НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот SHYNE » 06 ное 2008 00:25

айде лека и от мен :) изпуснах лаиката тая вечер ... :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 06 ное 2008 00:31

lauta hools написа:Ми може да не говорим за един и същи човек,но този го познавам и държи едно ключарско ателие от среща.

П.П.Къде отидохте всички бе,даже и лека нощ не казахте!Как може такова нещо??? ;) :D Айде и аз ще лягам,че тука ми се карат вече!Писна ми,не ме оставят на мира! ;) :D

Тук съм бе...Ама и аз "залязвам" :D Ай ,лека!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 06 ное 2008 00:33

birabecks написа:
lauta hools написа:Ми може да не говорим за един и същи човек,но този го познавам и държи едно ключарско ателие от среща.

П.П.Къде отидохте всички бе,даже и лека нощ не казахте!Как може такова нещо??? ;) :D Айде и аз ще лягам,че тука ми се карат вече!Писна ми,не ме оставят на мира! ;) :D

Тук съм бе...Ама и аз "залязвам" :D Ай ,лека!

Лека утре пак! :)
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 00:49

Ма на вас кой ви се кара,бе типове ? :D :D Щото на мене никой :twisted: Ай,лица...и аз залязвам ! До утре ;) Лека и полека с дюшека :D
Изображение

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 10:06

PLOVDIV PEE 1912 написа:ние с бирата дърти пиргиши къде сме тръгнали

Спокойно има и други като вас!31 години женен от Пловдив,живеещ в София!
Един е Ботев!

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 10:11

PLOVDIV PEE 1912 написа:
birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:За нищо на света не пропускам тоя мач!Не знам ,но ми се струва че с бирата може и да се познаваме, поне по физиономия.

За мача е ясно.Ще си го гледаме,всеки оттам откъдето го е гледал досега... ;) След това може да направим "разбор" на неутрален терен /т.е. в някоя кръчма/. А иначе,майна,може и да се познаваме,ако си израстнал в "карето" Тримона ,Бирената,"Колежа" и Военна болница.Наздраве!

Еми не ,не съм расъл там.Изразнах в карето енерго юг,орта мезар,пожарната,централна поща.НАЗДРАВЕ!!!Имах предвид от мачовете едно време.

Аз съм израснал в градинката на природонаучния,до Енергото,завършил съм Алекото до пожарната,тъй че има вероятност да се познаваме!
Един е Ботев!

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 10:17

Искам да поздравя всички истински фенове(без лумпените) на Локо(Пд) с победата на Юве!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 ное 2008 12:49

pavkata77 написа:Искам да поздравя всички истински фенове(без лумпените) на Локо(Пд) с победата на Юве!

Здраствайте колеги :D :D Здрасти и на теб,адаш ;) Как е ? АЙ НАЗДРАВЕ !!! Lauta_hools,честито братле - искаше цеца,получихте я ! Само ги бийте...и в двата случая :twisted: :twisted: :D :D :D НАЗДРАВЕ :)
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 06 ное 2008 12:57

Бонев нахлу на пресконференцията на Локо и предизвика скандал с Курдов
Христо Бонев предизвика скандал на пресконференцията на Локомотив, на която беше представен новия спортно-технически директор на "черно-белите" Петър Курдов. Бонев бе изключително разстроен от назначението на Курдов и нахлу в залата за пресконференция, като отправи остри думи към Курдов, заявявайки му, че няма място в Локомотив.

не е моя работа да се намесвам в проблемите на Локомотив ,ама нещата там стават доста интересни . тая Галка си е жива мисирка .с ква идея назначава тоя пълен клоун Курдов не знам . пичове стягайте се и я гонете от лаута че както е тръгнало скоро ще играете с маричката дербита ......
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 06 ное 2008 13:18

Пичове Локомотивци имате пред очите си нашия горчив опит с Митьо Селяндура,вдигайте се и изметете тая паплач от Лаута!С тая пача не ви чака нищо добро!Неприятно и болно ми е да гледам сума ти години как едно жалко човече се подиграва с един от символите на Пд.-Ботев,а сега долната Галка се опитва да върти същите курвенски номера с другия символ на Пд-Локо,а през това време някакви псевдо фенове(няма да цитирам имена,те си знаят)си мерят пишките,кой е по велик Ботев или Локо!За стотен път го казвам единение трябва да има и въстание-ВЪН ИЗРОДИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ от отборите на сърцата ни-БОТЕВ И ЛОКО!
Един е Ботев!

Върни се в “Игри и забавления”