Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот Пловдивчанинът » 27 мар 2012 21:29

CHE написа:
Parmalat написа:В Лудогорец копаха 4 метра заради трибуните.Първите три редна на стадиона във всички сектори са нови.После ще се съборят старите и ще се доизградят новите.В Ботев е предвидено да не се вкопават,а като се направи терена да събарят сектор по сектор с изключение на един.
точно така 5 месеца само затерен е смешно литекс за толкова вдигнаха половин стадион 2 месеца е нормален срок :mrgreen:

И аз това казвам, но медиите явно не са запознати за колко време се прави един терен. В официалния сайт си пишеше в рамките на 2 месеца.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 28 мар 2012 12:25

Споко пичове, работи се яко. ;)
Изображение

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 30 мар 2012 00:43

Копа се яко...

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 31 мар 2012 00:19

Сериозно се работи по терена. :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 01 апр 2012 11:10

Ако може през два три дена да има update на снимките на стадиона, ще съм много доволен. :mrgreen:

Общината до кога, ще спи и няма да подпише концесия. Време да почват да се правят трибуните. :x

Може би голяма, част от феновете на Ботев, няма да са доволни от следващите ми размишления, но предпочитам да ги кажа.
Ако наистина се направи стадион и денстко-юношеска база(една от най-добрите за България) и се гледа в дългосрочен план, за мен няма да е загуба още една година в Б група. Просто защото една година е нищо пред това някой да направи европейки стадион, да има желание да развива ДЮШ, да има дългосрочен поглед в перспектива. Защото до преди две години за нас това бе илюзия, какъв стадион, какви 5 лева ние се надявахме футболистите да не се разбягат като пилци, защото не получаваха пари. Да се съберат наемници за половин сезон, да те вкарат А група е лесно, но да успееш да си изградиш дългосрочне план и да го следваш е трудно.... За мен лично в един отбор ниво на стадиона показва, желанието на собственика да се наливат пари в клуба за дълго. В Българи се нагледохме на проекти за стадиони, които не стават, обаче при нас не е така при нас се работи(поне за сега), това ме обнадеждава много.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 05 апр 2012 22:41

ДЕН 10:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 апр 2012 23:55

Тоя чакъл за какво е,защо е по висок от предишния терен. :?: Някой наясно ли е с последващите стъпки на полагане на новата настилка.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 апр 2012 12:08

ivan40 написа:Тоя чакъл за какво е,защо е по висок от предишния терен. :?: Някой наясно ли е с последващите стъпки на полагане на новата настилка.

И аз с интерес следя всичко от първата копка до сега.Изобщо не съм наясно как се прави съвременен терен,но ми стана странно изкопаха дупка и я напълниха с пясък и чакъл.А мислех,че като изкопаят ще се слага нещо за отопление,дренажи ала бала.Пиша от любопитство повече

Потребителски аватар
fireboy
Контакти:

Мнениеот fireboy » 06 апр 2012 12:36

е те точно чакъла е за дренаж...през него водата ще минава свободно надолу ...а вероятно между него и чимовете ще се монтират напоителни и отоплителните системи...

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 06 апр 2012 13:19

Аз нямам представа как точно работите, но фирмата е на Цецо и си знае работата.

Върни се в “Ботев”