Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
http://football.sportal.bg/news.php?news=290050 дано децата на цветанов и златанов да попаднат в това положение като това детъе на края на клипа пожелавам им го от все сърце
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=290050 дано децата на цветанов и златанов да попаднат в това положение като това детъе на края на клипа пожелавам им го от все сърце
+1
" ЗАЩО полицията си измива ръцете с 200 хулигана които не може да контролира тя самата. 1500 полицаи, с каски, палки белезници са безсилни пред 200 хулигана чупещи и хвърлящи камъни! ТОВА Е ЖАЛКО господа полицаи. Смешно е. Колко осъдени има по футболно хулиганство в София господа полицаи? А КОЛКО ОТ ТЯХ БЯХА В РАЙОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА МАЧА ЗА ДА ПОСТАВЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПОДПИС КАТО ЗНАК ЧЕ ТЕ НЯМА ДА ПРИСЪСТВАТ НА СТАДИОНА?"
=====================================
Тези няколко изречения казват абсолютната истина за инцидента , браво .
=====================================
Тези няколко изречения казват абсолютната истина за инцидента , браво .
DrAvalanche написа:Далеч съм от мисълта да защитавам полицията. Те отдавна са доказали, че макар и сменили името си все оща си остават милиция. Много често при подобни дербита действията на полицията са репресивни, а не контролни и превантивни. Но вината не е само в тях. Вината може да се търси в много посоки - управници, БФС, собственици на клубове, но нека видим вината и в самите нас.
1. Само 20-30 непълнолетни лумпени трошели. А колко от останалите пълнолетни нормални червени фена им направиха забележка? Колко се опитаха да ги спрат? Защо масивната фигура на Дучето или Луканката не беше там за да респектира тези буйстващи "деца"?
2. Имало камъни около съоражението. Безспорен пропуск на полиция и организатори, но това означава ли, че тези камъни трябва да се хвърлят? Кат видиш камък на улицата хвърляш ли го по полицай, пешеходец, автомобил, магазин или прозорец? И колко камъка се хвърлиха? А колко човека хвърляха? Според количеството предмети на пистата, май бяха повече от 20 - 30. И ако камъните са били из шубраките, винкелите, парчетата железа от конструкцията за закрепване на пейките и бетона сами ли се отделиха и полетяха към полицията и сектор А?
3. Провокацията била само от страна на полицията. Полицаите ли хвърляха бомбички, факли, камъни, железа и сигнални ракети по себе си и сектор А?
Нека този пост не се приема като провокация към червените фенове. В този случай те бяха замесени, но подобни прояви са имали и всички по-големи "агитки".
Абе имам чувството, че падаш от небето. Да не би това да са първите подобни прояви в България? Колко пъти се е случвало подобно нещо с всяка агитка, включително и синята? Колко пъти сините фенове трошеха стадиони, замеряха полицията? Кога са ви изкарвали всички навън?
Извинявай, ама какво според теб ще се случи ако някой "направи забележка" на тия пияни олигофрени?
Как са се озовали камъни на трибуните? Не е ли работа на полицията да предотвратява вкарването на подобни павета?Или може би и ти смяташ, че в агитката има някакви юнаци, които къртят бетон с голи ръце? А как реши, че броят на хвърлените предмети показва броят на тези, които ги хвърлят? Да не би всеки да има право да хвърли само един предмет?
С две думи - имало е много по-големи изстъпления на фенове, но никога не се е стигало до изкарването на ВСИЧКИ от сектора! Заради 50 човека да го отнесат 3000! Наистина ли смяташ, че това е правилно действие?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- bigbonusprize
- Контакти:
vaskonti,
само дето досега никога не бях виждал, фенове да целят хора със сигнални ракети и то вътре на стадиона... Говоря за България. Полицията беше тотално неадекватна, но и вашите гаменчета минаха всякакви граници...
само дето досега никога не бях виждал, фенове да целят хора със сигнални ракети и то вътре на стадиона... Говоря за България. Полицията беше тотално неадекватна, но и вашите гаменчета минаха всякакви граници...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Специално обръщение към Дучето
Публикувам пълно копие на блога ми в blog.bg.
Това е и линка към самия блог http://becksss.blog.bg/sport/2011/02/28/za-ducheto-duducheto-i-drugi-laina.695750
Днес от сутринта, като се е почнало, която и медия да пусна, все на Дучето попадам. Мъкнат се от телевизия на телевизия и от радио на радио двамата с някакъв левскар и се обясняват като как така и защо, аджеба, олигофрените осраха хубавия мач в събота. Виждам, че и тук не липсват коментари относно "мача на годината", "дербито на България" и т.н.
Гледам сутринта дебелакът се пеняви в би ти ви, обвинява тоя и оня - като се почне от полицаите (които винаги са виновни), мине се през кмета на столицата и се стигне до вездесъщия ви бат Бойко, Европейския съюз, Масонската ложа и, естествено, евреите (накъде без тях).
Не чух едно нормално обяснение, че за съботната олигофрения са си виновни само олигофрените, наричащи себе си фенове, и никой друг.
Клетката им била малка, нямало проверка на влизащите през входовете, нямало стюарди, нямало полицаи, нямало нищо.
Аз пък искам да попитам нещо - как е възможно и що за идиот трябва да си, след като цяла седмица левскарите правеха "прогнози", барабар със собственика си, че ще бият ЦСКА с голям резултат и ЦСКА взеха, че ги биха като брашнени чували насред Герена, ти да осереш хубавата победа с едно голямо, миризливо, българско лайно накрая?! Как е възможно, вместо да се кефиш, че им натриха носовете както подобава, ти да се изпльоскаш на метеното, както се казва?
Те това питам аз...
И веднага си отговарям - каквато ни Държавата, такива са ни и "футболните фенове" - недолюбени, недоклатени твари, стадо идиоти, които са куражлии само когато са вътре в стадото, а иначе са страхливи, надрусани дебили, които не заслужават и да се изплюеш отгоре им. Дори и да повърнеш върху някой такъв, пак ще си е чисто разхищение на телесни течности.
И седнал Дудучето да ми се обяснява, да ми представя "хронологични факти", да ми се плюнчи и да ги оправдава, че едва ли не те (идиотите) кротко си стоели и си гледали мача, ама шибаните полицаи ги провокирали и станала белята.
Дуче...
Виж ся, мой човек...
Тия брътвежи можеш да си ги плещиш пред някой бавноразвиващ от социален дом или в някоя от новооткритите детски градини в София, ама не и пред нормалните хора, щото ставаш смешен.
И жалък...
Много жалък...
Ако си мъжкар, какъвто претендираш че си, ще излезеш като пич и ще кажеш Истината...
А тя е само една - че сте кретени и дебили и въобще не заслужавате да се наричате фенове на ЦСКА.
Нито ти, нито жалката шайка наркомани около теб.
Аз поне така бих направил.
Но за това се искат топки, нали така?
А ти топки нямаш - ти си имаш само един дудук, който и за свирене не става вече.
Това е и линка към самия блог http://becksss.blog.bg/sport/2011/02/28/za-ducheto-duducheto-i-drugi-laina.695750
Днес от сутринта, като се е почнало, която и медия да пусна, все на Дучето попадам. Мъкнат се от телевизия на телевизия и от радио на радио двамата с някакъв левскар и се обясняват като как така и защо, аджеба, олигофрените осраха хубавия мач в събота. Виждам, че и тук не липсват коментари относно "мача на годината", "дербито на България" и т.н.
Гледам сутринта дебелакът се пеняви в би ти ви, обвинява тоя и оня - като се почне от полицаите (които винаги са виновни), мине се през кмета на столицата и се стигне до вездесъщия ви бат Бойко, Европейския съюз, Масонската ложа и, естествено, евреите (накъде без тях).
Не чух едно нормално обяснение, че за съботната олигофрения са си виновни само олигофрените, наричащи себе си фенове, и никой друг.
Клетката им била малка, нямало проверка на влизащите през входовете, нямало стюарди, нямало полицаи, нямало нищо.
Аз пък искам да попитам нещо - как е възможно и що за идиот трябва да си, след като цяла седмица левскарите правеха "прогнози", барабар със собственика си, че ще бият ЦСКА с голям резултат и ЦСКА взеха, че ги биха като брашнени чували насред Герена, ти да осереш хубавата победа с едно голямо, миризливо, българско лайно накрая?! Как е възможно, вместо да се кефиш, че им натриха носовете както подобава, ти да се изпльоскаш на метеното, както се казва?
Те това питам аз...
И веднага си отговарям - каквато ни Държавата, такива са ни и "футболните фенове" - недолюбени, недоклатени твари, стадо идиоти, които са куражлии само когато са вътре в стадото, а иначе са страхливи, надрусани дебили, които не заслужават и да се изплюеш отгоре им. Дори и да повърнеш върху някой такъв, пак ще си е чисто разхищение на телесни течности.
И седнал Дудучето да ми се обяснява, да ми представя "хронологични факти", да ми се плюнчи и да ги оправдава, че едва ли не те (идиотите) кротко си стоели и си гледали мача, ама шибаните полицаи ги провокирали и станала белята.
Дуче...
Виж ся, мой човек...
Тия брътвежи можеш да си ги плещиш пред някой бавноразвиващ от социален дом или в някоя от новооткритите детски градини в София, ама не и пред нормалните хора, щото ставаш смешен.
И жалък...
Много жалък...
Ако си мъжкар, какъвто претендираш че си, ще излезеш като пич и ще кажеш Истината...
А тя е само една - че сте кретени и дебили и въобще не заслужавате да се наричате фенове на ЦСКА.
А ти топки нямаш - ти си имаш само един дудук, който и за свирене не става вече.
Когато си прост, то е завинаги!
- ultra_blue
- Контакти:
Седя на работа ма хич не ми се работи ... Само глупости ми се въртят в главата и се въртят около идеята да си купя билет за на Майната си и хич да не поглеждам назад ! Бях в сектор Б и се стаписах от това как искарват хората на ръце от отсрещния сектор и само си представях какво е там защоото до преди 30-ина мин. и аз съм бил в бутаницата от към сектор Б за влизане на стадиона кадето пропускателния режим беше под сяква критика но това в сектора за гости е било 10 пъти по-зле. Болно ми е и ми стана криво като се сетя ,че нормалните хора които ще ходят на мач ще намалеят с още 2000 средно за отбор. Не оневинявам червените фенове но да биеш наред само защото не знаеш кой точно е метнал бомбите и факлите. Кога най-накрая ще има мерки срещу онези лумпени 14-ки ,19-ки , софия-запад исток или незнам си кво си ? Защо на входа ми провериха само левия джоб, ако исках не миниомка ами танк можек да вкарам на стадиона ! И най-гадното от всичко е ,че нормалните хора които отиват да пеят и да подкрепят своя отбор са поставени под общ знаменател с онези 50 лумпена в червно ,онези 100 малоумника в синьо , другите в жълто и в пембено !
Футбола ни умира, никой ли не го разбира ?
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
ultra_blue написа:
аз го разбирам... но няма полза от това
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Специално обръщение към Дучето
Те това питам аз...
Дуче...
Виж ся, мой човек...
И жалък...
Много жалък...
Те това питам аз...
Дуче...
Виж ся, мой човек...
И жалък...
Много жалък...
Когато си прост, то е завинаги!
Re: Специално обръщение към Дучето
Много точно казано!!!
Толкова ли е трудно БФС да се справи със ситуацията!!Закони,доколкото разбрах има,само че трудно се прилагат,понеже никой не може да разпознае хулиганите,сред мнозинството от редовни и обичащи отбора и футбола фенове.Значи какво правим?Заграждат се гадните трибуни зад вратите на всички стадиони,номерират се седалките в останалите сектори,слагат се камери и се продават билети чрез абонамент и лична карта.Всеки с място и с билет.Някой ще каже-"как да елеминираме толкова места зад вратите".Ще се радвам ( а и не само аз,мисля и собствениците)ако останалите места на стадионите ни се окажат недостатъчни.Тогава може да се помисли и за трибуни,като тези в Ловеч.Най-хубаво е разбира се е нови стадиони,но при тая посещаемост,честно не виждам смисъл!!!
Толкова ли е трудно БФС да се справи със ситуацията!!Закони,доколкото разбрах има,само че трудно се прилагат,понеже никой не може да разпознае хулиганите,сред мнозинството от редовни и обичащи отбора и футбола фенове.Значи какво правим?Заграждат се гадните трибуни зад вратите на всички стадиони,номерират се седалките в останалите сектори,слагат се камери и се продават билети чрез абонамент и лична карта.Всеки с място и с билет.Някой ще каже-"как да елеминираме толкова места зад вратите".Ще се радвам ( а и не само аз,мисля и собствениците)ако останалите места на стадионите ни се окажат недостатъчни.Тогава може да се помисли и за трибуни,като тези в Ловеч.Най-хубаво е разбира се е нови стадиони,но при тая посещаемост,честно не виждам смисъл!!!