държавата в хаос заради учиндолският си инат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2022 20:27

boabbb написа:Колкото до руските телевизии - явно това са решения на операторите, аз си имам всички руски телевизии, включително най-големите хардлайнери ...

Сайтовете. Аз не, че съм се юрнал да посещавам руски сайтове, освен Рутракер и livetv.sx. Тях ги посещавам по няколко пъти на седмица. Доколкото разбрах RT са баннали. Не съм го посещавал и няма да плача. Но примерно "Коммерсант" си е ок. Интересно, че даже с клиента на Tor не се достигат. Инсталирах си Cloudflare Warp и готово. Викам си: "Дай да видя таз пропаганда". Ми не я видях. Ни в "Известия", ни в "Коммерсант".
Но друго е противното - пропагандата, манипулацията, внушенията, с които ни засипват от визортелето - най-вече Нова и БНТ. Също така и тези фоби ли, тролове, гноми ли са и аз не знам. Особено грозни са онея самочувствените, които се държат, като някаква висша каста. Принципно е смешно, но може да стане опасно, понеже изглежда като познат сценарий. А те са толкова тъпи, че може и да го провокират.
Последна промяна от metodito на 23 юни 2022 20:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 23 юни 2022 20:32

Россия 1/24 също са спрени, а там може да видиш доста пропаганда особено в политическите им предавания, в които говорят как трябвало да се стреля по еди си коя държава, как те щели да отидат в Рая, а останалите в Ада и все такива неща. Нищо друго не се дава по тази телевизия и от сутрин до вечер само политически предавания от началото на войната. Първи канал за сега все още не е баннат макар че те там са малко по добре въпреки че е държавната телевизия като нашият БНТ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2022 20:36

JimBeam написа:Россия 1/24 също са спрени, а там може да видиш доста пропаганда особено в политическите им предавания, в които говорят как трябвало да се стреля по еди си коя държава, как те щели да отидат в Рая, а останалите в Ада и все такива неща. Нищо друго не се дава по тази телевизия и от сутрин до вечер само политически предавания от началото на войната. Първи канал за сега все още не е баннат макар че те там са малко по добре въпреки че е държавната телевизия като нашият БНТ.

Не съм ги гледал. ОРТ имам - някакво за немския пазар обаче (дават реклами за Германия само). Да, там има пропаганда. Има един вечер го дават - прилича на китайски комсомол, зловещ такъв един. Но не съм се заглеждал. И едни през деня. И тях съм засичал. Ма те говорят един през друг и нищо не им се разбира. :)

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 23 юни 2022 20:46

Става дума най-вече за предаванията на Владимир Соловьов който е най близък до Путин и предаванията на Олга Скабеева.
В едно от последните си предавания на Соловьов депутати от Единна Русия казват, че било редно да нанесат удар срещу Германия и как били готови за война в цяла Европа. Пълни куковци но не това е темата тук все пак и има други за подобни дискусии.

Ето им програмата за днес, а това 60 минути е предаването на Олга, а Вечер с въпросният Владимир.

11:00 Вести
11:30 60 минут
14:00 Вести
14:30 Вести. Местное время
14:55 Кто против?
17:00 Вести
17:30 60 минут
20:00 Вести
21:05 Вести. Местное время
21:20 Вечер с Владимиром Соловьевым
00:00 Альфред Розенберг. Несостоявшийся колонизатор Востока
00:50 Вести. Санкт-Петербург
Последна промяна от JimBeam на 23 юни 2022 20:49, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2022 20:47

Един много хубав текст на Георги Марков:
https://www.otizvora.com/2022/06/14822/ ... i-zhivotut

@JimBeam: Тоз страшния с куртката май е Соловьов. Поначало, ако гледам телевизия е бтв комеди ("Съседите", Чарли и тъ нъ). Като пребивавам при баща ми, докато ядем съм принуден да зяпам тв. Той е путинофоб, който гледа ОРТ. Върви, че разбери.
Последна промяна от metodito на 23 юни 2022 21:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”