Попето,Камбуров и Божинов-съвършенната атака за Уембли на 3 септември,нищо чудно калпавите англичани да отнесат петица от атомното българско нападение!! Ооооо,и внимание второто полувреме влиза неземната звезда Мицански от мачкащият всичко по пътя си отбор на Заглебие Любин....блажени са вярващите!!tprodanov написа:Чудно ми е само, що никой не предвижда вариант - ами ако тръгне отбора напред?
Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
svetozark написа:Седя пред монитора,чета и не знам какво да мисля!
БЕРБАТОВ,човека който ме накара да гледам футбол,човека заради когото следях Леверкузен,Тотнам и сега всеки мач на Ман Юнайтед.
За националния имам особено мнение,например,,,,,два мача в предните квалификации ги загубихме заради Иванов,,,какво прави пак в отбора?,,,,,,,,Пеев,колко пъти го набутват,,,,пак не взеха Мецански,,,,,,,защо да играе Бербо,защо,да гледа тия куци коне как ги набутват мениджърите им,та някой да ги купи,всичко в национала е корупция,дълбока и мръсна,,,,Бербо го намекна много ясно!
Да,ама някои,да не кажа БОЛШИНСТВОТО,никой не го разбра.БФС,журналя и другите край тях.И голяма част от феновете.

Само Черно море.
Жалко само едно, то с Бербатов и без Бербатов нац. отбор е слаб и няма да се класира никъде па и незаслужава защото само ще пада на голям форум, но в личен план можеше да се превърне в най-великия играч за нац. отбор за всички времена. Имам предвид изиграни мачове/изиграни мачове като капитан/вкарани голове. Той и сега има добра статистика но за още 3,4 години щеше да изиграе още 30-на мача като капитан и да вкара 15-на гола още. Не че сега историята няма да го помни но имаше потенциал да иде на върха и да няма кой да го измести( дори по-велик от Стоичков).
А и забравих, има една статия на първа страница. "Бербатов недостижим за децата ни".
По малоумна статия не съм чел в живота си. А бре журналята, ако искам Бербатов да е пример на моето дете, дали ще го заведа на Васил Левски, да слуша как го псуват, храчат, кълнат и прочее. Вие луди ли сте, или просто трябваше да изсмучете нещо интересни от пръстите си.
А неееее отказвам се, по добре да го гледа по телевизията, където няма да се сблъсква с журналя по анциг, включени слушалки и фъфлешти персони. Как да го заведа на стадион "В. Левски", там на един дъжд в Сектор А, бях все едно съм басеин. А неееее, това не е мястото къде искам моето дете да гледа своя идол.
По малоумна статия не съм чел в живота си. А бре журналята, ако искам Бербатов да е пример на моето дете, дали ще го заведа на Васил Левски, да слуша как го псуват, храчат, кълнат и прочее. Вие луди ли сте, или просто трябваше да изсмучете нещо интересни от пръстите си.
А неееее отказвам се, по добре да го гледа по телевизията, където няма да се сблъсква с журналя по анциг, включени слушалки и фъфлешти персони. Как да го заведа на стадион "В. Левски", там на един дъжд в Сектор А, бях все едно съм басеин. А неееее, това не е мястото къде искам моето дете да гледа своя идол.
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
За да бъда по-точен ще добавя,,,по-далече ЛЪЧО ТАНЕВ от националния,,,,,,,по-добър национален! Това разбира се е мое мнение!
soilwork написа:Попето,Камбуров и Божинов-съвършенната атака за Уембли на 3 септември,нищо чудно калпавите англичани да отнесат петица от атомното българско нападение!! Ооооо,и внимание второто полувреме влиза неземната звезда Мицански от мачкащият всичко по пътя си отбор на Заглебие Любин....блажени са вярващите!!tprodanov написа:Чудно ми е само, що никой не предвижда вариант - ами ако тръгне отбора напред?
Знаеш ли какво означава overqualificated?
Критиките към Бербатов валят отвсякъде, но той се разсърди само на опърпаните си сънародници, дето и без друго никой не ги бръсне за нищо.
Колко изненадващо......, a
Родоотстъпничеството е характерна българска черта, пък и... никой не хапе ръката, която го храни.
Колко изненадващо......, a

Родоотстъпничеството е характерна българска черта, пък и... никой не хапе ръката, която го храни.
Последна промяна от PFC Litex на 14 май 2010 11:38, променено общо 1 път.

PFC Litex написа:Критиките към Бербатов валят отвсякъде, но той се разсърди само на опърпаните си сънародници, дето и без друго никой не ги бръсне за нищо.
Колко изненадващо......
Кое е родоотстъпничество?
KRETINES написа:А и забравих, има една статия на първа страница. "Бербатов недостижим за децата ни".
Много си прав колега.Ако заведеш детето си на Васил Левски и публиката го емне,какво ще кажеш,на детето си,като те пита:Тате,защо хората плюят идола ми?Те затова сега семейства,почти не ходят на стадиона.А относно статията,е изсмукана от пръстите.Аз още не съм баща,но ако ставаше въпрос за детето ми,не бих го завел на мач.По ТВ,е достатъчно,да гледаш който си искаш и да ти стане идол.
Само Черно море.
tprodanov написа:PFC Litex написа:Критиките към Бербатов валят отвсякъде, но той се разсърди само на опърпаните си сънародници, дето и без друго никой не ги бръсне за нищо.
Колко изненадващо......
Кое е родоотстъпничество?
Мани го тоя. Много знае той що е българска черта. А подлизурството, некомпетентноста, завист, лицемерие и още колко такива, срещу които скача май ги забравяте. Ма естествено, така е удобно.