sin4ec написа:bubka написа:1913 написа:Това момче искрено ме развеселяваНапъните му да изкара малката групичка от 30 души цели 3500 е направо достойна за умиление
![]()
![]()
![]()
![]()
синчеца да каже като тръгнат да влизат на Герена колона с дължината Орлов мост-х-л Плиска ли правят, това ще да е е*ати и митичния сектор Б в такъв случай.![]()
Айде с митовете до хотел Плиска полека. Както вече казах, а защо ли никой не оспори преброяването на снимката ми, 3 500 са на нея. До Плиска има още километър и половина. Приемам, че са били да Плиска, приемам, че гъстотата е същата.( всъщност и едното и другото е невярно, но нейсе). 3 500*2.5 са към 9 000 човека. Спокойно се побират на Герена, дори и с двата сектора.
На снимките обаче се вижда колона Орлов мост-алея Яворов. Плиска е далече. Редиците на места са много разпиляни и рехави.
Колкото и да се пънете, все тая. Дайте въздушна снимка и ще се преброите с точност, но със сигурност резултатът няма да ви хареса. Което мен въобще не ме бърка. Казах, че с Б сектор( от Герена) ще напълня качествено пространството на снимките, и трудно някой ще ме обори. Бройте сами, ако не вярвате. Или си развявайте полюциите за 60 000 човека...
Много лесно мога да ти оспоря преброяването на снимката-просто виж колко пъти може да се вмести тролеят вляво в зоната, която си отбелязал 300 човека, седящите места в един такъв тролей са към 30, от снимката е видно, че гъстотата е по-голяма, ама от мен да мине, да приемем сметката с 30 човека, оттам нататък е лесно-бройката скача минимум 2 пъти спрямо тази, която си сметнал.