Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.
да не би коня да не беше взет контузен и то за 35 млн.паунда миналата зима??? акуилани си е играч,че не му даде никой шанс-аз не съм виновен.а сега ТЪПОТО ще го подари на милан и съм принуден да му гледам британските издънки как се мъчат в центъра цял мач!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
venomcho написа:hulluukko написа:относно трасфера на жабаря - беше купен от Рафа с част от парите от трансфера на Алонсо, и и дори на 1 крак бих казал, че е по-добър във всяко едно отношение от прехвалените халфове, привлечени от т.нар. от вас Крал... в допълнение бих те посъветвал да видиш колко от трансферите на Рафа са продадени на печалба..а за героите докарани от смъдящия на нафталин Далглиш единствено Суарес си е вдигнал цената, откакто е пристигнал на Анфийлд ( Енрике е привлечен по настояване на Стив Кларк затова не го броя)
Отделно от това - сравни играчите купени от Рафа в сезоните, в които е разполагал с пари - Торес (рекордният трансфер, продаден впоследствие също за рекордна сума), Хавиер Масчерано, Шаби Алонсо, Агер, Шкъртел (играчи на които, в момента са най - стабилно представящите се в отбора за момента)+ Рейна който струваше само 6 млн паунда а преди година Арсенал даваха 20 млн за него... и просто ги съпостави с гениалните трансфери на излезлия от света на Нарния "крал" - звездното трио - Хендо, Даунинг и Керъл на обща стойност 75 млн. паунда ( и общо реализирали колосалните 2 гола във ВЛ от началото на сезона) пари, с които Рафа не е разполагал през нито един трансферен прозорец...
пич, защо имаш само 12 мнения
или и ти си поредния ник на Барнс, аз съм леко обиден, че не ме включвате никъде
на големите "математици" може ли само с една задачка-закачка да им секна за пореден път дребните сметки и натяквания за заплати:
уравнението е простичко и с много известни![]()
7x5 = 35
първо подусловие - дали 7млн паунда не е заплата достатъчна за някой от Топ футболистите на Европа и света?
второ подусловие - дали 5 години не са достатъчни за договор на един такъв футболист?
трето подусловие - дали ако ги разделим наполовина - 3,5млн паунда не са достатъчни за заплати на двама от висока класа футболисти ?
и това като съм взел само едната от трансфените суми, да не почвам с другите, че трябва си изтриете профилите
айде да не чувам повече оправданието със заплатите, а !:

Пич, не съм нито някакво форумно шизо, нито идиот многоников, просто не ми се занимава да си губя времето в спорове с набедени фенове, които не бих се учудил да са гледали "любимия" си тим сам по ТВ

hulluukko написа:Пич, не съм нито някакво форумно шизо, нито идиот многоников, просто не ми се занимава да си губя времето в спорове с набедени фенове, които не бих се учудил да са гледали "любимия" си тим сам по ТВно иначе във форумите са големи анализатори, критици и т.н. та затова съм само с 12 мнения, и държа много небело да подчертая, че нямам нищо общо с "Барнс", освен, че четейки мненията му и той не е от най - големите поддръжници на Кени....
хах ти не ми усети иронията към конспираторите

venomcho написа:Pupper_ написа:На FIFA може и да става, но в реалния живот се запитай, искаше ли Агуеро, да играе за Ливърпул? Колко е седмичната заплата на Агуеро? Щяха ли Джерард, Карагар и сие, да са съгласни да му броим 200к на тоя Агуеро?
ами колега, ако са съгласни малкото оставащи им години да си броят паричките, а не купите - ок
Ама колега, мериш с двоен аршин. Когато Г. Андонов поиска 10 000 заплатка, за да дойде в Ботев, всички бяхме съгласни, че ще развали климата в отбора. Защо в Ливърпул да е различно? И не се ли определят заплатите от собствениците? Не от треньора, не от КОП и най-малкото от нас по форумите.
-
Pupper_ написа:venomcho написа:Pupper_ написа:На FIFA може и да става, но в реалния живот се запитай, искаше ли Агуеро, да играе за Ливърпул? Колко е седмичната заплата на Агуеро? Щяха ли Джерард, Карагар и сие, да са съгласни да му броим 200к на тоя Агуеро?
ами колега, ако са съгласни малкото оставащи им години да си броят паричките, а не купите - ок
Ама колега, мериш с двоен аршин. Когато Г. Андонов поиска 10 000 заплатка, за да дойде в Ботев, всички бяхме съгласни, че ще развали климата в отбора. Защо в Ливърпул да е различно? И не се ли определят заплатите от собствениците? Не от треньора, не от КОП и най-малкото от нас по форумите.
Добре де тия собственици как могат да дават толкова милиони за недоказани играчи а не могат да увеличат примерно заплатата на Джерард и да вземат още поне двама класни като него ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Добре де тия собственици как могат да дават толкова милиони за недоказани играчи а не могат да увеличат примерно заплатата на Джерард и да вземат още поне двама класни като него ?
аз това попитах наскоро с точен пример, ама тука пълно с магистри и магистрати

Pupper_ написа:Ама колега, мериш с двоен аршин. Когато Г. Андонов поиска 10 000 заплатка, за да дойде в Ботев, всички бяхме съгласни, че ще развали климата в отбора. Защо в Ливърпул да е различно? И не се ли определят заплатите от собствениците? Не от треньора, не от КОП и най-малкото от нас по форумите.
[offtopic]аз избягвам да правя съпоставки с Ботев в този форум, иначе има доста общо - как една легенда трябва да се разглежда като такава, докато е футболист и т.н.
П.П. с Андонов не е много точен примера - все пак той е далеч от някаква извънземна класа[/offtopic]
venomcho написа:suareshampion написа:Добре де тия собственици как могат да дават толкова милиони за недоказани играчи а не могат да увеличат примерно заплатата на Джерард и да вземат още поне двама класни като него ?
аз това попитах наскоро с точен пример, ама тука пълно с магистри и магистрати
Това е добра отправна точка, за разсъждения: какво се случва в клуба. Но също така е и повод, да се замислим: колко точно е виновен Кени, за привлечените/непривлечени играчи. Особенно преди да започнем да го обвиняваме в какво ли не.
Като изключим напусналите по своя инициатива Торес и Мейрелеш, всички нови покупки, са по-класни от предшествениците си. (тук се оповавам на личната си преценка, но пък и класата е субективен фактор)
Pupper_ написа:Това е добра отправна точка, за разсъждения: какво се случва в клуба. Но също така е и повод, да се замислим: колко точно е виновен Кени, за привлечените/непривлечени играчи. Особенно преди да започнем да го обвиняваме в какво ли не.
Като изключим напусналите по своя инициатива Торес и Мейрелеш, всички нови покупки, са по-класни от предшествениците си. (тук се оповавам на личната си преценка, но пък и класата е субективен фактор)
ами то като се замислиш - те всъщност нямаха предшественици

нападател - нямаше вече, Каут не е чист
ляво крило - няма от години, въпреки че споменавания тук като издънка Риера поне имаше асистенции и голове
ляв бек - Аурелио буквално го "нямаше"
venomcho написа:П.П. с Андонов не е много точен примера - все пак той е далеч от някаква извънземна класа
Те и 10 000 лв. месечно са далеч от 250 000 паунда седмично....
Само един въпрос: Да не мислите, че Далглиш не иска да привлича топ играчи? Мислите ли, че предпочита Керъл и Даунинг пред Агуеро и Силва?