Teo написа:Били държавни, така ли било, че Герена как я взимахте, а? я сподели тука на хората, как ви я подари един чичко преди години, без да плащате нищо! През комунизма сте живеели добре, но през демокрацията живеете още по-добре! Всяко едно правителство ви е било гръб във всяко едно отношение независимо за какво е ставало дума! Вие думата концесия никога не сте я чували, защото никога не са ви я давали! После сме правили дългове, дълговете ни ги правят държавните сини убитаци който изсмукват ЦСКА до капка!
Дръж се на висотата на положението, избрал съм да говоря с теб, аз си знам защо! Герена никой не ни я е подарявал, беше руина и в тези години играехме на Националния, като си плащахме наем за това, но никога не сме мрънкали! Част от Герена е построена с дарения и доброволен труд, а осветлението е от приходите ни на мача с Бенфика. На всичкото отгоре 1944 на Левски е отнет стадион, който с какво е компенсиран? Кой ви кара да се дърпате с военните ,а? Левски ли?
Дойде Мултигруп-плашехте ни със судия мутра. Дойде Черепа-плашехте ни с вековна доминация. Дойде Любчо Супата-плашехте ни с разгроми. Дойде Митал-плашехте ни с ШЛ всяка година на Армията. Лупи и Титан няма да коментирам, Газпром се спомена-плашехте ни с погром! Сега умирате, и пак плашите, с какво и кого?
При определено стечение на случайности и факти някога Литекс София може и да иде в ШЛ, кой знае. И какво от това? Няма да е ЦСКА, схващаш ли, ЦСКА никога няма да играе там! Край!