W84me написа:Двете нови попълнения ми вдъхват надежда, ако запазим Прохазка и Аниете ще газим! Чакаме център нападател и още един защитник!
Някой негро 2 метра и тогава наистина ще Газим.Аниете и Прохазка кога се очаква да кажат дали ще подпишат
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Двете нови попълнения ми вдъхват надежда, ако запазим Прохазка и Аниете ще газим! Чакаме център нападател и още един защитник!
blue atack написа:W84me написа:Двете нови попълнения ми вдъхват надежда, ако запазим Прохазка и Аниете ще газим! Чакаме център нападател и още един защитник!
Някой негро 2 метра и тогава наистина ще Газим.Аниете и Прохазка кога се очаква да кажат дали ще подпишат![]()
korteneca написа:blue atack написа:W84me написа:Двете нови попълнения ми вдъхват надежда, ако запазим Прохазка и Аниете ще газим! Чакаме център нападател и още един защитник!
Някой негро 2 метра и тогава наистина ще Газим.Аниете и Прохазка кога се очаква да кажат дали ще подпишат![]()
Трябваше в петък да кажат. Надявам се понеделник - вторник да стане ясно.
comorad написа:W84me написа:Двете нови попълнения ми вдъхват надежда, ако запазим Прохазка и Аниете ще газим! Чакаме център нападател и още един защитник!
Притеснявам се, че пак Жейнов ги води тези новите. Това значи, че пак Батков дърпа конците, знаем Жейнов и Заберски са негови хора.
На клипчето макето е добър, но както писа някой по клипче и мен може да ме вземат. Сега като вземат макето и ако този "ариец" подпише ще се връщат ли Хичо и Миланов, все пак тези играят на техните позиций. Задължително ни трябва един цен. защитник и нападател.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
korteneca написа:Да си заминават. За мен е важно Аниете и Прохазка да останат. Ако можеше и Абди да остане щеше да е добре, и щяхме да направим добър отбор с още няколко чужденци, българи и юноши.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, AntonToni, futbolqga, helic, LoveAndPeace, noo и 15 госта