Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 07 авг 2019 18:00

plmar написа:Шакири макири ала бала, Ериксен е на сергията ние дремем, е тва си е за яд!

Е той отказал на манафа,щото искал в испания да играе. Отделно цената му е 80млн,как виждаш янките да ги дадат тия пари,те това лято само събират в джобчето,уж за сметки...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 07 авг 2019 18:07

john barnes написа:
plmar написа:Шакири макири ала бала, Ериксен е на сергията ние дремем, е тва си е за яд!

Е той отказал на манафа,щото искал в испания да играе. Отделно цената му е 80млн,как виждаш янките да ги дадат тия пари,те това лято само събират в джобчето,уж за сметки...

По- скоро си мисла че Главния не го иска! Тропне ли по масата ще ги дадат! Не са прости, знаят че с много пари се върви напред в тоя бранш.
Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 авг 2019 18:22

Абе не знам,каква е логиката Клоп да не иска някой класен играч,който още повече ще дигне класата на отбора?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 07 авг 2019 18:36

john barnes написа:Абе не знам,каква е логиката Клоп да не иска някой класен играч,който още повече ще дигне класата на отбора?

Коутиньо е отказал да премине в Тотнъм под наем. Скай пишат, че и той, и Барселона предпочитат да го продадат, като са склонни да се разделят с него за 80 млн. Отделно ни дължат още пари за трансфера му и съм сигурен, че можем да се разберем за едни 50-60 млн. Не знам какво чакат нашите, момчето реже Юнайтед, реже Арсенал, реже Тотнъм, колко по-ясни сигнали трябват на Клоп и ко. ? Много странно, кога пак ще сме в позицията на европейски клубен шампион? Защо не се възползваме от този статут и не прибавим още КЛАСА в отбора, за да спечелим най-вече тая пуста ВЛ? :evil:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 07 авг 2019 19:21

john barnes написа:

От Ливърпул не са питали за Ериксен.
От испанските клубове Атлетико Мадрид тимът, проявил най-сериозен интерес към играча.
Желанието на Ериксен е да подсили Реал Мадрид. За Реал М Ериксен е по-вероятно алтернатива на Погба.
Последна промяна от Sweet_DG7 на 07 авг 2019 19:57, променено общо 2 пъти.
Trent N Robbo

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 07 авг 2019 19:38

KOPScousers написа:
john barnes написа:Абе не знам,каква е логиката Клоп да не иска някой класен играч,който още повече ще дигне класата на отбора?

Коутиньо е отказал да премине в Тотнъм под наем. Скай пишат, че и той, и Барселона предпочитат да го продадат, като са склонни да се разделят с него за 80 млн. Отделно ни дължат още пари за трансфера му и съм сигурен, че можем да се разберем за едни 50-60 млн. Не знам какво чакат нашите, момчето реже Юнайтед, реже Арсенал, реже Тотнъм, колко по-ясни сигнали трябват на Клоп и ко. ? Много странно, кога пак ще сме в позицията на европейски клубен шампион? Защо не се възползваме от този статут и не прибавим още КЛАСА в отбора, за да спечелим най-вече тая пуста ВЛ? :evil:

"Момчето" отряза и Ливърпул. Нека търка пейката сега.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 07 авг 2019 19:40

Аз не държа на кой знае какви трансфери този сезон, но искам шибан бек. Не може да почваме с 2 бека, 1 контузен Клайн и Милнър. Айде Клайн ако не беше контузен щяхме да съм по - спокоен.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 07 авг 2019 19:50

KOPScousers написа:Коутиньо е отказал да премине в Тотнъм под наем. Скай пишат, че и той, и Барселона предпочитат да го продадат, като са склонни да се разделят с него за 80 млн. Отделно ни дължат още пари за трансфера му и съм сигурен, че можем да се разберем за едни 50-60 млн. Не знам какво чакат нашите, момчето реже Юнайтед, реже Арсенал, реже Тотнъм, колко по-ясни сигнали трябват на Клоп и ко. ? Много странно, кога пак ще сме в позицията на европейски клубен шампион? Защо не се възползваме от този статут и не прибавим още КЛАСА в отбора, за да спечелим най-вече тая пуста ВЛ? :evil:

Коутиньо инсценира контузия и плати от собствения си джоб, за да напусне отбора, следователно няма място в него/за него.
Барселона дължат по трансфера му над 80 млн. евро на Ливърпул.
От лагера на каталунците търсят да получат директно плащане по предстоящ трансфер на бразилеца.
Последна промяна от Sweet_DG7 на 07 авг 2019 19:55, променено общо 2 пъти.
Trent N Robbo

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 авг 2019 19:52

KOPScousers написа:

Даже и да не е кариоката,според мен трябваше нов ляв бек и ново крило или нападател. Минимум трима нови исках,но...кога скоро ще сме европейски шампион и ще имаме лукса да привлечем 90%от световните звезди в момента? Клоп явно мисли по друг начин или янките прибраха парите. Ще видим новия сезон какви ще ги вършим,щото конкуренцията не спи,а се подсилва сериозно.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 авг 2019 06:12

9lives написа:Аз не държа на кой знае какви трансфери този сезон, но искам шибан бек. Не може да почваме с 2 бека, 1 контузен Клайн и Милнър. Айде Клайн ако не беше контузен щяхме да съм по - спокоен.

Да, това е може би единствената по-куца зона и по-специално левия. Но и другите отбори си имат проблеми в защитите и Сити и Тотнъм, Арсенал и Челси...просто не живеем в перфектен свят. Като имахме Морено миналата година каква файда, като и в двата мача дето участва паднахме...Морено, като го взехме беше на 19г и платихме към 12 мил, ама Ларуси на 18 г не може да го ползваме...защото е юноша?!?!?
Днес Клоп обясни липсата на трансфери така- ако имаш използвана и надеждна кола, ще я смениш ли с чисто нова, която изглежда страхотно някъде другаде, но при теб може и да се счупи след 2 седмици.
Цялата ни защита струва колкото Хари Магуайър...

Imagine if Liverpool signed Rodri, Ndombele, Wan-Bissaka, Pepe & Maguire. Wow. Our starting line up would be:
———-Alisson ———
TAA Gomez Van Dijk Robertson
Wijnaldum Fabinho Henderson
——Salah Firmino Mane——-

Don’t panic about transfers. What a team!

Кент е почти спазарен и заминава в Лийдс за 7до10 мил с бонусите.

Върни се в “Ливърпул”