sinqkrepost1914 написа:ivan56 написа:sinqkrepost1914 написа:Alexx написа:sinqkrepost1914 написа:Британските смръдливи и грозни капути, няма ли да им се потърси сметка като ни обиждат на цигани ? Това не е ли расизъм, или всичко се използва и изопачава според нечии интереси ? А в днескашните им заглавия по медиите, в които ни наричат и опреличават в множествено число ? На база на какво тия долни отрепки си позволяват тая надменна наглост ??? Най-грозната и скапана нация, дано скоро чернилките и арабите ги заличат тотално. Ако векове наред не бяха точили природни ресурси от колонизирани страни, сега щяха да са едно голямо НИЩО. Да живее България и бялата раса !!!
Това е евтин журнализъм и търсене на сензации.Нещо което го има и в България. Тук всички скачат,че хората в чужбина обиждат цялата нация заради няколко отрепки които издават маймунски звучи но в същото време тук обиждат всички черни заради черните които са престъпници и всички англичани заради медиите им. Това ако не е лицемерие здраве му кажи.
Разбрахме вече, че си про-либерален активист и един обикновен западен слагач. Родоотстъпник и обикновен тъпанар. Толкова си модерен, че най-вероятно си и педал. Има други места, на които може да си лееш от пробитата фуния със заучените фрази. Лицемерие е това, че защитаваш едни обикновени чернилки, пред собствения си народ. В такива моменти за мен няма значение клубната фенщина. Дано живееш извън пределите на България.
Абе ти не беше ли оня, който пусна един ироничен коментар, още преди да се разбере кои фенове са предизвикали прекъсването на мача, че пак ще са виновни СЗ
Кой да защитава бе, тия долни наркомани с празните кратуни ли бе, които бяха и на протестите за Гешев ли?
Боли ме кОра кво били писали бозавите, още повече, че тия същите до оня ден разкарваха синджири с роби и чернилките нямаха никакви права, че да се чувствам обиден.
Ама да се изкарваме света вода не напита, моля.
Нaписах народ, ти си избирай дали да причисляваш към него и ''наркоманите с празните кратуни''.
Е именно, защото до оня ден разкарваха синджири с роби, точно за това тая наглярщина и лицемерие ми идват прекалено в повече, и то от тия грозни туземци. Явно ''английските чернилки'' не си знаят добре историята. Като си оправят расизма в Англия, тогава да се правят на интересни в чужбина. С френските печки, които бяха повече от 3/4 в отбора, защо нямаше проблем ? Защото британците са едни просто провокатори, които винаги ходят наебани накрая.
Виж сега, мен повече ме е яд на наркоманите от СЗ и столипИновските (да подчертаем И, че една майна се засегна

), че заради тия празни глави едва ли не сме най-големите расисти на планетата.
Бозавите това и чакаха, и ние като последните бай Ганьовци им се вързахме на провокациите.
Расизма им е болна тема на гузната им съвест.
ФА наказаха Силва от Сити с 6 мача, за тва че сравнил СВОЯ съотборник Менди с кафяв кекс, в някаква шега между тях двамата в Туитър, и ти очакваш, че тия същите ще ни пуснат фандък.