delqnski47 написа:bobonikolov написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:
Коя е другата страна? Онази, която лъже като циганче ли? Само що се отнася до Украйна, нека да си припомним.
- Няма руски войски в Крим
- Няма руски войски в Източна Украйна
- Няма букове, няма самолет, някой друг го е свалил, бла бла
- Няма да се намесваме
- Военно учение, нищо повече
- Оттегляме се от границите, учението свърши
- Това не е война
Приказката за лъжливото овчарче дали си я чувал и в кой момент точно трябва да слушаме другата страна, която не спира да лъже и маже и то от най-високо ниво, официално.
Изобщо не си струва да коментираме как все техни врагове се заразяват с разни бойни вещества, падат по бани, разстрелват ги случайни бандити и тн и тн. Ти ми говориш за друга гледна точка?
Ами не може все ''те да са лошите'', нещо не ми се вярва това, излизащо от ''раздаващите демокрация в Близкия Изток 30 години'' ...
Koе точно не ти "излиза"? Нещата, които споменах така ли се случиха или сме гледали някаква химера? Ако да, какво точно не ти излиза? Другото е отговор тип "ама вие биете негрите"
Много ми е интересно що няма протести в Крим . А, да, лошия Путин . Само че това го правят и всички европейски държави...както и Трюдо с протестите . Греда . Все пак, за да бъдем честни, имаше протести в Москва от сегашните украински фашисти .
https://news.bg/int-politics/50-000-dus ... -krim.html
''РИА Новости съобщава за трима задържани на демонстрацията „Против присъединяването на Крим към Русия" в Москва. Те са носили знаме със символика, имаща отношение към Третия Райх", заявява представител на московската полиция.''
Говори ли ти нещо ''Алеята на ангелите в Донбас '' ?
Делянски протести в Крим няма, защото протестите са забранени изобщо в Русия с новата конституция, с която Путя си бетонира безсрочен мандат и забрана да бъде разследван ако някога падне от власт. Това да ти говори нещо? Също въпреки забраната хората излязоха да протестират в 55 града през всички 4 дни знаеш ли колко руснаци са арестувани? Над 5300. Имам една позната - бесарабска българка. Да от тези "репресираните". Вика, че няма такова нещо. Сега е тук в Америка с роднините, но не заради репресии. Вика гледам американски телевизии, репортажи в интернет, моите роднини ми пращат видеа от Източна Украйна, където живеят и гледам руска телевизия- руската е пълна пропаганда. Нищо общо с реалността. Така, че моят съвет е да изключиш руските телевизии. Путин мисли, че с комунистическите прийоми ще спечели. Няма да стане. Аз от днес не чета и някои български сайтове, които са пълни с НЕновини и пропаганда. Набавям си информацията от първо лице до колкото мога. А относно Алеята на Ангелите в Донбас изобщо не се знае кой по кого е стрелял. Там беше мешавица. И двете страни имаха едни и същи оръжия. Няма как да се докаже, точно кой е изстрелял снарядите. Както се видя в последните дни Донбаските измекяри на Путин типично като комунисти спретнаха няколко фалшиви инцидента за да предизвикат напрежение. Гледах интервюта с хора от Домбас. Те изобщо не ги искаха тея партизани, които са ги окупирали. Заради тях им е съсипан бизнеса, услугите,всичко. Нямаха банки нямаха нищо. Измекярите превърнаха района в кочина.Когато тази война свърши и ако има Трибунал както за Милошевич много неща ще излязат на яве.
Аз се информирам и от двете страни.
Трюдо = Путин !
Гледал ли си ги протестиращите какво ги правят в Германия, Франция....?
Крим ако искаха, щяха да направят протест и Запада щеше да почне да изолира Русия още тогава . Но не го направи .
Е как да го направят бе човек като тези, които се опълчваха на Путин или умираха или изчезваха или някак странно им се случваше да се натровят с храна. Да сравняваш Трюдо с Путин е меко казано да сравняваш Ябълки с Портокали. Да в Германия и Франция ги бият ама не ги убиват нали? Да ти припомня ли защо стана Майдана и как оня последовател на Путин прати пушки срещу собствения си народ и после избяга в "братска" Русия?