Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот tmanolov » 06 фев 2024 10:40

realno написа:
LoveAndPeace написа:Добро утро хейтъри :lol: бастуново ми е :lol: :lol: :lol: ангел бастуново ми е

Поне като ще е "бастун" да е български. :)))

А пил ли е синьо мляко, или е предпочитал мъжкото мляко на Цеката :lol: Или пък няма значение, все е мляко :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот realno » 06 фев 2024 10:40

Управата на клуба работят на едро и глава не могат да вдигнат от ангажименти, а вие претендирате за някаква си прозрачност. :)))

"Левски търси инвеститор за "Герена""

"Ръководството на Левски започва работа по търсенето на стратегически инвеститор за реконструкцията на стадион "Георги Аспарухов" и получаването на съоръжението на дългосрочна концесия."
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 фев 2024 11:28

tmanolov написа:
realno написа:
LoveAndPeace написа:Добро утро хейтъри :lol: бастуново ми е :lol: :lol: :lol: ангел бастуново ми е

А пил ли е синьо мляко, или е предпочитал мъжкото мляко на Цеката :lol: Или пък няма значение, все е мляко :mrgreen:

Майтап, майтап, ама проверих и се оказа юноша на Левски. Вярно че до 14 години и после е сменил няколко отбора, но от Левски тръгва. Иначе малко странно че ще взимат крило, а не нападател, ако го вземат въобще. Поредният играч от същия отбор, чийто договор изтича лятото и се взима май само за да се препродаде.
Но си мисля, че тези топли отношения с Хебър трябваше да ги използват преди мача за купата , ако се сещате какво имам предвид ;)

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 06 фев 2024 11:46

Това за Бастунов от къде изкочи ? Този не беше ли по едно време в числото ?!

Ако е вярно, значи парите приключват, и следващият продаден ще да е Велтон Фелипе.

Дано след разпродажбите се спечели мача с НАП.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 фев 2024 12:06

vvessel написа:
tmanolov написа:
realno написа:

Майтап, майтап, ама проверих и се оказа юноша на Левски. Вярно че до 14 години и после е сменил няколко отбора, но от Левски тръгва. Иначе малко странно че ще взимат крило, а не нападател, ако го вземат въобще. Поредният играч от същия отбор, чийто договор изтича лятото и се взима май само за да се препродаде.
Но си мисля, че тези топли отношения с Хебър трябваше да ги използват преди мача за купата , ако се сещате какво имам предвид ;)

Стига бре, и този ли :)

А с НАПко и палмичките вероятността да спечелим мача с НАП е близо до отрицателна стойност. Виж славизацията ни е в кърпа вързана - ще доизканибализираме отбора на Мъри и после пускаме кепенците, за съжаление. Дано не съм прав
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 фев 2024 16:44

Мениджърът на играча си е платил статията сигурно. Нали помните, че не се интересуваме от местната фауна.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 06 фев 2024 19:55

Serafim написа:Методи, а отчиташ ли факта, че някои път играчите надскачат себе си в дадени срещи, дори в поредица от такива? Както може да подцениш съперник, така може и да се свръх-амбицираш. Нито Коловати, нито Кривия, Елин и Бисер Иванов направиха някакви кариери извън Левски. Общо-взето това им бе тавана.
Някой път пък може цял отбор да надскочи себе си за цял сезон - примерно Лестър 2015/16. Спечелиха ВЛ, като на повечето играчи Лестър им бе тавана в кариерите. Може би един Нголо Канте е изключението. И после нищо.
Около 2006-7, когато Хофенхайм спечели промоция в Бундеслигата и до зимата водеше в класирането, отбора им бе съставен от играчи, които предимно бяха резерви в отборите си преди това. И след това нямаха кой знае какви кариери.

Абсолютно съм съгласен с всичко, с изключение на частта с Лестър и Конте.
Варди го взимаха на момента и Арсенал и Тотнъм, но той си бе особняк и май отказа на всички. Освен това хората в града толкова го харесваха, че той не си и помисли да прави "гурбет" за повече пари.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 фев 2024 00:05

Я виж ти какво интересно интервю се е появило с Джеремито на сайта на Герена.бг
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Бившия футболист на Левски говори за своя престой на „Герена“ и обстоятелствата покрай неговото напускане на Левски. Жереми Петри се съгласи да говори ексклузивно пред „синята“ медия на България, като даде отговори на много от най-интересните въпроси, които вълнуват „синята“ общност.

Ето какво каза защитникът пред Герена.бг:

Здравей, Жереми. Благодарим ти, че се съгласи да говориш пред Герена.бг. Със сигурност си наясно, че има много въпросителни покрай твоето напускане и защо се стигна дотам, че да си тръгнеш от Левски. Ще споделиш ли каква е истинската причина, поради която ти вече си футболист на друг отбор?

– Разбира се. Както много пъти съм казвал досега, причината е, че се върнах доста назад, в изходно положение. Трябва да призная, че имах много добри мачове със синята фланелка, винаги съм се борил за титулярното място и съм се старал да давам най-доброто от себе си на терена. Но договорът, който ми бе предложен да предпопиша, изглеждаше като тотална липса на уважение към труда ми. Точно такива бяха предложени също така и на Краев, както и на Уелтън.

Имаше ли някакви пререкания с ръководството и защо се стигна дотам, че да тренираш с втория отбор на Левски?

Боримиров ме изпрати във втория отбор без причина, тъй като бях заявил, че няма да преподпиша договора си. Винаги съм се държал добре с ръководството на Левски. За да съм напълно откровен, никога не съм обещавал, че ще преподпиша контракта си, но треньорът излъга за това. Вече му бях казал, че няма да подновя договора си, но той каза съвсем различни неща пред журналистите.

Имаше ли някакви недоразбирателства с Николай Костов? Успя ли като цяло да се сработиш с него и харесват ли ти неговите методи на работа?

Николай Костов се отнасяше с мен като към свой внук. Станахме много близки с него. Той ми вярваше много и съм му много благодарен. Обичах да работя с този треньор.

Огорчен ли си тръгна от Левски?

Ще кажа само, че бих искал да се разделя с Левски при много по-различни обстоятелства. Надявам се, че ще бъда разбран.

Какво успя да си вземеш от двамата треньори, с които ти имаше възможността да работиш в Левски?

На този въпрос мога да дам само един отговор. Станимир Стоилов беше човекът, който ме разбираше отлично във всяко едно отношение. Вдъхна ми много кураж. От него лъхаше доверие. Дължа му много!

Смяташ ли, че Левски има шанс да се класира за европейските клубни турнири през този сезон?

Трябва да бъда искрен и да кажа, че това ще бъде доста трудна задача пред отбора, но всичко е възможно.

Ако имаш възможността един ден да се завърнеш на „Герена“, би ли го направил?

Разбира се. С най-голямо удоволствие. Ако феновете ме искат.

Какво мислиш за феновете на Левски?

Винаги съм смятал, че феновете на Левски са най-добрите. Те ни следваха навсякъде, дори и в Европа. Където и да се налагаше да играем, се чувствахме винаги като у дома си. Винаги ще помня тези привърженици.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 фев 2024 10:51

Гонгаджиите пак продават Уелтън. Този път в Япония. Нашите трябва да почнат да искат по левче на статия за трансферна спекулация за наш играч - за един трансферен прозорец сме го стопили тоя дълг към НАП.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 фев 2024 10:54

Не продадем ли го сега лятото няма да се вземат добри пари.
И ще трябва да ходи във втория отбор.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”