Ако може през два три дена да има update на снимките на стадиона, ще съм много доволен.
Общината до кога, ще спи и няма да подпише концесия. Време да почват да се правят трибуните.
Може би голяма, част от феновете на Ботев, няма да са доволни от следващите ми размишления, но предпочитам да ги кажа.
Ако наистина се направи стадион и денстко-юношеска база(една от най-добрите за България) и се гледа в дългосрочен план, за мен няма да е загуба още една година в Б група. Просто защото една година е нищо пред това някой да направи европейки стадион, да има желание да развива ДЮШ, да има дългосрочен поглед в перспектива. Защото до преди две години за нас това бе илюзия, какъв стадион, какви 5 лева ние се надявахме футболистите да не се разбягат като пилци, защото не получаваха пари. Да се съберат наемници за половин сезон, да те вкарат А група е лесно, но да успееш да си изградиш дългосрочне план и да го следваш е трудно.... За мен лично в един отбор ниво на стадиона показва, желанието на собственика да се наливат пари в клуба за дълго. В Българи се нагледохме на проекти за стадиони, които не стават, обаче при нас не е така при нас се работи(поне за сега), това ме обнадеждава много.