Мнениеот stenly » 22 юни 2010 10:37
Тъй като форумът на Локо Пд скоро ще има нужда, надявам се само временно, от нов модератор. Ето и предложенията от страна на феновете на Локо Пд. Нека ги обсъдим, но като цяло ми изглеждат доста сериозни хора, затова съм склонна да има двама модератори. Поне на мен ми е интересно да се запозная с тях. Обръщам внимание на това, че са били обсъдени от доста фенове на Локо Пд, което ги прави консенсусни кандидатури, а според мен това е похвално...
Ето:
Нашето предложение е да включите още двама модератори за Локомотив Пловдив. Нека Ви ги представим накратко.
Светозар Георгиев - с висше филологическо образование, изявен член на София Клуб Локомотив Пловдив. Семеен, живее и работи в София, което би дало възможност и на двете страни да поддържат както близка връзка, така и за личен контакт. Има познания в областта на информационните технологии, както и опит в модерирането в интернет среда, ползвана от различни групи потребители. Ще поднови регистрацията си при Вас и ще Ви се представи.
Бе модератор в популярния някога форум на футболните фенове в България bgplay , fenzona, а понастоящем и в lportala.net.
Христо Панджаров – компютърен специалист, също живее и работи в София. Поддържа един от популярните черно-бели сайтове loko-pd.com. Работата му там е лесно да бъде видяна и оценена. Има добри контакти с различни групи черно-бели привърженици. Предстои да си направи официална регистрация при Вас и да Ви се представи.
Всеки един от двамата е готов на лична среща с екипа на Гонг, ако изявите желание за това. Жоро Кисьов също познава тяхната работа.
Модераторите не са ви враг!