ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2016 01:18

Долно уйно написа:
baraba написа:
Долно уйно написа:
Teo написа:
Щото е работено по аматьорски за това. :idea:
@ Терена след 15 дена е готов да се играе футбол на него, ако времето продължи да е така добро.

Той още не е нивелиран, не е поставено първото руло трева, но след 15 дена щял да бъде готов и не само готов, но и футбол да се играе.
Забавляваш

А какво значение има , дали след 15 дена или 20 дена ще е готов :roll: Важното е , че се прави и като стане готов ще се ползва :idea: Такъв ремонт на Армията и Панчерево няма , повече от 25 години , ама важното е да се умаловажава , да се плюе , щото не е Божкооф , ами е Ганчев :idea: Избора е ясен Сектор Г анчев или Сектор Б ожкоофф , всеки сам си прави избора ;)

Подмяна на тревно покритие е далече от ремонт на стадиона.

Тео ни обясни, че след полагане на чимовете, те се поливат с вода, за да поникне тревата.... какво повече може да се иска от фен на Ганчев :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 юни 2016 01:20

Teo написа:ЦСКА е по-жив от всякога!
Щом моята емблема Ицо Стоичков е зад отбора нямам никакво съмнение, че оттук насетне - ЦСКА София ще работи за ЦСКА София!
ЦСКА София... преди, сега, завинаги!
Ще най-хубавия стадион, ще имаме и най-хубавата база... такива неща които прилягат на хегемона на български клубен футбол!
Лека нощ, другари!

Боли го кардана Стоичков за ЦСКА или за вас ....той не може да живее в една държава с вас , чак пък му се прехласвате ....

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 юни 2016 01:21

baraba написа:
Beladona написа:
pens написа:Леле, леле, тука не бях влизал от сумати време, но не съжалявам, че сега прочетох 3-4 страници на две бирички. Великият цска-р Тео, който написа, цитирам: "Представям си как след две години се завръщаме в А група и Армията е като Алианц Арена", е врътнал опашката... Тео, човек, бъди малко по-сериозен. За последно като ви четох защитаваше упорито ЦСКА, а сега искаш ЦСКА да умре. Пожелавам ти да пожънеш огромна лична победа и ЦСКА наистина да умре. Чакам го от 2008-а година Това изчадие дето ще го подкрепяш от северния сектор на Герена, ако изобщо ходиш по мачове, ние даже нема да му обърнем внимание на четирите лъжливи букви. Ние, левскарите, ще си имаме враждата с онези дето верно ще си подкрепят ЦСКА, а на вас просто ще ви се смеем. Няма такъв палячо. Хванал се на хорото с на Гришко 15-те трола в интернет :) Сакаш купи? Получи една купена. Сакаш още? Сигурно ще получиш още. Горд "армеец" :)

И само да добавя, тва с формата дето сте го намислили припознавачите, надали ще се получи. На мен лично мечтата ми няма да се сбъдне и ЦСКА ще си го има, най-вероятно. И бавно, бавно, но този клуб ще се върне. Може след 2, 5 или 10 години. Но ще се върне. Твърде значим е, за да го няма. Но някои хора ще берат голям срам пред себе си и децата си, когато това се случи. Дерзайте! Наздраве! Лека нощ!

Евала !!! Е, да видят нашите неориентирани фенчета , какво им баят умните фенове !!! Страхотно мнение !

Е как , няма да е страхотно , нали идва от Герена , нали са включени мантрите : "припознаване" , "чест" , "изчадие" , пълна трагедия сте , дори нищо ново не можете да измислите , колегата , който ви оприличи на малки 4-5 годишни деца направо ви разби , доказвайки нивото на интелект , което демонстрирате :idea:

Това момче е около 1800 пъти по-умно от теб !!!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 юни 2016 01:22

Долно уйно написа:
baraba написа:
Долно уйно написа:
Teo написа:
Щото е работено по аматьорски за това. :idea:
@ Терена след 15 дена е готов да се играе футбол на него, ако времето продължи да е така добро.

Той още не е нивелиран, не е поставено първото руло трева, но след 15 дена щял да бъде готов и не само готов, но и футбол да се играе.
Забавляваш

А какво значение има , дали след 15 дена или 20 дена ще е готов :roll: Важното е , че се прави и като стане готов ще се ползва :idea: Такъв ремонт на Армията и Панчерево няма , повече от 25 години , ама важното е да се умаловажава , да се плюе , щото не е Божкооф , ами е Ганчев :idea: Избора е ясен Сектор Г анчев или Сектор Б ожкоофф , всеки сам си прави избора ;)

Подмяна на тревно покритие е далече от ремонт на стадиона.

Що , тревното покритие не е ли част от стадиона :roll: Имаш ли идея , какво означава думичката ремонт и дали в определението и не влиза и понятието подмяна , замяна и подобни :roll: Това променя ли факта , че повече от 25 години това не е правено на Армията и Панчарево :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 юни 2016 01:22

Trol написа:Да попитам информираната Беладона, ще идват ли милиардерите, че ми увяхнаха цветята?

Ей, само Беладона ви е в устата бееее .....кой сега е номер едно ?!

Trol
Контакти:

Мнениеот Trol » 10 юни 2016 01:23

А кака ви Дора е пуснала документи в БСФ, следва жалба във ФУФА и накрая арменския поп!
Наздраве, че лелята ни води с няколко дължини! :lol:

Trol
Контакти:

Мнениеот Trol » 10 юни 2016 01:24

Beladona написа:
Trol написа:Да попитам информираната Беладона, ще идват ли милиардерите, че ми увяхнаха цветята?

Ей, само Беладона ви е в устата бееее .....кой сега е номер едно ?!

Не в устата а на х.я, ама за теб няма разлика! :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 юни 2016 01:25

Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
pens написа:Леле, леле, тука не бях влизал от сумати време, но не съжалявам, че сега прочетох 3-4 страници на две бирички. Великият цска-р Тео, който написа, цитирам: "Представям си как след две години се завръщаме в А група и Армията е като Алианц Арена", е врътнал опашката... Тео, човек, бъди малко по-сериозен. За последно като ви четох защитаваше упорито ЦСКА, а сега искаш ЦСКА да умре. Пожелавам ти да пожънеш огромна лична победа и ЦСКА наистина да умре. Чакам го от 2008-а година Това изчадие дето ще го подкрепяш от северния сектор на Герена, ако изобщо ходиш по мачове, ние даже нема да му обърнем внимание на четирите лъжливи букви. Ние, левскарите, ще си имаме враждата с онези дето верно ще си подкрепят ЦСКА, а на вас просто ще ви се смеем. Няма такъв палячо. Хванал се на хорото с на Гришко 15-те трола в интернет :) Сакаш купи? Получи една купена. Сакаш още? Сигурно ще получиш още. Горд "армеец" :)

И само да добавя, тва с формата дето сте го намислили припознавачите, надали ще се получи. На мен лично мечтата ми няма да се сбъдне и ЦСКА ще си го има, най-вероятно. И бавно, бавно, но този клуб ще се върне. Може след 2, 5 или 10 години. Но ще се върне. Твърде значим е, за да го няма. Но някои хора ще берат голям срам пред себе си и децата си, когато това се случи. Дерзайте! Наздраве! Лека нощ!

Евала !!! Е, да видят нашите неориентирани фенчета , какво им баят умните фенове !!! Страхотно мнение !

Е как , няма да е страхотно , нали идва от Герена , нали са включени мантрите : "припознаване" , "чест" , "изчадие" , пълна трагедия сте , дори нищо ново не можете да измислите , колегата , който ви оприличи на малки 4-5 годишни деца направо ви разби , доказвайки нивото на интелект , което демонстрирате :idea:

Това момче е около 1800 пъти по-умно от теб !!!

И 22233 път да е , все ми е тая :mrgreen: Това твърдение , не променя нивото на интелекта , който демонстрираш във форума ;) Вече го определиха другите колеги, на около 5 годишно хленчещо хлапе :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 юни 2016 01:25

Trol написа:А кака ви Дора е пуснала документи в БСФ, следва жалба във ФУФА и накрая арменския поп!
Наздраве, че лелята ни води с няколко дължини! :lol:

И немаш грижи , мерцедеса яко движи ....Гришата ти дръпна няколко линии напред !

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 10 юни 2016 01:28

Аааа, умирам си от кеф. След 4 минути и 36 секунди ще заспя с усмивка на уста, защото съм сигурен в смъртта на четирибуквието. Където и каквото прочетох, всичко е за отиване на розовите в миманса и "за" Литекс. Жалко за изгубеното гостуване, ама тва си е collateral damage, дето се вика. Некой си анонимник от нета Тео бленува реконструкция в Борисовата градина, което за мен е достатъчно, за да се посмея :D Благодаря ти момче! Влязох точно за да видя кой точно е отворил бузките наобратно, ама не очаквах да си ти, с Алианц арената. Ама пък планът ти ми харесва. Момчето ми има една пластмасова лопатка от Джъмбо. Ако на теб и джуджето ви трябват за сриването на сектори, пиши ми на ЛС :mrgreen: Баиси тъпака, не е истина : :mrgreen:
VIVA GRISHA, ULTRA GANCHEV! :)
Пише се Левски, чете се Любов.

Върни се в “Архив”