Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2020 11:52

Tsetsochisloto написа:Ще ви правим като Черепа

Недей ве
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2020 11:55

Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:Не знам кой кво пише. Знам едно : Литекс не може за една нощ да стане на ЦСКА. Левски и ЦСКА не може да се преименуват като останалите клубове у нас. Всичко друго може, но Литекс да ми се преименува на ЦСКА - София или Витоша на Левски-София НЕ МОЖЕ ! Имат национално покритие и ИЗМАМАТА не може да бъде скрита.

А вие как за една нощ станахте ЦСКА? Поне да бяхте си платили...

Аз платих... 4 години играх по селата по ниви и люцерни... сега жужето от Микре ще плаща за фалита на ЦСКА ...

Лъжеш, стотинка не си платил. За каква чест, за какъв морал говориш?

Не отговори на въпроса как за една нощ стана ЦСКА. С изключение на 100-200 човека никой не ти повярва.

Впрочем, ЦСКА не е умирал, а вие решихте, че ЦСКА е умрял. Свещи палихте ...
Последна промяна от Mitata на 16 авг 2020 11:55, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 16 авг 2020 11:55

Eminem написа:Явно още имат интерес да съществуваме и затова не ни закриват.
А и има нещо друго. ЦСКА беше изкуствен отбор. Просто едно съветско копие. Изкуственото не вирее дълго в тази Вселена и напълно нормално беше да бъдете закрити.

Ееее малко е нагличко да оспорваш, че целият стадион плюеше по Батков, а сега типично по левскарски изопачаваш и набеждаваш само и единствено сз99 че искали да изгонят Агент Борат !
Не че имат интерес, а просто никога не биха си убили любимият клуб... никой няма интерес да налива в каца без дъно, която на всичкото отгоре е машина за калъфки и откриване на нови екзотични дестинации в Европа, а и Азия също така !
Ако бяхме едно "съветско копие" този клуб щеше да си отиде по естествен път след 90та година !! Вместо това хората за 47 дена изкупиха акции на стойност 1,6 млн. + сдружението Червени Сърца даде 1,5...... един обикновен фен на име Васил Младенов запорира лични имоти за над 1млн. само и само ЦСКА да получи лиценз.......
Когато бяхне във В група имаше момент в който за едни мач събрахме повече публика на домакински мач от колкото цялата А група за ЦЯЛ КРЪГ !!!!
По темата мога да пиша доста ....

И как няма да бъдем закрити като държавата се управлява от болни левскари, агент Николаевци, Бакърджиевжи, Сталиевци и все пребоядисани комунисти !!!!
Феновете на първият ведомствен комунистически отбор, който след идването на комунистите става фактор в първенството и то в годините на народният съд !!!!
Изображение

Изображение
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 16 авг 2020 12:14

delqnski47 написа:

Недей ве

4 години Литекс на Армията... 0 титли, 0 купи.... 1001 простотии и тъпотии от жужето и сие....

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 16 авг 2020 12:16

Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:Не знам кой кво пише. Знам едно : Литекс не може за една нощ да стане на ЦСКА. Левски и ЦСКА не може да се преименуват като останалите клубове у нас. Всичко друго може, но Литекс да ми се преименува на ЦСКА - София или Витоша на Левски-София НЕ МОЖЕ ! Имат национално покритие и ИЗМАМАТА не може да бъде скрита.

А вие как за една нощ станахте ЦСКА? Поне да бяхте си платили...

Аз платих... 4 години играх по селата по ниви и люцерни... сега жужето от Микре ще плаща за фалита на ЦСКА ...

Лъжеш, стотинка не си платил. За каква чест, за какъв морал говориш?

Не отговори на въпроса как за една нощ стана ЦСКА. С изключение на 100-200 човека никой не ти повярва.

Впрочем, ЦСКА не е умирал, а вие решихте, че ЦСКА е умрял. Свещи палихте ...

Ей така станахме... събрахме се 200 човека и направихме в ЦСКА в ЦДНА ... разбираш ли, фен на Литекс? Вие къде точно в Ловеч сте правени, знаеш ли ?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2020 12:27

Tsetsochisloto написа:Ей така станахме... събрахме се 200 човека и направихме в ЦСКА в ЦДНА ... разбираш ли, фен на Литекс? Вие къде точно в Ловеч сте правени, знаеш ли ?

Собственико на ФК Требич, първо на първо ЦСКА не е умирал. Фактът, че с фалита на някаква фирма реши, че ЦСКА го няма казва какъв цесекар си. Ти си много повече Нарцис, отколкото цесекар.
Ти направи паралелен клуб с подобно име, клуб понастоящем с различна емблема от тази на ЦСКА, клуб без фенове, без стадион, без Стоичков и Пената. За редовия цесекар твоят клуб не е ЦСКА. Твоят клуб прилича повече на ФК Левски-Спартак, отколкото на ЦСКА.
Ти направи клуб, който застана срещу червената общност, срещу цесекарите, с което окончателно се провали. Няма как да ни спечелиш.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2020 12:41

Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:

Недей ве

4 години Литекс на Армията... 0 титли, 0 купи.... 1001 простотии и тъпотии от жужето и сие....

На мача с нас като отидеш в Сектор Б на ''Армията'' че кажеш кво е чувството да си там,че не знам 8-)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 16 авг 2020 13:04

Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:Ей така станахме... събрахме се 200 човека и направихме в ЦСКА в ЦДНА ... разбираш ли, фен на Литекс? Вие къде точно в Ловеч сте правени, знаеш ли ?

Собственико на ФК Требич, първо на първо ЦСКА не е умирал. Фактът, че с фалита на някаква фирма реши, че ЦСКА го няма казва какъв цесекар си. Ти си много повече Нарцис, отколкото цесекар.
Ти направи паралелен клуб с подобно име, клуб понастоящем с различна емблема от тази на ЦСКА, клуб без фенове, без стадион, без Стоичков и Пената. За редовия цесекар твоят клуб не е ЦСКА. Твоят клуб прилича повече на ФК Левски-Спартак, отколкото на ЦСКА.
Ти направи клуб, който застана срещу червената общност, срещу цесекарите, с което окончателно се провали. Няма как да ни спечелиш.

Аз не съм направил нищо, 200 фена го направиха... това ви бърка отзад жестоко, нали? Къде точно в Ловеч сте правени вие? Ние сме в ЦДНА СОФИЯ.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 16 авг 2020 13:07

delqnski47 написа:
Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:

Недей ве

На мача с нас като отидеш в Сектор Б на ''Армията'' че кажеш кво е чувството да си там,че не знам 8-)

Ментето на Армията няма да трае дълго... Жужето също... нали ни закривахте 4 години... какво стана? Ще ви бия на футбол, където и когато ви хвана... и то само с българи в състава и клуба. Ловешки карикатури.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 авг 2020 13:10

Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:
Tsetsochisloto написа:
delqnski47 написа:

Недей ве

Ментето на Армията няма да трае дълго... Жужето също... нали ни закривахте 4 години... какво стана? Ще ви бия на футбол, където и когато ви хвана... и то само с българи в състава и клуба. Ловешки карикатури.

Ке биеш на Бочето онуй ти :lol:
Sofia.

Върни се в “Левски”