Old_death написа:Блутуг написа:Old_death написа:Не зная кой какво е гледал , но вчера аз видях един неправилно отменен гол за Локомотив и поредните две подарени точки за "отбора на народа ' . Явно това е "другия начин " на Тонев . Във футбола като игра има и съдийски грешки , но един нормален човек се замисля дали това са грешки , когато са все в една и съща посока . Явно доста се работи извън терена за да ви дадат дубъла , като коз за сключване на договора за спонсорство със Газпром , но е по добре да изчакаме края на първенството и тогава да коментираме .
Ако започнеш да гледаш с очите си , а не със зурлата , може и други неща да видиш!
Но не можеш! От такива индивиди като тебе ,като общо българите сме на тоя хал! Вечно да гледаш и коментираш в другия двор.Всичко цъфнало и вързало , а той се опитва да "гледа".Големи разбирачи сте се навъдили.Имам усещането , че единствените мачове , които гледате са тези на "Левски" , като идеята за това е да се търси нещо което го няма .Но и да има и да няма помия прасето си грухти...
Феновете на цеца Панчаревска никога няма да гледат и мислят като нормални европейци.Тях не ги интересува жалкия им отбор да е добре!Много по-важно и възвишена цел в живота им е да п ъ р д я т в опитите си да кажат нещо. Достойни сте за съжаление...
Концентрирах цялото си внимание , но не успях да разбера нищо освен тревожно мучене . В поста си не обидих нито клубът , нито привържениците му , но явно скудоумието е ваша характерна черта . Чудя се как иначе стриктния модератор във вашия форум не те е изпердашил за поста ти , но явно преди да реагира като модератор , е реагирал като фен . Ако майка ти се казва Цеца ,забележи , че го пиша с главна буква , това не е името на любимия ми отбор . Във вашия форум имам не повече от 20 мнения и съвсем не съм провокирал за разлика от някои сини усровци . Коментирах само факта , че бе отменен редовен гол за Локомотив , което се вижда от всички графики ,но е съвсем нормално един шлайфан син мозък да отрича очевадните факти . Това не е сефте на фона на съдийските гаври в мачовете ви с Литекс и столичния Локомотив . Това са фактите , а ще оставя липсата ти на възпитание на родителите ти .
Ама не се притеснявай толкова! Никой не очаква същества като тебе да разбират !Напротив САМО ПОТВЪРЖДАВАШ КОЛКО СЪМ ПРАВ В ГОРНИЯ СИ ПОСТ! Но и това не очаквам да разбереш! А какво остава да разбереш понятие "отменен гол" !? Това за хора от твоя калибър го обяснявам - Отменено е нещо след като то е регистрирано ! Това като да има обявен полет и впоследствие - отменен! Сега така- по-простичко - като за тебе РАЗБРА ЛИ ГО?!
И Да! Имал 20 поста САМО във форума на "Левски" !? Защо не си направиш усилието да видиш колко поста имам аз извън този форум въобще? А можеш и да прочетеш към колко такива като тебе съм се отнесъл така! И тогава ако не можеш ДА РАЗБЕРЕШ , значи няма на света възможност да ти се помогне! Както вече писах дОСТОЙНИ СТЕ ЕДИНСТВЕНО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!