CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:БРФ спри бате
ОК
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:БРФ спри бате
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Петко мн си тъп, заклевам се, но си и много далеч от нещата и няма как да ти се обясни, че пирото го има на всички стадиони и е нещо нормално, ама ти продължаваш да си знаеш твоето и да обвиняваш тук, а не_виждаш че това са хората отстояващи гласно позицията си за промяна срещу сегашното управление....само ние останахме бе, парцал нещастен, пари от нас даваме боклук мръсен .....ама българинът не_може да оцени труда на другите.......смешнико, защо не си вдигнеш мазната трътка и не дойдеш да си изкажеш позицията на глас, с какви очи ни обвиняваш? Писва им на момчетата които отделят времето и средствата си, а ти да идваш на готово и пак критикуваш. А ти какво си направил бе, педал гнусен?
Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:[Ама що така, ако се махнат ТИТАН...Нахлуйте, за да ги накажат.Нали няма да накажат ЦСКА, а ТИТАНСамо че за това се иска яко дупе и непукизъм, а на вас определено ви пука дали ще сте шампиони и дали ще играете в ЕКТ.Дори трансперантите, издигнати в Ст. Загора го показват!
ПП-Аз никога няма да кажа за МЮ- ние и за Олд Трафорд-нашият стадион.Това е разликата.А в България си имам град, в който живея, и този град има отбор-дали е добър или не, това отборът на моят град.Глорихънтър, като теб, това няма как да го разбере!
Ти си способен да изкараш всяка дума от контекса само и само да се заяждаш,което те прави дребна душица!Нищо не си разбрал нито от транперантите в Стара Загора нито като цяло!
п.п. Щеше да си смешен,ако не беше жалък!Аз съм глорихънтър,интересно ми е как избра МЮ, по неуспехите ли?
Ти си едно объркано дете,потърси помощ!
Коя дума е изкарана от контекста, ще ми обясниш ли?Когато аз съм станал привърженик на Юнайтед, ти не си бил и мокър сън в нощите на родителите ти.Юнайтед не е отбор, създаден след 90-а година.. имало го е и преди това.А какво съм разбрал от трансперантите остави на мен.На тях ясно пишеше 5 години без титла, 5 години без европейски мач на Армията.Да, насочени са срещу ТИТАН, но и ясно показват единствено важното за вас в обичта ви към ЦСКА-титли, купи, ЕКТ.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:мемто лицето петко е много далеч от всичко тук за да се занимавам с него. безпочвените му мнения днес преминаха всякаква границата и някои неща трябваше да му бъдат казани. а буквара оставям на теб.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта