ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2016 14:44

openminded написа:Не беше ли този същия, който в предаването "Гол" се изрепчи, че ВЛ неизбежно ще има, ако не тая година, другата.А сега - "Ние проект за ВЛ нямаме, само коментираме идеи".Що само ни правят на балами :roll:

Тази идея наистина е мъртвородена. Според мен беше с цел да се тушира напражението след казуса Литекс, а също така и повод да се накарат онези да спрат с квичането, че ни проглушиха ушите. То не бяха политически поръчки, то не беше виновно Подуяне, то не бяха организирани престъпни групи, завери и т.н.
Обаче виж колко спокойно си живеем сега, след появата на тази бомба за Висшата лига, а пък който има малко акъл в главата хич не си прави труда да чете измислиците за този революционен проект, защото е ясно, че абсолютно нищо не е измислено, хеле пък да се говори кой щял да играе и кой не.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”