itsoVIII написа:Че кой ви спира? Базите и сега могат да ги вземат на концесия за 35 години. Защо не ги вземат???? Големи наивници сте
Итсо,моля ти се не се напъвай......
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
itsoVIII написа:Че кой ви спира? Базите и сега могат да ги вземат на концесия за 35 години. Защо не ги вземат???? Големи наивници сте
neoje написа:Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
WIND написа:аааааа,сега вече някои от провинция шопия прекаляват! може да е всичко но за футбол, най-напред може да се говори първо в пловдив,после в стара-загора,после в търново после.......и някъде накрая софия! тука съм абсолютно съгласен със бултраса! може да мразя жълтите но когато става въпрос за футбол публика и дерби,тогава съм на страната на жълтите,спартак и марица! прочетете пак написаното от бултраса за да не се повтаряме и разберете че това е истината за двата"гранда"! колкото и да се мразим,грандовете у нас винаги са били във пловдив и поради тази причина е това умишленно мачкане на футбола в най-древния и славен град в бг. а именно пловдив! само да ни дадат един ден базите,да направим стадионите и тогава и господ неможе да ни спре! локото и ботеф и дай боже марица,ще са като ман.юнайтед и ливърпул в българия! само да сме живи и здрави! тук в пловдив футбола извира а в софия си го купуват!
veseo написа:neoje написа:Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!
Викаш "истинските фенове" ходите само с големите отбори? Малките не си струват, вярно, не е толкова интересно да се фукаш с победа над Вихрен или Беласица, а нали 90% от шопските фенове по селата затва сте "фенове"![]()
Колкото и да ти е трудно да го проумееш - съществува такова нещо като любов към клуба. Не стремеж към фукане с победите. Затова борещи се да не изпаднем сме повече от домакинства на ЦСКА и Левски.
neoje написа:Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!
neoje написа:veseo написа:neoje написа:Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!
Викаш "истинските фенове" ходите само с големите отбори? Малките не си струват, вярно, не е толкова интересно да се фукаш с победа над Вихрен или Беласица, а нали 90% от шопските фенове по селата затва сте "фенове"![]()
Колкото и да ти е трудно да го проумееш - съществува такова нещо като любов към клуба. Не стремеж към фукане с победите. Затова борещи се да не изпаднем сме повече от домакинства на ЦСКА и Левски.
пич на мен лично няма какво да ми обясняваш тъй като хода на всеки домакински мач на ЦСКА...айде бегаите се със селските ви отбори !!!!
PLOVDIV PEE 1912 написа:itsoVIII написа:Че кой ви спира? Базите и сега могат да ги вземат на концесия за 35 години. Защо не ги вземат???? Големи наивници сте
itsoVIII написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:itsoVIII написа:Че кой ви спира? Базите и сега могат да ги вземат на концесия за 35 години. Защо не ги вземат???? Големи наивници сте
Ами питайте кмета си, нали това му беше част от предизборната компания? Нали уж точно затова го избрахте? Ами отивате всички и го питате. Иска, не иска, ще ви даде някакъв отговор. Така се прави в белите държави, с мрънкане - не става. Макар че не точно това ви е проблемът, а проблемът ви е Селския.
whitesnake написа:В случая подкрепям ботевистите.Нула внимание от журналистите! А иначе се наслушахме на коментари за Томов,Чичовото,Бай Ганьо,Кокала,Реброто,Бижутера,Властелина на пръстена и прочее Мечовци,Топчовци...Ама като дойде "трансферния прозорец" купуват по двама-трима от Локо или БотевСмешници!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта