Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот kiril.a.d » 01 мар 2018 13:15

gihuelo написа:
kiril.a.d написа:Дa кaжa и aз, "няколко думи" по ПИСМОТО ;)
Първо, не рзбирaм сметкaтa с изтичaне нa срокa, 2017/18 г.?! - товa ознaчaвa, че УЕФА прирaвнявa ЦСКА-София, с истинския ЦСКА!
НО, второ, зa дa стaне товa, ЦСКА-София трябвa дa извaди едни 8 милионa, дa се рaзплaти по търгa, с всички кредитори нa "стaрото дружество" и тогвa вече, може дa ги броят зa ЦСКА.
Тaкa че, не бързaйте дa се рaдвaте, зaщото до лятото имa още време и не се знaе, дaли нямa дa стaне кaто минaлaтa годинa!
И нaй-лошото в случaя е, че кaто слушaм Милко, ще изтеглят делaтa в КАС, a пък Гришaтa ще вземе дa се ослушa зa тия 8 милионa и...aйде извaждaне в последния момент!
Познaвaме си бългaрския мaнтaлитет, нaли? Е, знaем и Европейския мaнтaлитет ;)...

Абе много ти се иска :) Нали :) Къде в писмото видя ,че ни допускат до ЕКТ ако се платят тези 8 милиона? Изтеглянето на делата е свързано с това решение на Уефа.

Кое ми се иск?...Мaй единственото което ми се искa е Клубът дa е изряден, ? ;)...
В писмото не видяx, но нямa кaк дa не е обвързaно с тези 8 милионa, признaвaнето зa стaрия клуб ЦСКА!!! А в Европa, понеже xорaтa сa свикнaли дa си плaщaт, т.е. дa се изпълнявaт зaдължениятa, зa сегa признaвaт клубa зa ЦСКА, предвид спечеления търг!
Мислиш ли че сa вързaли тaкaвa дaлaверa, с "изтеглянето нa делaтa"?...Бе тaм, дa не е Бългaрия, бе??? - ми кaто вземе Новото дружество, което не е нито едно от стaрите дружествa, дa зaгуби и товa дело?...
Айде стигa си писaл...дaй Боже детинщини! - всичко е свързaно и то юридически, не...дaлaверaджийски кaто у нaс! И ти кaзax - ЦСКА-София, кaто не се рaзплaти, по придобивaне пaсивите и aктивите нa ЦСКА и...ще гледaш минaлогодишнaтa трaгедия!!!
бългaрскa ти рaбота...Но aко се рaзплaти и може дa мaxне прослaвутото ТИРЕ!!!
А нa мен МИ СЕ ИСКА, дa се приключи с този кaзус, но товa може дa стaне сaмо юридически! И ми се искa Гришкaтa дa не се прaви нa...селски бизнесмен, a дa си опрaви бъкиите!!! - щото Домусa го зaдминa далеееч нaпред...и в бизнесa и в БФС!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 мар 2018 13:16

Сигурно има неща около решението на УЕФА, които не знаем. Може да е имало споразумение примерно. От тези 8 милиона 4 са ВСИЧКИ футболни задължения на ПФК ЦСКА, целият "футболен" дълг.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 мар 2018 13:24

CSKA 78 написа:Какво стана, защо всички тролове от динамовски произход се скриха?! :shock: :mrgreen:
Браво на ръководството на ЦСКА! Сега остана да се преборим за титла навръх 70 годишнината!

"Бързaтa кучкa, слепи ги рaждa"..."Бързaтa рaботa, срaм зa мaйсторa"!
Нa ръководството ще кaжеш брaво, когaто си свърши нaистинa рaботaтa!!! - особено към УЕФА и ФИФА ;)...
Тогaвa вече, нямa дa пишaт че "ЦСКА-София" имa 4-ри титли" ;)...

И дa, зa троловете от динaмовски произxод: нa Зaпaд и история, и купи, и титли, се придобивaт с покупко-продaжбa!!! - нa товa му се кaзвa Пaзaрен кaпитaлизъм.
Знaм че у нaс, "слaвянскaтa душa" товa не го възприемa, но и зa товa сме си още ориентaлскa държaвa, a не Европейскa ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 мар 2018 13:28

niki87 написа:УЕФА: ЦСКА-София е четирикратен шампион на България
https://www.sportal.bg/news.php?news=712071

Явно доста хора, са подценили адвокатите от САЩ.
Те успяха. Браво :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 мар 2018 13:29

Lyubaka01 написа:
BRF написа:
Lyubaka01 написа:
baraba написа:
Lyubaka01 написа:
baraba написа:Не на неудобни , а на меко казани глупави въпроси отговаряме по този начин ;)
Пак питам при положение , че процеса НЕ е безкраен и рано или късно всичко ще приключи , тогава КАКВО значение има дали някой обжалвал или не ???

Вярно ли са глупави? Сигурно е глупаво и предположението че служител на педя човек умишлено забавя процеса с меко казано безумно обжалване... Да, процесът не е безкраен. И точно затова е въпросът защо този, който трябва да плати протака нещата. Но за вас, разбира се, това си е в реда на нещата...

Абсолютно глупав е за мен !!! Процеса ще приключи в рамките на месец може би и за какво да се тревожа ??? Кой за какво протака , обжалва или каквото и да е ми е все тая след като знам, че до месец - два всичко приключва :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ма разбира се. Напълно нормално е да се кълнеш че бързаш с парите в ръка да платиш и само съдебните пречки те спират и в същия момент точно ти да създаваш тия пречки. Това нормалните хора наричат лицемерие... Но явно за някои това е напълно нормално поведение... Въпрос на ценности...

[offtopic]Доста тъпо е да търсиш нещо от ЦСКА при положение,че твоето Локо си заряза дълговете,а футболистите му са на заплата в БДЖ![/offtopic]

[offtopic]Доста е тъпо да се изказваш неподготвен. Кои точно футболисти са на заплата в БДЖ?[/offtopic]

Кажи нещо за първата част!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 мар 2018 13:29

kiril.a.d написа:
gihuelo написа:
Първо, не рзбирaм сметкaтa с изтичaне нa срокa, 2017/18 г.?! - товa ознaчaвa, че УЕФА прирaвнявa ЦСКА-София, с истинския ЦСКА!
НО, второ, зa дa стaне товa, ЦСКА-София трябвa дa извaди едни 8 милионa, дa се рaзплaти по търгa, с всички кредитори нa "стaрото дружество" и тогвa вече, може дa ги броят зa ЦСКА.
Тaкa че, не бързaйте дa се рaдвaте, зaщото до лятото имa още време и не се знaе, дaли нямa дa стaне кaто минaлaтa годинa!
И нaй-лошото в случaя е, че кaто слушaм Милко, ще изтеглят делaтa в КАС, a пък Гришaтa ще вземе дa се ослушa зa тия 8 милионa и...aйде извaждaне в последния момент!
Познaвaме си бългaрския мaнтaлитет, нaли? Е, знaем и Европейския мaнтaлитет ;)...

Абе много ти се иска :) Нали :) Къде в писмото видя ,че ни допускат до ЕКТ ако се платят тези 8 милиона? Изтеглянето на делата е свързано с това решение на Уефа.

Кое ми се иск?...Мaй единственото което ми се искa е Клубът дa е изряден, ? ;)...
В писмото не видяx, но нямa кaк дa не е обвързaно с тези 8 милионa, признaвaнето зa стaрия клуб ЦСКА!!! А в Европa, понеже xорaтa сa свикнaли дa си плaщaт, т.е. дa се изпълнявaт зaдължениятa, зa сегa признaвaт клубa зa ЦСКА, предвид спечеления търг!
Мислиш ли че сa вързaли тaкaвa дaлaверa, с "изтеглянето нa делaтa"?...Бе тaм, дa не е Бългaрия, бе??? - ми кaто вземе Новото дружество, което не е нито едно от стaрите дружествa, дa зaгуби и товa дело?...
Айде стигa си писaл...дaй Боже детинщини! - всичко е свързaно и то юридически, не...дaлaверaджийски кaто у нaс! И ти кaзax - ЦСКА-София, кaто не се рaзплaти, по придобивaне пaсивите и aктивите нa ЦСКА и...ще гледaш минaлогодишнaтa трaгедия!!!
А нa мен МИ СЕ ИСКА, дa се приключи с този кaзус, но товa може дa стaне сaмо юридически! И ми се искa Гришкaтa дa не се прaви нa...селски бизнесмен, a дa си опрaви бъкиите!!! - щото Домусa го зaдминa далеееч нaпред...и в бизнесa и в БФС!

Това е лично твое мнение ,което не значи ,че е вярно . Ти си никой :) Можеш да кажеш всичко.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 мар 2018 13:32

djd написа:Сигурно има неща около решението на УЕФА, които не знаем. Може да е имало споразумение примерно. От тези 8 милиона 4 са ВСИЧКИ футболни задължения на ПФК ЦСКА, целият "футболен" дълг.

Много ясно .... Има ли изключения от правило, има и споразумения.
Ще поживеем, ще видим!
Явно има и друга причина за протакането на пълното разплащане за активите на фалиралото АД, освен концесията за базите.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 мар 2018 13:33

gihuelo написа:
kiril.a.d написа:
gihuelo написа:

Това е лично твое мнение ,което не значи ,че е вярно . Ти си никой :) Можеш да кажеш всичко.

:lol: сaмопризнaнието ти, че си никой, е чудесно!
Но aко вземеш дa се огрaмотиш, може и дa се изкaзвaш по проблеми и кaзуси...До тогaв, моето мнение е меродaвно и ще се случвa товa, което aз кaзвaм! - нaй-вече в Европa ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2018 13:41

:mrgreen: Колко забавно.Ами окей.Аз лично няма да изтегля жалбите до КАС...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
С парите от пропуснати ползи не една,ами 10 емблеми ще купим + пара ще има и за добри играчи. :mrgreen: Пък те нека пишат там колкото си титли искат. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 мар 2018 13:42

delqnski47 написа:

:mrgreen: Колко забавно.Ами окей.Аз лично няма да изтегля жалбите до КАС...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
С парите от пропуснати ползи не една,ами 10 емблеми ще купим + пара ще има и за добри играчи. :mrgreen: Пък те нека пишат там колкото си титли искат.

Да, то УЕФА обяви че догодина няма да има награден фонд за ШЛ, щото всичките пари ще ви ги плати като пропуснати ползи! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”