bubka написа:CSKA69 написа:miro_rz написа:Моу преподава!
Не казвайте на бубка![]()
Бубенце така и така обичаш да ми гледаш гифчетата в подписа, ама да ги беше погледнал по-внимателно сякаш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bubka написа:CSKA69 написа:miro_rz написа:Моу преподава!

miro_rz написа:Симпатягите от Сасуоло!
CSKA69 написа:bubka написа:CSKA69 написа:miro_rz написа:Моу преподава!
Бубенце така и така обичаш да ми гледаш гифчетата в подписа, ама да ги беше погледнал по-внимателно сякашВ Англия съм фен на Ливърпул, така че Хари Кейн и компания всъщност ме изкефиха на макс вчера
Това изобщо не променя мнението ми, че Пеп Гуардиола е най-добрият треньор в света, не само в момента, ами откакто е започнал, тоест вече 14 години
![]()
CSKA69 написа:Това изобщо не променя мнението ми, че Пеп Гуардиола е най-добрият треньор в света, не само в момента, ами откакто е започнал, тоест вече 14 години![]()
bubka написа:CSKA69 написа:bubka написа:CSKA69 написа:miro_rz написа:Моу преподава!
Бубенце така и така обичаш да ми гледаш гифчетата в подписа, ама да ги беше погледнал по-внимателно сякашВ Англия съм фен на Ливърпул, така че Хари Кейн и компания всъщност ме изкефиха на макс вчера
Това изобщо не променя мнението ми, че Пеп Гуардиола е най-добрият треньор в света, не само в момента, ами откакто е започнал, тоест вече 14 години
![]()
[offtopic]Шшшшт. Тихо, че идва Франки. Там срамът ще е голям, ако се случи нещо на Пеп.
CSKA69 написа:Това изобщо не променя мнението ми, че Пеп Гуардиола е най-добрият треньор в света, не само в момента, ами откакто е започнал, тоест вече 14 години![]()
Колкото и да ни се иска да ти повярваме, това нещо няма как да го разберем, преди да води отбор намиращ се на по-ниска стартова позиция относно финанси, временна криза и такива неща. Например от типа на Арсенал в момента или дори Ман Ю, ако искаш.[/offtopic]
insaneboy1 написа:Аз мисля...

bubka написа:insaneboy1 написа:Аз мисля...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта