Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот Блутуг » 03 май 2013 23:19

Old_death написа:
Блутуг написа:
Old_death написа:Не зная кой какво е гледал , но вчера аз видях един неправилно отменен гол за Локомотив и поредните две подарени точки за "отбора на народа ' . Явно това е "другия начин " на Тонев . Във футбола като игра има и съдийски грешки , но един нормален човек се замисля дали това са грешки , когато са все в една и съща посока . Явно доста се работи извън терена за да ви дадат дубъла , като коз за сключване на договора за спонсорство със Газпром , но е по добре да изчакаме края на първенството и тогава да коментираме .

Ако започнеш да гледаш с очите си , а не със зурлата , може и други неща да видиш!
Но не можеш! От такива индивиди като тебе ,като общо българите сме на тоя хал! Вечно да гледаш и коментираш в другия двор.Всичко цъфнало и вързало , а той се опитва да "гледа".Големи разбирачи сте се навъдили.Имам усещането , че единствените мачове , които гледате са тези на "Левски" , като идеята за това е да се търси нещо което го няма .Но и да има и да няма помия прасето си грухти...
Феновете на цеца Панчаревска никога няма да гледат и мислят като нормални европейци.Тях не ги интересува жалкия им отбор да е добре!Много по-важно и възвишена цел в живота им е да п ъ р д я т в опитите си да кажат нещо. Достойни сте за съжаление...

Концентрирах цялото си внимание , но не успях да разбера нищо освен тревожно мучене . В поста си не обидих нито клубът , нито привържениците му , но явно скудоумието е ваша характерна черта . Чудя се как иначе стриктния модератор във вашия форум не те е изпердашил за поста ти , но явно преди да реагира като модератор , е реагирал като фен . Ако майка ти се казва Цеца ,забележи , че го пиша с главна буква , това не е името на любимия ми отбор . Във вашия форум имам не повече от 20 мнения и съвсем не съм провокирал за разлика от някои сини усровци . Коментирах само факта , че бе отменен редовен гол за Локомотив , което се вижда от всички графики ,но е съвсем нормално един шлайфан син мозък да отрича очевадните факти . Това не е сефте на фона на съдийските гаври в мачовете ви с Литекс и столичния Локомотив . Това са фактите , а ще оставя липсата ти на възпитание на родителите ти .

Ама не се притеснявай толкова! Никой не очаква същества като тебе да разбират !Напротив САМО ПОТВЪРЖДАВАШ КОЛКО СЪМ ПРАВ В ГОРНИЯ СИ ПОСТ! Но и това не очаквам да разбереш! А какво остава да разбереш понятие "отменен гол" !? Това за хора от твоя калибър го обяснявам - Отменено е нещо след като то е регистрирано ! Това като да има обявен полет и впоследствие - отменен! Сега така- по-простичко - като за тебе РАЗБРА ЛИ ГО?!
И Да! Имал 20 поста САМО във форума на "Левски" !? Защо не си направиш усилието да видиш колко поста имам аз извън този форум въобще? А можеш и да прочетеш към колко такива като тебе съм се отнесъл така! И тогава ако не можеш ДА РАЗБЕРЕШ , значи няма на света възможност да ти се помогне! Както вече писах дОСТОЙНИ СТЕ ЕДИНСТВЕНО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 04 май 2013 02:16

Сектор Б на Локо Пд - Левски 02.05.2013
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ygdys8qfpn4[/youtube]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 май 2013 10:53

Old_death написа:Не зная кой какво е гледал , но вчера аз видях един неправилно отменен гол за Локомотив и поредните две подарени точки за "отбора на народа ' . Явно това е "другия начин " на Тонев . Във футбола като игра има и съдийски грешки , но един нормален човек се замисля дали това са грешки , когато са все в една и съща посока . Явно доста се работи извън терена за да ви дадат дубъла , като коз за сключване на договора за спонсорство със Газпром , но е по добре да изчакаме края на първенството и тогава да коментираме .

Отменили им 100 % гол?!? Абе вие нормални ли сте?!? Ако съдията свири края на мача, Локото се приберат в съблекалните и Велев примерно изрита топката в мрежата ОТМЕНЕН гол ли е това?!? Тея ритаха топката половин час след съдииския сигнал и вместо жълт картон им отменили гола СМЕШНИ СТЕЕЕЕЕ
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 05 май 2013 14:48

Важна победа и ценни 3 т.!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 май 2013 19:17

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
Сега да си дойдем на думата. Атаката срещу Левски е тотална и повсеместна- по радиа, телевизии, вестници, сайтове и къде ли още не. Вдигната е на крак цялата розова общност със всичките и метастази. Трябва да им признаем, че са майстори в тази област. Провокира се конфликт с червеното отроче от Ловеч- цялата машина не спира да бълва жлъч и отрова още. Наказват футболист на Левски по видеозапис- сигурно още 10 от други отбори могат да бъдат наказани за подобни нарушения. Някой да посочи втори подобен случай? За "случайно" преминал през кордона на ловешката полиция плакат с провокативно съдържание и свален от гардовете след 18 секунди Левски бе глобен с близо 40 хил. лв. За абсолютно същия от отсрещната страна- 2 хил. лв. Обяснението е повече от смешно- този в синия сектор бил гарниран със свастика. Учудващо бърза реакция на незнаен "фоторепортер"! Защо ли го няма на другите стадиони, там също има не по- малко материал. Този сигурно ходи само на мачове на Левски. За отменения гол на Йовов ни глас, ни буква. Правилно или неправилно, голът бе отбелязан след съдийски сигнал. Значи не се зачита. Вчера в Борисовата градина видяхме два такива. И за тях не се пише. Така и трябва да бъде. Кой ще ми каже, че олелията от Лаута не е дирижирана. След сигналът първият играч може и да стреля заради краткото време за реакция, при втория- съдията може и да се замисли за наказание, но при третия трябваше задължително да покаже жълт картон. Пламен не реагира поради сигнала но съм сигурен, че щеше да парира удара ако не бе чул свирката. Може би трябваше да изчисти за да не им дава поле за изява. И изказвам специални благодарности на Стефан Генов за това, че неговите играчи излязоха с цялата си злоба срещу Левски и играха на върха на възможностите си. Това калява футболистите ни, прави ги по- силни и по- добри. Пожелавам им да играят така и на други стадиони. Техните съграждани също се присъединиха към червения хор. По- тънко и премерено, понеже винаги са твърдяли, че са по- интелигентната част от града. Един треньор, на въпроса защо са играли толкова слабо срещу Монтана отговори с толкова злобни слова срещу Левски, че човек спокойно може да си помисли: "Този е роден само за да мрази!" Защо ли след резила на Овча купел изглеждаше различно. Делиормаци няма да коментирам. Те са от същото котило, но са позеленяли от злоба. С тях ще се разправиме на Герена. Те не знаят какво ги чака. Дано всички за здрави. Вече има кой да ги настрой за битка. А без битка няма победа. Преди него един мислеше иначе, но действителността го оповерга.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Архив”