Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2022 16:16

Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:Кво да е мушнал, виж че даже и Земан и Орбан не смеят една положителна дума да кажат за Страхливеца от Бункера и го редят как им падне. Пилотчето ли ще да е единствения пионер, който да заеме неговата позиция и после да ходи на гости само на Ким Чен :lol:

Тва пропагандата си каза думата обаче..... :mrgreen:
Кой кога и къде е ''взимал позиция на Путин'' от министрите ни . Конкретно Янев .

Каква пропаганда? Не визирах Янев, а Пилотчето че вече няма как да говори глупости и да е байрактар.
Що се отнася до Янев, същия се провали тотално. Като се почне от глупостите за батальона, вместо да реве като мечка да имаме по-голяма подкрепа и сигурност, той обратното. Още тогава трябваше да бъде сменен. Вече издънката с повтарянето на руската теза, че видиш ли това не е война, как точно се нарича? Аз не желая този човек, да отговаря за сигурността на държавата в която живея.

Кой къде и кога ни е застрашил, че да искаме ''по голяма подкрепа и сигурност'' ?? Излез малко от медийната пропаганда и се замисли каква е идеята на НАТО като организация и какви са правата и задълженията на държавите членки . По конкретно нашата .
Утре когато Кирчо прати военна сила в Украйна , тогава ще се вайкаш и страхуваш . Сега е рано (засега) ....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2022 16:19

Между другото, според мен най-добрия сценарии след края на събитията е Украйна да остане само с ключовите места на изток и всичко на запад. Ще се отърве от "избиратели", които я дърпат в грешна посока и повече про-руско управление няма да има никога. От там да се въоръжи добре и да влезе в НАТО и ЕС. Другата част да се направи на няколко малки държави и те поотделно да се притиснат и постепенно да се обърнат срещу Русия. Една по една, като нямат етнически враг с който да се оправдават несгодите, а бъдат обърнати един срещу друг на тема свобода/демокрация/запад и икономически просперитет. Просто трябва да се направи така, че това по никакъв начин да не изглежда като успех на Русия, а като великодушие от Киев.

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:Кво да е мушнал, виж че даже и Земан и Орбан не смеят една положителна дума да кажат за Страхливеца от Бункера и го редят как им падне. Пилотчето ли ще да е единствения пионер, който да заеме неговата позиция и после да ходи на гости само на Ким Чен :lol:

Тва пропагандата си каза думата обаче..... :mrgreen:
Кой кога и къде е ''взимал позиция на Путин'' от министрите ни . Конкретно Янев .

Каква пропаганда? Не визирах Янев, а Пилотчето че вече няма как да говори глупости и да е байрактар.
Що се отнася до Янев, същия се провали тотално. Като се почне от глупостите за батальона, вместо да реве като мечка да имаме по-голяма подкрепа и сигурност, той обратното. Още тогава трябваше да бъде сменен. Вече издънката с повтарянето на руската теза, че видиш ли това не е война, как точно се нарича? Аз не желая този човек, да отговаря за сигурността на държавата в която живея.

Кой къде и кога ни е застрашил, че да искаме ''по голяма подкрепа и сигурност'' ?? Излез малко от медийната пропаганда и се замисли каква е идеята на НАТО като организация и какви са правата и задълженията на държавите членки . По конкретно нашата .
Утре когато Кирчо прати военна сила в Украйна , тогава ще се вайкаш и страхуваш . Сега е рано (засега) ....

Какви военни сили ще прати бре човек, излез от филма поне за малко.
Застрашава ни едно джудже, постоянно. Като всеки, който не играе по неговата свирка. Единствената ни защита е това, че сме с голямото куче, единственото от което бункерния ватник се страхува истински. Научили сте две думи и ги повтаряте като транзистор. Пропаганда, бла бла, не е плагиат и тн
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2022 16:23

Чувстваш се ''застрашен'' защото гледаш телевизия . А фактите са, че Путин воюва с неНАТОвска държава . Това е . С едно изречение .
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 фев 2022 16:26

Аз си мисля, че няма да пратят сили.
Войната вече става мнооогоо тежка. Руснаците от днес хвърлят и тежката техника,
Отдавна са много жертвите и от руска страна.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 фев 2022 16:29

Много отдавна тука трябваше да имаше техника и военни на НАТО, а русоробите да си дрънкат колкото искат.
delqnski47 написа:Чувстваш се ''застрашен'' защото гледаш телевизия . А фактите са, че Путин воюва с неНАТОвска държава . Това е . С едно изречение .

Ти като не гледаш, кво те е страх, че ще прати войска, пък и нали не е Натовска държава. :?
Фактите са че Путин и Русия са агресори.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2022 16:31

delqnski47 написа:Чувстваш се ''застрашен'' защото гледаш телевизия . А фактите са, че Путин воюва с неНАТОвска държава . Това е . С едно изречение .

Да, принципно ако живеех в пещера и нямах представа какво става на 10 км от мен, при всички случаи нямаше да се чувствам застрашен.
И изненада, аз не се чувствам застрашен защото сега Путлер и Руслямска Държава решиха да атакуват Украйна. От 15 години говоря, че те са най-голямата опасност за нашето бъдеще и за континента. Не Турция, не някой друг, а те. Винаги съм твърдял, че трябва да се обвържем максимално с Чичо Сам и същия да има възможно по-голямо присъствие, което да откаже някой водкаджия да се разхожда тук. От времето на Гоце рева като линейка за всичките му корупцион проекти и големи шлемове, които ни обвързват и ни правят зависими от тези ватници, нещо което е изключително опасно за нас.
Това е мнението ми спрямо това, което виждам от десетилетие, това което чувам и това което прочитам. Не от днес и не понеже по новините са казали така.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 фев 2022 16:31

Warped написа:Аз си мисля, че няма да пратят сили.

Естествено, че няма да пратят, остави ги руските лизачи, опитващи се да оправдаят руските прасета.
Никой луд няма да вкара във война НАТО-Русия, поне не и на този етап.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2022 16:33

ivan56 написа:
Warped написа:Аз си мисля, че няма да пратят сили.

Естествено, че няма да пратят, остави ги руските лизачи, опитващи се да оправдаят руските прасета.
Никой луд няма да вкара във война НАТО-Русия, поне не и на този етап.

То и няма смисъл. Така само ще обединят руснаците и ще оправдаят Дребния, че едва ли не се бие срещу цял континент. Така е много по опасно за него във вътрешен план.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2022 16:34

ivan56 написа:Много отдавна тука трябваше да имаше техника и военни на НАТО, а русоробите да си дрънкат колкото искат.

Ти като не гледаш, кво те е страх, че ще прати войска, пък и нали не е Натовска държава. :?
Фактите са че Путин и Русия са агресори.

Ами страх ме , че ще се водим първите , които стрелят по Русия . Първите. Първият атакува . Правиш ли разлика .
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2022 16:35

Thsmith написа:

Да, принципно ако живеех в пещера и нямах представа какво става на 10 км от мен, при всички случаи нямаше да се чувствам застрашен.
И изненада, аз не се чувствам застрашен защото сега Путлер и Руслямска Държава решиха да атакуват Украйна. От 15 години говоря, че те са най-голямата опасност за нашето бъдеще и за континента. Не Турция, не някой друг, а те. Винаги съм твърдял, че трябва да се обвържем максимално с Чичо Сам и същия да има възможно по-голямо присъствие, което да откаже някой водкаджия да се разхожда тук. От времето на Гоце рева като линейка за всичките му корупцион проекти и големи шлемове, които ни обвързват и ни правят зависими от тези ватници, нещо което е изключително опасно за нас.
Това е мнението ми спрямо това, което виждам от десетилетие, това което чувам и това което прочитам. Не от днес и не понеже по новините са казали така.

И , изненада, ти се информираш само от едната страна, а човек трябва да се информира от двете.......
А в момента имаме масова цензура по едната линия . Информацията е информация и тя цвят НЯМА .
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”