ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Re: Франческо Салерно идва за Ботев, води осем играчи?

Мнениеот nerak » 04 фев 2010 15:28

Canaries front написа:Спряганият за сигурен нов собственик на Ботев Пловдив Франческо Салерно се намира в офиса на БФС, където в момента провежда среща с изпълнителния директор на родната централа Борислав Попов, относно оставането на канарчетата в А група.

Както е известно, досегашният бос на жълто-черните Димитър Христолов се съгласи да прехвърли властта на италианския бизнесмен, под чието ръководство канарчетата ще стартират зимната си подготовка утре.

Защо ли ми се струва ,че ако това е верно БФС пак ще се наведе пред Селския. Май трябва да проясняваме мозъците на тези момченца в БФС .

Сутринта ги видях пред Радисън.Сега нищо чудно да забегнат някъде на подготовка.

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 04 фев 2010 15:50

лошото в случая е че май наистина ще замажат положението и отбора ще започне първенството!и това според мен ще обърка тотално плановете ни за възраждането на БОТЕВ!така че докато е време не трябва да позволяваме това да се случва :evil:
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 04 фев 2010 15:54

Не мога да разбера Лильо какво иска?! Нали беше на събирането в Империал, защо сега пак е със Сельо? Е*бати продажниците! За това сме на такъв хал! Ако може някой да урежда среща с Б.Михайлов, не трябва да се допуска това! Сигурен съм, че няма да платят на играчите, които го осъдиха, така че, ако се спазват правилата, не трябва да допускат отбора да започне първенството. Не разбират ли тези хора, че по този начин убиват Ботев?! Стига компромиси! По добре сега да се изкорени жилката Христолов, за да може поне в бъдеще да се оправим и да имам истински отбор, а не посмещище!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 фев 2010 15:58

След 4-тия кръг Конгоанците с бразилски паспорти ще се размрънкат за пари и цирка ще е наяве.Лошото е,че това ще ни ангажира поне до септември с това,което може да се случи още този месец.За съжаление закони и вратички водят до това и селските хиени се възползват максимално.Има юристи и в нашето сдружение,надявам се има готова контра атака

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 04 фев 2010 16:04

трябва по наи барз на4ин да излезнем с декларация или не6то такова и да се разбере какви искаме.сега ако ни замажат о4ите 6те е много тапо и 6те станем за смях пред футболното об6тество.нека хората от фен клуба таи наре4ените тартори да се саберат и кажат на6ето мнение.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 04 фев 2010 16:32

Известният в Пловдив италианец Франческо Салерно посети днес сградата на БФС в София, научи Гонг. Той бе в компанията на Лилчо Арсов, като по непотвърдена информация двамата са поискали да разберат на какви изисквания трябва да отговори клуба, за да продължи участието си в първенството.

Пред Гонг Арсов заяви, че е бил във футболната централа по собствена работа.

Салерно бе един от първите италианци, които взеха участие в сагата по продажбата на Ботев. След като първо гарантира успешния финал на преговорите, а после бе изваден от преговорите от сънародниците си, сега Салерно отново се притече на помощ на Димитър Христолов.

Той пристигна в България вчера, заедно с още няколко негови сънародници. Групата от Апенините се скри от журналистите на летище „София”.

По думите на Христолов предстоят нови преговори за продажбата на Ботев. По информация на Гонг обаче такава няма да има, а Салерно и компания само ще помогнат Ботев да започне пролетния дял на шампионата и Христолов да се измъкне от най-тежката ситуация, в която е попадал, откакто е начело на „жълто-черните”.
ABE LIL4O KVO PRAVI S TOIA TARBUH V BFS

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 04 фев 2010 16:40

Маи Лил4о играе двоина игра, не е лошо Божо или някои друг от тарторите да си поговорят с него

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 фев 2010 16:41

ХАХХАХА Предстоят преговори,демек зделка по коледа

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 04 фев 2010 16:51

:) цялата история на БГ футбола е като детска приказка в сравнение с хрониките на БПФК хахахах уникален сериал сме.
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 04 фев 2010 16:55

Абе не мислете лилю за толкова прост.....ако го е направил това просто ей така като подлога на селската дружина...ще си бере ядове!!Съвсем скоро ще се разбере на коя страна е застанал!!
АЗ пък си мисля,че на завършения улигофрен АДто е неспасяемо!!Трябва да си намерат стадион,който отговаря на изискванията....ако не....як наем извън Пловдив някъде!Плащане на глобите около 100000 и БАНКОВИ ГАРАНЦИИ(ПАРИ ПО СМЕТКИ)А скункса няма...ако му вземат от НАП парите от телевизионните права....направо ще е нокаутиран !Торбалан пък ме съмнява,че изобщо няма да припари до Пловдив.....подозира какво може да му се случи! :mrgreen:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Върни се в “Ботев”