Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
Анализа е страхотен. Аз бих допълнил обаче, че нито един от тримата няма лидерски качества или поне така си мисля. Мъж на място, който да тропне по масата и да вземе важни решения. Нямам идея кой от тримата отговаря пряко за селекцията, предполагам Филипов. Задължително е да му се направи забележка за забавянето и, което в крайна сметка може да се окаже и фатално за бъдещо класиране в ЕКТ.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
За мен класиране в Европа е реалистична цел за сезона, чисто като позиция на отбора.
Иначе трябва да има доста други цели, които смятам, че са не по-малко важни - изграждане на основа, стил, налагане на млади момчета.
За мен класиране в лига Европа би било добро постижение за този сезон, но това евентуално минава през купата.
Много хора подценяват коефициента в ЕКТ, но за мен той може да е ключов за развитието на един клуб.
За сега давам пълен картбланш на ръководството, но не-класирането в ЕКТ би ми променило мнението тотално и смятам, че тогава трябва да падат глави.
Иначе трябва да има доста други цели, които смятам, че са не по-малко важни - изграждане на основа, стил, налагане на млади момчета.
За мен класиране в лига Европа би било добро постижение за този сезон, но това евентуално минава през купата.
Много хора подценяват коефициента в ЕКТ, но за мен той може да е ключов за развитието на един клуб.
За сега давам пълен картбланш на ръководството, но не-класирането в ЕКТ би ми променило мнението тотално и смятам, че тогава трябва да падат глави.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм за интегрирането на юношите, но няма как да ги хвърлиш веднага в боя и да очакваш да се класират в топ 3 или да вземат купата. Тасев, Борносузов, Панайотов, Чорбаджийски всичките имат предпоставка да станат добри играчи, но трябва много внимателно да се пускат в игра. Със сигурност ще получат достатъчно време да се докажат.
Ако обаче не вземем нови, ще рискуваме много с тяхното развитие.
Препоръчвам на всеки от вас да прочете мнението на Гочето по темата ЦСКА
Както винаги е клинично точен
Ако обаче не вземем нови, ще рискуваме много с тяхното развитие.
Препоръчвам на всеки от вас да прочете мнението на Гочето по темата ЦСКА
Както винаги е клинично точен
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Sens85 написа:За мен класиране в Европа е реалистична цел за сезона, чисто като позиция на отбора.
Класирането за Европата няма да е проблем според мен, но при условие, че всичко с лиценза е наред. В противен случай пак ще го предоставим на други, както направихме миналия сезон.
-
- Контакти:
djd написа:Sens85 написа:За мен класиране в Европа е реалистична цел за сезона, чисто като позиция на отбора.
Класирането за Европата няма да е проблем според мен, но при условие, че всичко с лиценза е наред. В противен случай пак ще го предоставим на други, както направихме миналия сезон.
При заявените мащабни проекти от новото ръководство на ЦСКА и гарантираният бюджет за 3 години напред какво те притеснява в лиценза.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
peliforewer написа:djd написа:Sens85 написа:За мен класиране в Европа е реалистична цел за сезона, чисто като позиция на отбора.
При заявените мащабни проекти от новото ръководство на ЦСКА и гарантираният бюджет за 3 години напред какво те притеснява в лиценза.
Глобата от миналия сезон.
-
- Контакти:
djd написа:peliforewer написа:djd написа:Sens85 написа:За мен класиране в Европа е реалистична цел за сезона, чисто като позиция на отбора.
Глобата от миналия сезон.
Да се надяваме, че сегашното ръководство на ЦСКА ще работи доста по-професионално от хората на Гриша Ганчев.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Ще си повторя поста отпреди няколко дни
И ще добавя, че такива футболисти, които са давани десетки пъти под наем, се взимат единствено...под наем! Най-много да има опция за откупуване, ако се докажат! Но да се привличат подобни футболисти с такива заплати и на постоянен договор, е пълен абсурд!
Обобщено - този трансфер, ако бъде осъществен, е все едно деца да си играят на FM мениджър! УжасТ!
Браво на новите шефчета! Дали са оферта за футболист, който никой не го иска! И са му предложили огромна заплата, както и пари на ръка! Този футболист играе като дясно крило! Имахме един такъв(Асприля), който беше доста по-евтин, и щеше да ни свърши същата работа, ако не и по-добра! Но го разкарахме, за да търсим второкачествени заместници с огромни заплати! ;) :)
ПП Този футболист, ако струва под половин милион евро, и ако ще прибира споменатата заплата(32 000 евро на месец + 100 000 на ръка), тогава става непродаваем! Дори и да искаме да го разкараме впоследствие(ако ще да е за без пари), то никой няма да го иска при такава заплата! :shock:
И ще добавя, че такива футболисти, които са давани десетки пъти под наем, се взимат единствено...под наем! Най-много да има опция за откупуване, ако се докажат! Но да се привличат подобни футболисти с такива заплати и на постоянен договор, е пълен абсурд!
Обобщено - този трансфер, ако бъде осъществен, е все едно деца да си играят на FM мениджър! УжасТ!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Ще си повторя поста отпреди няколко дниБраво на новите шефчета! Дали са оферта за футболист, който никой не го иска! И са му предложили огромна заплата, както и пари на ръка! Този футболист играе като дясно крило! Имахме един такъв(Асприля), който беше доста по-евтин, и щеше да ни свърши същата работа, ако не и по-добра! Но го разкарахме, за да търсим второкачествени заместници с огромни заплати! ;) :)
ПП Този футболист, ако струва под половин милион евро, и ако ще прибира споменатата заплата(32 000 евро на месец + 100 000 на ръка), тогава става непродаваем! Дори и да искаме да го разкараме впоследствие(ако ще да е за без пари), то никой няма да го иска при такава заплата! :shock:
Къде ги пише тези работи за заплатата и парите на ръка ? Особено за парите на ръка ми е много интересно кой го знае ?
Ръководството на ЦСКА е отправило официално запитване за дясното крило на Хъл Сити Джейсън Локило, научи "Мач Телеграф".
"Червените" са предложили 400 000 евро за правата на белгиеца, който има мачове за юношеските национални тимове на ДР Конго.
Представителят на Чемпиъншип все още не е дал отговор дали ще приеме предложението. Очаква се това да стане идната седмица.
Иначе "червените" вече са провели разговори с агента на Локило, по време на които са уточнени личните условия на футболиста. Според слуховете ЦСКА е обещал на играча гигантска заплата за родните стандарти - 32 000 евро, а отделно и 100 000 евро на ръка, за приеме да се премести в България.
Джейсън Локило е юноша на Андерлехт. Той дебютира в мъжкия футбол за френския Лориен. След това преминава в Донкастър. Играл е още в полския Гурник Лечна, нидерландския Спарта Ротердам, турския Истанбулспор, а през последния сезон Хъл Сити го е пратил под наем в португалския Визела.
Копирал съм я от Топспорт.
Разбира се, пише че са слухове! Но все пак знаем какви заплати се плащат на острова! И за да дойде някой оттам ще трябва доста да се бръкнем...за заплата! Още повече, че този футболист сигурно ни е 5-ти, или 10-ти избор, и ще го вземем от немай-къде! Какъв е смисълът от подобен трансфер?! И защо не се насочим към Южна Америка, където можем да намерим добри футболисти за не много пари, а и ще искат доста по-малки заплати! Или Източна Европа също е добър пазар за нас! Но не, ние искаме да пазаруваме от първенствата с най-високи заплати!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]