Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот tonito » 12 мар 2014 21:40

Поздравявам всички ЛЕВСКАРИ с победата, но нека не се залъгваме че излизаме от кризата. На мен лично днес за пореден път ми направи впечатление, че когато играем без лепенката нещата се получават.А в стартовия състав фигурираше бру, но така и не чух нито името му, нито го видях да си дава много зор. Дано да сме се отлепили поне малко от дъното и да потръгнат нещата. САМО ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 мар 2014 21:41

Въпреки победата, не мисля, че играхме нещо. С изключение на втория гол, играме хаотично. Нямаме никакъв стил на игра. Добре че беше този ранен късметлийски гол. Иначе Рамос се включи добре, а гола на Божинов беше страхотен. Дано вече да му потръгне играта. Белаид е доста добър фътболист. Искам Чмовш да му е партньор, а не Димов. Направи една грешка и го забиха на скамейката, а бру и димов се дънят безброй пъти и пак играят. Бру достига нови върхове на некадърност.
А Ботев игра по-зле и от Левски. хаххаха това е доста трудно. Щом и с тази многомилионна селекция не могат да бият този слаб Левски........хахахха Срам.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 мар 2014 21:43

Синьо сърце написа:Не разбирам критиките към Бру... днес беше страхотен в защитна фаза и свърши огромна работа в центъра! Нека съдим по право, а не по предубеждения! Бру е с огромна заслуга за победата днес!

Уважавам много мнението ти, ама Бру специално за пореден път доказа, че е посредствен. Отново губеше елементарно топката в средата и даваше предпоставки за опасни контри, абсолютно нищо в градивен план, не може да разиграва успешно. Щях да се радвам на такава игра, ако я беше показал някой 18 годишен юноша. Tежестта беше изнесена от Рамос и Бастос, които имат сили за 50 мин. След като излязоха от игра футболът от наша страна на практика приключи. Днес играхме пореден посредствен мач нека не се заблуждаваме. Само фактът, че ни покри шанса при първите 2 гола, защото Мюлдер повече гол с външен фалц няма да вкара, прати мача в друга плоскост. За мен първото полувреме срещу "акционерите" ни беше по-добро от днешното, въпреки че успяхме да вкараме. Дано Сухия започне да разчита на Чмовш, защото е несериозно да го отписваме само след един изигран мач в двойка с Пелето...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2014 21:52

bilyaletdinov написа:
Уважавам много мнението ти, ама Бру специално за пореден път доказа, че е посредствен. Отново губеше елементарно топката в средата и даваше предпоставки за опасни контри, абсолютно нищо в градивен план, не може да разиграва успешно. Щях да се радвам на такава игра, ако я беше показал някой 18 годишен юноша. Tежестта беше изнесена от Рамос и Бастос, които имат сили за 50 мин. След като излязоха от игра футболът от наша страна на практика приключи. Днес играхме пореден посредствен мач нека не се заблуждаваме. Само фактът, че ни покри шанса при първите 2 гола, защото Мюлдер повече гол с външен фалц няма да вкара, прати мача в друга плоскост. За мен първото полувреме срещу "акционерите" ни беше по-добро от днешното, въпреки че успяхме да вкараме. Дано Сухия започне да разчита на Чмовш, защото е несериозно да го отписваме само след един изигран мач в двойка с Пелето...

Сега, аз съм бивш спортист и гледам нещата от друга гледна точка. Тежестта беше изнесена от Бру и Крумов, но черната работа по принцип не се забелязва. Всъщност всички момчета си вършеха работата и затова ситуациите пред вратаря ни бяха малко. Както вече споменах, нестабилността в изявите е основна наша характеристика в момента. За Бру имам специално мнение и съм убеден, че той ще го докаже!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 мар 2014 22:12

Синьо сърце написа:
TristaNNN написа:Tова е то Левски-хем в един миг тъжно лице, хем в следващ момент усмивка до уши. Морал, чест и принципи! До дупка! Няма Батков, няма Шматков, няма "национални" каузи, няма обединения от вси страни! Затуй бие сърцето, за честта и принципите!

Абе малко е усмивка през сълзи, както се пее в една руска песен, но е усмивка... Честно казано, аз лично очаквам разгром в събота. То че нищо няма да вземем и таз година, е ясно, ами да си играят мачовете за публиката, ще се получат нещата!

През сълзи или не, пак е усмивка и пак е победа! Както пеят в друга руска песен " ...С песнямии да гиканьнем, с шашками до пиками, едут-едут кубанцы по верхам... " Впрочем, аз хич и не се заблуждавам, че "хоп" цъфнахме и вързахме отведнъж, напротив-проблемите си остават на дневен ред. Колкото до съботния мач, аз съм реалист, както бях и миналата събота. Каквото-такова, зорлем ще се ръга пустата топка, но да, прав си за едно-да играят за публиката!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 12 мар 2014 22:22

Само ЛЕВСКИ!!!
Друго няма какво да кажа.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 12 мар 2014 22:24

Не гледах мача, на работа съм. Как е играл Мики Орачев, чета се е включил със желание. Някой може ли да ми каже?
Благодаря
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 мар 2014 22:33

Така ви искам надъхани за 4-та от 20-те поредни... :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 мар 2014 22:40

Red Warrior написа:Така ви искам надъхани за 4-та от 20-те поредни... :lol:

Ний не сме надъхани, а нещата просто си вървят към страховит разгром.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2014 23:09

Red Warrior написа:Така ви искам надъхани за 4-та от 20-те поредни... :lol:

Така и не разбрахте, че мачовете бяха повече от 20 ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”