Сигурно на треньора на хърватите Златко Далич някой е изпил мозъка, че го държи несменяем в националния.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

KOPScousers написа:Да, ама увисваме с 3-ма централни защитници, единият от които 24/7 контузен. Тая кабак мънда от Шалке нещо не ми вдъхва доверие, честно казано. С напускането на Лалана, + очакваната продажба на Шакири, трябва да вземем поне 3-4 нови, според мен. 1-2 топ трансфера и още толкова за скамейката.
 [wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg]
tapka4a написа:Напускането на Ловрен ще е голяма загуба за широчината на състава. Вицешампион на света с Хърватска и твърд титуляр на Световното, тука някои го изкарват че бил едва ли не на ниво БГ Първа лига.
Сигурно на треньора на хърватите Златко Далич някой е изпил мозъка, че го държи несменяем в националния.
tapka4a написа:Напускането на Ловрен ще е голяма загуба за широчината на състава. Вицешампион на света с Хърватска и твърд титуляр на Световното, тука някои го изкарват че бил едва ли не на ниво БГ Първа лига.
 Нищо чудно,че си фен на отцепниците - грам не вдяваш от футбол
 Нищо чудно,че си фен на отцепниците - грам не вдяваш от футбол 
slash1912 написа:tapka4a написа:Напускането на Ловрен ще е голяма загуба за широчината на състава. Вицешампион на света с Хърватска и твърд титуляр на Световното, тука някои го изкарват че бил едва ли не на ниво БГ Първа лига.
Ми взимайте го в комплект с ЛебедаНищо чудно,че си фен на отцепниците - грам не вдяваш от футбол
 Сигурно даже са го искали, ама янките нали сложиха специална клауза за Барса и Деян Ловрен щеше да им излезе 102 мил евро...и си останаха само с облизването
  Сигурно даже са го искали, ама янките нали сложиха специална клауза за Барса и Деян Ловрен щеше да им излезе 102 мил евро...и си останаха само с облизването  

KOPScousers написа:Да, ама увисваме с 3-ма централни защитници, единият от които 24/7 контузен. Тая кабак мънда от Шалке нещо не ми вдъхва доверие, честно казано. С напускането на Лалана, + очакваната продажба на Шакири, трябва да вземем поне 3-4 нови, според мен. 1-2 топ трансфера и още толкова за скамейката.
 Отвори си очите, дори когато взехте ШЛ пак Челси ви отмъкват целите. Вернер, Хаверц, че даже сега няма да се изненадам и Юнайтед да ви отмъкнат Тиаго. Приеми, че не сте голяма хапка за добрите играчи и толкова.
  Отвори си очите, дори когато взехте ШЛ пак Челси ви отмъкват целите. Вернер, Хаверц, че даже сега няма да се изненадам и Юнайтед да ви отмъкнат Тиаго. Приеми, че не сте голяма хапка за добрите играчи и толкова.  Няма смисъл да се заблуждаваш
  Няма смисъл да се заблуждавашralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:KOPScousers написа:Да, ама увисваме с 3-ма централни защитници, единият от които 24/7 контузен. Тая кабак мънда от Шалке нещо не ми вдъхва доверие, честно казано. С напускането на Лалана, + очакваната продажба на Шакири, трябва да вземем поне 3-4 нови, според мен. 1-2 топ трансфера и още толкова за скамейката.
Брато, за какви топ трансфери говоришОтвори си очите, дори когато взехте ШЛ пак Челси ви отмъкват целите. Вернер, Хаверц, че даже сега няма да се изненадам и Юнайтед да ви отмъкнат Тиаго. Приеми, че не сте голяма хапка за добрите играчи и толкова.
Няма смисъл да се заблуждаваш

kingofpop написа:KOPScousers написа:Да, ама увисваме с 3-ма централни защитници, единият от които 24/7 контузен. Тая кабак мънда от Шалке нещо не ми вдъхва доверие, честно казано. С напускането на Лалана, + очакваната продажба на Шакири, трябва да вземем поне 3-4 нови, според мен. 1-2 топ трансфера и още толкова за скамейката.
Брато, за какви топ трансфери говоришОтвори си очите, дори когато взехте ШЛ пак Челси ви отмъкват целите. Вернер, Хаверц, че даже сега няма да се изненадам и Юнайтед да ви отмъкнат Тиаго. Приеми, че не сте голяма хапка за добрите играчи и толкова.
Няма смисъл да се заблуждаваш
 Хлапета на един силен сезон. Качествени - да, потенциал - да. Със сигурност не бих ги върнал, щяха да помогнат много на отбора, но щом са решили да се борят за Топ 4, тяхна работа. Специално Вернер буквално ни се молеше да го купим цяла пролет, обаче янките се стиснаха и второ поредно лято мислят да минат метър, а тоя вирус само им помага. Виж, Тиаго е топ играч, защото от години е основен футболист в халфовата линия на Байерн, бил е и при вас, така че няма нужда да го коментираме. Тепърва ще видим дали Вернер и Хаверц ще успеят да разгърнат потенциала си и да се справят на голямата сцена.
 Хлапета на един силен сезон. Качествени - да, потенциал - да. Със сигурност не бих ги върнал, щяха да помогнат много на отбора, но щом са решили да се борят за Топ 4, тяхна работа. Специално Вернер буквално ни се молеше да го купим цяла пролет, обаче янките се стиснаха и второ поредно лято мислят да минат метър, а тоя вирус само им помага. Виж, Тиаго е топ играч, защото от години е основен футболист в халфовата линия на Байерн, бил е и при вас, така че няма нужда да го коментираме. Тепърва ще видим дали Вернер и Хаверц ще успеят да разгърнат потенциала си и да се справят на голямата сцена.:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

Потребители, разглеждащи този форум: Liverpool_EC и 2 госта