Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пловдив 28.07.2013г. Неделя , 20:00

Мнениеот siniq_fen » 29 юли 2013 00:21

zeleni написа:На мен ми прави впечатление критичността на феновете на левски към отбора си. Този който не е играл, той не е бил в дупка. Левски е голям отбор и ще се върне. Чудя се на феновете на "други" отбори не избързват ли с това, че се квалифицират като критикари на всеки отбор...някак си не избързвате ли господа под тепетата? Имате прекрасен отбор, всички се радваме на успеха ви в Европа, но не е ли малко прибързано да бъдете активни за един сериозен и голям клуб, който очевидно е в криза. Честито на Локо плв и интересно, че те са по-малко активни от един друг съградски отбор във форума. Успех на Ботев срещу ЩУТГАРД.

Браво, пич, много хубави неща написа.
Колкото до критиките - те са резултат от това, че всяка година ни се обещава да е по-добра от предходната, а се случва тъкмо обратното. Успех и на Берое, и то не само утре.
Само Левски!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 юли 2013 00:21

фифи перото написа:
ЕДИН Е ЛЕВСКИ!
И вие сте толкова нищожни и дребни, че никога няма да се докоснете дори до идеята, чистотата и любовта, която изпитваме ние към отборът си.
Злобейте , защото сте нещастни и жалки в мизерният си животец.
Ако имате какво да кажете още, отидете при боко тиквата , и му се наведете. :mrgreen:

Eдна любов се лее във форума ви :mrgreen: Думи нямам :)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 29 юли 2013 00:26

Тежко му на тоя дето се присмива сега. Сега ви се е паднало да грачите . Ние сме Левски бе ей мър*и . В много близко бъдеще разни везаловци , пинтовци и всякакви такива недоразумения НЯМА да са в отбора , така че ви съветвам , малко по тихо.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Cuba Libre

Мнениеот Cuba Libre » 29 юли 2013 00:38

Проклинам Иво Тонев за това че не върна Мъри преди 1 година в Левски! ! !

ДАНО,НЕКА,ЩЕ ! ! !
[wrapimg=]http://www113.sakura.ne.jp/~hagi/Clubs/img/50051.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/s160x160/579788_10151423625927259_723905197_a.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://www.fantamaster.com/static/img/stemmi/l/fiorentina.png[/wrapimg] [wrapimg=]http://forum.gong.bg/levski/download/file.php?avatar=17253_1259345822.jpg[/wrapimg]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 29 юли 2013 00:43

zlatan, къде си ?! сега да ни обясниш колко зле бил бг футбола ???

Аз Ви казвам ,че Цска и Левски ще са във втората седмица, не вервате :)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 юли 2013 00:50

Господ ви го върна с пълна сила. Един месец подигравки в най-трудният период за ЦСКА и веднага дойде Иртиш, а после и майничките. Нека циври и Ралка. Първите гифчета бяха много веселки с Лиска Цефтохимик. Нека сега циври! Има Господ!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Reckless

Мнениеот Reckless » 29 юли 2013 01:19

Абе че "Левски" са посредствен и жалък отбор е така, но Ботев и Локо Пд не са никак леки противници, така че не е ненормално, че тръгват с 2 загуби. Не им е чак толкова голям проблема, колкото се изкарва. Е, ако са очаквали, че ще мачкат е друг въпрос, но това, че два мача в първенството са загубили, се е случвало на всеки. "Левски" имат повече опит от Любимец в "А" група и ми се струва, че ще имат възможност да ги изравнят по точки а дори и да ги задминат.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 юли 2013 02:07

Red Warrior написа:
Готвача написа:
venom написа:Да бе, не обиждайте момичето, само любимия й отбор.

Много си прав пич.Направо се чудя защо я награбиха момата масово.Отговора е само един-понеже в живота хубавите момичета не им връзват и сега се правят на мъже във форума.И тя се "закача" на куката,защото е още видимо малка.Но почакайте да порасне още малко и ще ви слага в дамската си чантичка по няколко наведнъж.Това е един много стар номер от живота.Малкото пухкаво коте изведнъж се превръща в хищна хиена.

Някои хора като теб, дето сигурно все и висят в скайпа и на лични си мислят, че ще им върже като я защитават, но не знам от какво я защитавате. Никой не я е обидил на лична основа. Ако не се беше гаврила с ЦСКА с нейните гифчета в най-трудният момен за клубът, никой нямаше да я споменава сега. Сигурен съм, че от този форум поне 100 чекиджии са и писали, но аз не съм от тях, и ако не вярваш си направи справка. И още нещо - това е спортен форум, ако някой не е разбрал!

Сори приятелю,но това дете е на годините на дъщерите ми и поради тази причина ми стана гадно за нея.Това със скайпа го разбирам като опит да ме изкараш някакъв пъпчив тийн непипнал жена през живота си,но леко си се объркал.Нямам навика да си пиша с хора от форума с малки изключения разбира се,но ако някога ще си търся нещо за кръшкане,то със сигурност няма да е тука.Просто не ми хареса как я награбиха за щяло и нещяло.И аз исках да напиша един виц за моминските сълзи,но ми дожаля за детето.А ако е имало нещо по грозно като заяждане между сини и червени,си има модератори.И аз не харесвам Левски,но това не ме кара да мразя хора само за това че са левскари.Е,не харесвам и ЦСКА-да не си помислиш че сме в една банда? ;) Просто не харесвам неправдите и постоянното толериране на вашите два отбора и ми е хубаво на душата когато справедливостта възтържествува.Това е.Нищо лично,просто малко разнообразие след поредицата грозни подпирания в полза на двата комунистически "гранда".Сега всяка загуба на един от тези два отбора ми носи задоволство.Но когато/ако/ се превърнете в нормални отбори като всички останали,ще се радвам и на вашите международни победи и ще се ядосвам заедно с вас на загубите като българин.Но това само ако вие се държите като нормани клубове,а не като богопомазани.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 юли 2013 02:20

Готвача написа:Сори приятелю,но това дете е на годините на дъщерите ми и поради тази причина ми стана гадно за нея.Това със скайпа го разбирам като опит да ме изкараш някакъв пъпчив тийн непипнал жена през живота си,но леко си се объркал.Нямам навика да си пиша с хора от форума с малки изключения разбира се,но ако някога ще си търся нещо за кръшкане,то със сигурност няма да е тука.Просто не ми хареса как я награбиха за щяло и нещяло.И аз исках да напиша един виц за моминските сълзи,но ми дожаля за детето.А ако е имало нещо по грозно като заяждане между сини и червени,си има модератори.И аз не харесвам Левски,но това не ме кара да мразя хора само за това че са левскари.Е,не харесвам и ЦСКА-да не си помислиш че сме в една банда? ;) Просто не харесвам неправдите и постоянното толериране на вашите два отбора и ми е хубаво на душата когато справедливостта възтържествува.Това е.Нищо лично,просто малко разнообразие след поредицата грозни подпирания в полза на двата комунистически "гранда".Сега всяка загуба на един от тези два отбора ми носи задоволство.Но когато/ако/ се превърнете в нормални отбори като всички останали,ще се радвам и на вашите международни победи и ще се ядосвам заедно с вас на загубите като българин.Но това само ако вие се държите като нормани клубове,а не като богопомазани.

И на мен ми стана гадно в първия момент като я видях да реве, но после се сетих, как се гавреше и на същите листчета пишеше Лиска Цефтохимик и това беше в момента когато боклуците се канеха да ни закриват. Без да съм ревал тогава ми се ревеше истински. На кой му пукаше тогава, че се напивах всяка вечер за да заспя, и да не мисля за боклуците дето се готвят за затрият с едно писмо изпратено до БФС 65 годишна велика история на ЦСКА. И в тези най-тежки моменти разни левскарчета и някои други не спряха да се гаврят и да налитат като лешояди на мърша. Но тогава никой не ме е защитил мен, или някой друг цесекар от форума. Нали не сме си направили сълзливи гифчета и не сме пухкави котета. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 юли 2013 02:30

Хайде да коментираме мача, стига вече недорасли истории. ;)
За съжаление, заслужена загуба. Показахме немощ в офанзивен план, където от почти 20 корнера не се създаде почти нищо опасно, предвидими разигравания и центрирания, граничещи с безумието.
Немощта (традиционно) я имаше и в защита, където от 2 положения паднаха два гола, а липсата на ориентация и сработеност между вратар и отбрана вече става крещяща.
Принципно никога не съм била оптимистка, но са минали само два кръга, вярвам, че не всичко е загубено.
Но без трансфери и Господ да ни е треньор, няма да се оправим.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”