siniq_fen написа:Споко, Еминемски. Вярвай
Още повече не си направил ти темата за Аржентина-Италия, тъй че няма да е 1:3
Имам 1% надежда, затова ще гледам мача.
Иначе мислих да правя тема...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Споко, Еминемски. Вярвай
Eminem написа:siniq_fen написа:Споко, Еминемски. Вярвай
Имам 1% надежда, затова ще гледам мача.
Иначе мислих да правя тема...
siniq_fen написа:Добре, че беше изпреварен
Eminem написа:siniq_fen написа:Добре, че беше изпреварен
Не бях, отказах се.
amstel_beer написа:Споко, италианци и българи миналата година подписаха договор за сътрудничество и аз очаквам да играят за нас. Притеснява ме друго, че от тогава Италия си ни бият без проблеми, където ни хванат.
mistreated написа:amstel_beer написа:Споко, италианци и българи миналата година подписаха договор за сътрудничество и аз очаквам да играят за нас. Притеснява ме друго, че от тогава Италия си ни бият без проблеми, където ни хванат.
Били са ни 2 мача подред, не е кой знае какво. Преди това пък ние имахме сигурно 7-8 поредни победи над тях.
siniq_fen написа:mistreated написа:amstel_beer написа:Споко, италианци и българи миналата година подписаха договор за сътрудничество и аз очаквам да играят за нас. Притеснява ме друго, че от тогава Италия си ни бият без проблеми, където ни хванат.
Били са ни 2 мача подред, не е кой знае какво. Преди това пък ние имахме сигурно 7-8 поредни победи над тях.
Чак толкова не. В Пекин ни премазаха тотално. Ако не друго , последните им 2 победи са повече плод на много голямото им себераздаване, а не толкова на кой знае какво надиграване.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта