fcb_bg написа:moreto vn написа:fcb_bg написа:moreto vn написа:fcb_bg написа:ivan56 написа:
Ти верно ли мислиш, че руските прасета ако имаха някакви доказателства и това не беше пореден фейк от тяхна страна, като ",няма да бомбим цивилни а само военни обекти" нямаше да извадят доказателства.
Кажи честно.
Ти как мислиш се спира стрелба с РПГ от цивилна сграда?
После по тв - оооо, тия карат танка и сриват цивилни сгради.
Предполагам,ще кажеш,че и от тука се е стреляло с РПГ?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9OjLficcu2U[/youtube]
На достатъчно видео материал се нагледах. И на видеоигри, дето сваляли самолети. И на ударени търговски кораби. И на предали се от двете страни.
Дори и във фейса го има.
Събитията след 2014та ги коментирах активно, сега просто искам всичко да спре и да не се беше случвало.
Тук само добри и само лоши няма.
Естествено,че няма.Но не си безприрастен,както искаш да изглеждаш.В една война няма победители,само страдащи невинни хора,заради интересите и егото на самозабравили се или мислещи за богове политици.
Както казах и на на бобониколов, не ме познавате.
Доста хора ме питаха какво мисля за ситуацията, знаят че съм руснак и ме познават. Отговорът е един и същ - това не трябваше да се случва, но случващото се е следствие на случили се събития.
Случилите се събития дали не са предизвикани от един самозабравил се диктатор?Както и да е,дано по скоро приключи всичко,но не съм оптимист заради самозабравилия се гном и кликата му.