Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот шивача » 01 мар 2018 16:12

ludiafan написа:
шивача написа:
ludiafan написа:
Mitata написа:УЕФА все още има ЦСКА-София за нов клуб, но тенденцията е към признаването му за приемник на оригинала (за нас привържениците ЦСКА-София е създадения преди 70 г. ЦСКА), което най-вероятно ще се случи след откупуването на активите. Засега единствено коефициентът и емблемата на ПФК ЦСКА АД фигурират срещу името на ЦСКА-София, очакваме всичко останало да бъде изписано в сайта.

Мите, добро момче си, но явно хейтърите в тоя форум са ти промили мозъка . Какъв нов клуб те гони ? Ако УЕФА ни имаше за нов клуб, щяхме да си изкараме три години без участие в ЕКТ . Ако за тях сме Литекс, нямаше да ни наказват . Показателно за това е и писмото от ФИФА, в което се разглеждат постиженията на клубът в Европа . Спри се малко и помисли ! Честита Баба Марта !

Ама що на Митето правиш забележка, като самото ръководство си казва на уефа, че е Литекс? Митето просто вярва на ръководството, а не на феновете, дето биха му промили мозъка ;)

Шивач, от деня на регистрирането ти в тоя форум имам известна слабост към тебе, но с тоя пост вредиш на имиджа си . Това, което цитираш, е един некоректно изваден от контекста цитат от юридическата обосновка на нашите адвокати пред КАС . По тоя начин падаш на нивото на тия, чиято цел е ЦСКА да го няма, а това не ти прави чест . Това, което се случи вчера, е плод на дълга и тежка работа . Писмото от УЕФА е опит на централата да си избърше задника, защото бяха жестоко подведени от аверите си от ГФС . УЕФА и ФИФА недвусмислено заявиха, че това е ЦСКА, пък ти, ако те влече, си остани на другия бряг при Бекали, Авиаторите, ЧМ и останалите ретарди ! Бъди здрав и Честита Баба Марта !

Не задълбавай в правни въпроси, щото ще нагазиш в лайната педя над главата. Никога не съм се стремял да бъда симпатичен на когото и да било-такъв съм и в живота. Другото е, че аз не съм фен на авиаторите и на други отбори, освен на единственото ЦСКА! Ако не беше такъв селския план с рогата напред, а се бе обяснило какво и как да се направи, като първо се беше направило и непосилното да се оздрави дружеството, щях да съм Ок. И ако този ми коментар ти се вижда, как да кажа, леко крив, щом ме знаеш от началото знаеш, че съм доста мек в изказването си. Пък и съм на принципа на Петър I(едно, както Пената би казал)-По-добре явен враг, отколкото подъл ласкател и лицемер; такъв позори човечеството. Честита Баба Марта!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 01 мар 2018 16:24

CSKA 78 написа:Динамовци, не се притеснявайте за ЦСКА! Това което пише някъде в сайтовете на УЕФА винаги подлежи на корекция! Първо нали бяхме без емблема, а сега сме с тризвездната! :mrgreen: Малко по-малко и всичко ще си дойде на мястото! Но се страхувам, че този форум ще бъде напуснат от всички динамовски тролове! :shock: :lol: :mrgreen:

С тази емблема сте, защото хората от Уефа си мислят, че сте я платили, те няма как да знаят и не ги интересува, че в България няма закони и вие не сте дали нито 1 стотинка до сега и протаквате за да не платите.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 мар 2018 16:25

Sstefanov написа:
CSKA 78 написа:Динамовци, не се притеснявайте за ЦСКА! Това което пише някъде в сайтовете на УЕФА винаги подлежи на корекция! Първо нали бяхме без емблема, а сега сме с тризвездната! :mrgreen: Малко по-малко и всичко ще си дойде на мястото! Но се страхувам, че този форум ще бъде напуснат от всички динамовски тролове! :shock: :lol: :mrgreen:

С тази емблема сте, защото хората от Уефа си мислят, че сте я платили, те няма как да знаят и не ги интересува, че в България няма закони и вие не сте дали нито 1 стотинка до сега и протаквате за да не платите.

Спокойно, колега, пийни една ракия, че си изкарал пяна :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 мар 2018 16:36

Хубаво е да се отбележи, че истинският ЦСКА си фигурира отделно в класацията и няма нищо общо с ЦСКА-София, на когото просто му се води статистиката от КЕШ и ШЛ на Литекс Ловеч, което е напълно нормално, двата клуба никога не са имали нищо общо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 мар 2018 16:41

"Статията" в Спортал за ранглистата е подвеждаща. Те са явни манипулатори и аз от днес спирам да им отварям сайта. И те скоро ще заминат в 10та глуха, както стана с Балона и Кетъринга.
Да, PFC CSKA-Sofia JSC има 4 участия.
Но в същия сайт отборът, който миналата седмица направи 0:0 с Морето, е PFC CSKA Sofia, с емблемата с 3-те звезди, имащ 25 участия в ШЛ/КЕШ.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 мар 2018 16:41

1982 написа:Хубаво е да се отбележи, че истинският ЦСКА си фигурира отделно в класацията и няма нищо общо с ЦСКА-София, на когото просто му се води статистиката от КЕШ и ШЛ на Литекс Ловеч, което е напълно нормално, двата клуба никога не са имали нищо общо.

Как беше? Предстоят още юридически операции :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 01 мар 2018 16:44

LEVSKAR57 написа:
kamilata3 написа:Ти или се правиш ,че не разбираш или без да обиждам си г....в,как да няма разлика между отбор и дружество,историята я пишат хората а не дружеството,ако не е това АД ще е друго АД,а хората си остават,те носят в себе си идеята за любимия отбор,ако ми фалира фирмата (да не се случва),какво аз изчезвам ли или това с което се занимавам изчезва,не просто мога да направя нова или да купя друга фирма и да продължа да си извършвам същата дейност.

Това са празни приказки, хората си носят в себе си идеята, АД-то си е АД, отбора остава... То по тази логика и изтърканите фрази, ако имаш болно дете оставяш ли го и припознаваш ново, както направиха феновете на ЦСКА или се опитваш да му помогнеш по всякакви начини, а не го убиваш умишлено(фалираш за ЦСКА), защото така е по-лесно.
Ами то аз на Реал мога да му викам Левски по този начин, без да ме интересува АД-то.

Явно съм сбъркал за теб,ще да е второто,щом даваш пример с АД и болно дете,въобще знаеш ли какво е АД,утре ако премахнат АД -та отборите изчезват ли,правиш ли връзка с главния мозък,да се опитам да ти обясня ,но се съмнявам ,че ще разбереш,с твоя пример,идеята ЦСКА се носи от хората и докато има живи привърженици на идеята ЦСКА ще има и отбора ЦСКА без значение с какъв булстат,така както родът ти продължава да е жив докато имаш живи наследници,даже и този пример , не е много удачен,защото ЦСКА а и не само всеки един отбор ,това са феновете,а не някакви си цифри,но ти няма как да разбереш,защото не знаеш какво е да обичаш и да носиш отбора в сърцето си,успех в това ти и още шепа като теб да се успокоявате ,че ЦСКА го няма,има го и той е по жив и силен от всякога.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 мар 2018 16:47

baraba написа:Очаквам коментари защо УЕФА не ни смята за Литекс ... пуканките са готови ... :mrgreen: [offtopic]eq Levski Sofia Bul 0.25 0.50 0.50 1.250 3.825
eq Litex Lovech Bul 0.50 0.25 0.750 3.825
eq Zira FK Azb 0.50 0.500 3.825
eq Kapaz Ganja Azb 0.50 0.500 3.825
eq Cherno More Varna Bul 0.50 0.500 3.825
eq CSKA Sofia Bul 0.50 0.500 3.825[/offtopic]

Ъъъъмммм, днеска в сайтовете, утре във вестниците .... таковата. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

LEVSKAR57
Контакти:

Мнениеот LEVSKAR57 » 01 мар 2018 17:11

kamilata3 написа:Явно съм сбъркал за теб,ще да е второто,щом даваш пример с АД и болно дете,въобще знаеш ли какво е АД,утре ако премахнат АД -та отборите изчезват ли,правиш ли връзка с главния мозък,да се опитам да ти обясня ,но се съмнявам ,че ще разбереш,с твоя пример,идеята ЦСКА се носи от хората и докато има живи привърженици на идеята ЦСКА ще има и отбора ЦСКА без значение с какъв булстат,така както родът ти продължава да е жив докато имаш живи наследници,даже и този пример , не е много удачен,защото ЦСКА а и не само всеки един отбор ,това са феновете,а не някакви си цифри,но ти няма как да разбереш,защото не знаеш какво е да обичаш и да носиш отбора в сърцето си,успех в това ти и още шепа като теб да се успокоявате ,че ЦСКА го няма,има го и той е по жив и силен от всякога.

Всичко хубаво, празни приказки отново. Ако махнат АД-тата си остават същите отбори или пък ако им сложат ЕАД, все тая. В случая с ЦСКА-София, Чавдар се влива в Литекс в един отбор кръстен ЦСКА-София, на който незнайно защо му викат ЦСКА, а можеше да му казват Реал Мадрид и да имат 12 титли от КЕШ/ШЛ, а не 2 полуфинала. :lol: Само че във футбола си има приемственост и след като Литекс е преместен в София, както и в ТР го пише корекция на ЦСКА-София просто няма как да му кажеш ЦСКА, освен че играе на Армията, която я взеха на търг като ЕДИНСТВЕН кандидат, защото на другия просто му забраниха.
Аз знам много добре какво е да обичаш Левски и няма как на някакъв преместен отбор на Герена да му викам Левски, след като знам, че въпреки стария е още жив вече съм припознал друг.. Много добре помним как идваха юношите от НЕФАЛИРАЛИЯ ЦСКА със Зафиров да тренират на Армията, защото тя беше ОЩЕ НА НЕФАЛИРАЛИЯ отбор, а платените от Ганчев ги плюваха и хвърляха по тях бутилки. Те момчетата се готвеха да играят с Лудогорец финал за Суперкупата, ама тези с голямата любов в сърцата като теб им теглиха по една майна и припознаха преместения Литекс и кръстен ЦСКА-София, защото на Ганчев не му се даваха пари за отбора с дълговете. Кво повече да си говорим, айде кажи ?
Последна промяна от LEVSKAR57 на 01 мар 2018 17:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2018 17:11

Изображение

Почвам като бачо Кашо да ядем букви :mrgreen: :
Начи аз тук чета за ''брой участия в еди кой си турнир'',а не за ''брой титли на съответния отбор''.Спиртал какво приказва глупости... :lol:
''Ама то щом са 4 участия,начи и 4 титли'' ... чакай сега.Това си е интерпретация.Де пише ЧЕТИРИ ТИТЛИ?? :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”