Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот gzagorov » 17 сеп 2014 00:17

RedeviL написа:
gzagorov написа:
RedeviL написа:
gzagorov написа:Аре малко по спокойно, вратарят няма НИКАКВА вина, не трябваше да му връщат топката.
Браво на Лудогорец, страхотен мач, макар и загубен. Успех по-нататък в Европа!

Какво значи "не трябва да му я връщат!?" Един вратар винаги трябва да е готов да играе като полеви играч, особено в съвременния футбол! Нищо не му пречеше да си спре топката много по-добре и да я изчисти.

А дали ако Александров беше изхамалил топката накъдето и да е, щеше да се получи гол? Винаги съществува възможност вратарят да се размине с топката и оттам дори автогол да се получи. Затова в последните минути и когато зад гърба има "залепен" противников играч, топката се чисти, по възможност към противниковата врата, в тъч или в краен случай дори в корнер. Но никога в очертанията на вратата, т.е. към вратаря.

Съгласен съм, че грешката е предизвикана, но и в тази ситуация примерно можеше да я изчисти, вместо да се мъчи да я спира и след това да се оплете по този начин.

Сега като гледам пак ситуацията, вратарят наистина има вина, но според мен не може да бъде обвиняван , поне не повече от Александров.
Както и да е, още веднъж поздрави за Лудогорец и пожелания за успехи в следващите минимум 5 мача в Европа.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 сеп 2014 00:18

kartago написа:
Bobolin написа:Искам специално да поздравя модераторите, да кажа че много обичам Лудогорец и с разбиране подхождаме към изтриването на няколко стотин мнения показващи народната любов към отбора от разград. Но е хубаво за четящите - само спретнати коментари изпълнени със симпатия. Ех, Българино...

И аз те "поздравявам", този път вече дълъг поздрав, да, българин съм и не се срамувам от това! Научи правилата и пак заповядай след моя "поздрав"!

Може ли да се гледа реално на нещата или темата е само за възхвала на Лудогорец, както доста пъти се е случвало?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: Има ли дузпа за Ливърпул срещу Лудогорец? (ВИДЕО)

Мнениеот nikita 333 » 17 сеп 2014 00:19

Чиста дузпа за Лудогорец,и измислена такава за смешниците!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 17 сеп 2014 00:19

Яд ме хвана. Левскар съм, ама равен на Анфийлд си е постижение за целия ни футбол като цяло. Лудогорец играха добре, а Ливърпул бяха на ниво Чемпиъншип. Но с тази защита, работата е тъжна. Моци покри първият гол като истински герой, а не хванах другият майстор, дето направи вратаря безпомощен. А само 4 минути трябваше да удържат, за да влязат със сензация в световната преса.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 17 сеп 2014 00:20

Не се занимавайте с глупости .За Лудогорец са важни мачовете с Базел за 3-тото място ...другото е ала бала ..

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 сеп 2014 00:20

Hohohoho написа:Имаше тъп защитник на Лудогорец... кой беше тоя чук, дето я върна толкова нескопосано на вратаря? Това щеше да бъде приличен успех за българския футбол, ама както винаги нещата трябва да стават по трудния начин. Съдията се застрахова, беше далеч, а положението беше много съмнително. Играе се на Анфийлд и някакви източноевропейски анонимници щяха да хлъзнат английския гранд. Ако не свиреше и имаше дузпа, беше край на кариерата му направо, а сега голяма работа. За мен по-скоро имаше.

Чукът беше Мишо Александров и много добре си направи. В такава ситуация най-умното е да върнеш на вратаря, който е с лице към игрището и вижда накъде да я изчисти, вместо ти да решаваш, без да си сигурен какво става зад тебе. Ама явно още не го знаят тоя че не може да играе с крака и затова стана така. Случва се, минало е вече.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

familyjewels
Контакти:

Мнениеот familyjewels » 17 сеп 2014 00:21

nikita 333 написа:Чиста дузпа за Лудогорец,и измислена такава за смешниците!!!

:shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 17 сеп 2014 00:22

familyjewels написа:
nikita 333 написа:Чиста дузпа за Лудогорец,и измислена такава за смешниците!!!

:shock: :shock: :shock:

Първото полувреме изблъскване с ръка. Не помня нито нашия, нито техния футболист. Положението беше дискусионно, в полза на Ливърпул сигурно ще ше да се свири!

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 17 сеп 2014 00:23

Tommi написа:
kartago написа:
Bobolin написа:Искам специално да поздравя модераторите, да кажа че много обичам Лудогорец и с разбиране подхождаме към изтриването на няколко стотин мнения показващи народната любов към отбора от разград. Но е хубаво за четящите - само спретнати коментари изпълнени със симпатия. Ех, Българино...

И аз те "поздравявам", този път вече дълъг поздрав, да, българин съм и не се срамувам от това! Научи правилата и пак заповядай след моя "поздрав"!

Може ли да се гледа реално на нещата или темата е само за възхвала на Лудогорец, както доста пъти се е случвало?

Ааа ти виждаш ли коментара на "Babolin" да е свързан по някакъв начин с мача ?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 сеп 2014 00:23

Тъп мач, между две смешни отборчета- пълна загуба на време.

Върни се в “Лудогорец”