Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски ще става хегемон с руска помощ
Едва-ли е вярно, но все пак е хубаво от време на време да излизат подобни новини, колкото да стресират зелени, оранжеви и други тимчета разни. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Re: Всекидневната около Левски
metodito написа:maxi1914 написа:
Демек да вземем едни 7-8 човека близките 15 дена и да си свивркаме , че има количество и поне един да е качествен така ли ? Много ясно , че няма да казва кои да влиза на терана , но може да посочи момчета от школата . И да си ги пускат с/у нафтата така и така се излагаме с опашкарите . Човека ясно си го каза нямали качество не взимаме и гледаме младите . Повече ли ти харесва да слушаш как гледат клипове в тубата и да чакат някои анонимник да се навие ?
Не, двама, един, ако ще да вземем, но да е сигурно, че ще върши работа.
Иначе и аз искам да виждам Кабов, ама... За мен той саботира работата на Люпко и това е. Помниш ли Йока като поиска някакъв митичен Путинчанин. Тоя нямаше да ни струва нищо сигурно щото не идваше от Звезда или Партизан, ама Наско саботира Йока и знаем какво стана. И Люпко трябваше така да постъпи. Работата на Пелето е да договаря футболисти на позиции, които е поискал треньора и да се грижи за договорите., лагери и тъ нъ. Той НЕ може да казва кой да играе. Ако няма да го прави, да идва следващият.
Гонзо се опита да се меси на Стойчо да налага Сашко и Сашко изгоря. Стойчо постъпи принципно. Вярно или не, не сме ние да кажем. Не може да му се месят.
Еми Пелето каза ,че ще се взима само качество ако испадне не на килограм .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
metodito написа:Kotooshu написа:Тези боклуци са наказали Прохи за 2 мача![]()
![]()
.... дано им изсъхнат ......
http://www.sportal.bg/news.php?news=619383
Синьото БФС в действие.
Хайде на бас, че това е заради Ники Илиев? Роман си прибира краката и това се ВИЖДА ЯСНО!!!
Иначе Бурбаия и перуанчето се завръщат и ще се порят мрежи, напук на червения наркоман Лечков.
Не знам заради кого е, но това си е обявяване на война срещу нас от цялото ни управление на футбола. И няма значение заради кого от нашите е. Днес ще е за един, утре ще е за друг. Щом е от Левски, ще се хващат за сламка. Един голям среден за цялото БФС до дупка.
- modor
- Контакти:
Сега чакаме и "адекватната" реакция на ръководството ни. Ех това синьо бефесе бе....... 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Re: Левски ще става хегемон с руска помощ
mon_cool написа:Голям страх имат от силен Левски,ей го на наказаха Прохазка за 2 мача
Отупахме хегемона и се почна. Сега вече за да дадат дузпа за нас, трябва или трима защитници да я вадят с ръце от вратата, или да откъснат гащите на наш нападател в пеналта...

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Мамичката им на БФС, Не стиха че ни режат от началото на шампионата със съдиите, а сега на Прохи наказание от 2 мача. Пита се като са толкова принципни защо се разминава на селдяков и на комоци.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Да го бяха наказали направо до 11 кръг. За 10 кръг очаквам да накажат допълнително Йорга, Аниете, Минев и Костадинов. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- modor
- Контакти:
koisa написа:Да го бяха наказали направо до 11 кръг. Тогава очаквам да накажат допълнително Йорга, Аниете, Минев и Костадинов.
Има време и за тях.......

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Мен Литекс и Лц не ме плашат. Плашат ме мачове като Монтана, Локо ГО и Славия...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Tommi написа:boabbb написа:Абе, щом му е счупил 2 ребра, не знам каква е тая игрова ситуацияОт коя игра - ММА или американски футбол ? Изобщо не прибра краката словака - за наказание си е
Вчера гледах Славия и Ботев - кога ще почнат да наказват за симулации като в Англия
Мангала от Ботев се метна като пребит
Добре е да изгледаш едно видео, за да не пишеш наизуст.Анисе пада върху краката на Прохазка, който вече е легнал на шпагат.
Колкото и да го гледам, виждам вдигнато дясно коляно при шпагата на Прохазка.Нарушението може и да е неволно, но има последствия за фаулираният играч.То и затова Прохазка не е наказан 5 мача както гласи правилника.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...