Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

На линия
THE G.A.M.E

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2013 18:34

И ти си отразен. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 юли 2013 18:40

1913 написа:Това момче искрено ме развеселява :lol: Напъните му да изкара малката групичка от 30 души цели 3500 е направо достойна за умиление :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:
синчеца да каже като тръгнат да влизат на Герена колона с дължината Орлов мост-х-л Плиска ли правят, това ще да е е*ати и митичния сектор Б в такъв случай. :lol: :lol:
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 08 юли 2013 18:50

bubka написа:
1913 написа:Това момче искрено ме развеселява :lol: Напъните му да изкара малката групичка от 30 души цели 3500 е направо достойна за умиление :lol: :lol: :lol:

синчеца да каже като тръгнат да влизат на Герена колона с дължината Орлов мост-х-л Плиска ли правят, това ще да е е*ати и митичния сектор Б в такъв случай. :lol: :lol:

Факт е че в Шопия сте мизерници и тоя протест лигавия стигна макс 10 000 човека, което е нищо за 2 милиона град. Затова и турците ще управляват.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юли 2013 19:14

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:
Първо, вече няма шанс при нови избори да има същата конфигурация в парламента. Атака никога не може да повтори този резултат, за тях ще е луд късмет ако изобщо влязат, след изпълненията на оня психопат. Второ, пак ще повторя, че при коренно променен изборен закон нещата ще са по-различни. Да не говорим, че би трябвало да бъде свикано Велико НС, на което да се направят 3 неща - нова конституция и закриване на институцията "Велико Народно Събрание". Абсолютно ненужна е, трябва да се даде пълномощие на обикновеното НС да прави промени в конституцията, например с 3/4 мнозинство. Третото нещо е да се намали броят на народни представители, като оптималното е някъде между 120 и 150. Ако тези неща се случат, ако новата конституция е адекватна(мен ако питаш, просто да препишат Търновската с леки козметични корекции, с цел осъвременяване), тогава което и правителство да дойде, то няма да има друг избор освен да работи адекватно.

И защо мислиш, че хората не знаят какво искат? През зимата за какво протестираха? Само не ми казвай, че тогава протеста беше срещу ГЕРБ! Исканията тогава и сега са абсолютно едни и същи!!!

ОК, ама пак го пиша, ГЕРБ се опитват да яхнат протеста.
На зимните протести действително исканията бяха ясни.
Сега има едно мънкане, най-ясно се чува призива оставка, а често на въпроса - "а след това, какво" ... Се отговаря - "Ще видим, важното е това Правителство да падне".
Поне аз оставам с такова впечатление ... А и като гледам, май не съм само аз.
Протестът трябва да се очисти от герберски настроените, защото ще се поквари.
Щото нали е ясно, че да се скандира против олигархията и заради това да се иска оставката на настоящото Правителство, а в същото време, да се предлага ГЕРБ за алтернатива, си е страшен нон-сенс ... Май така се пишеше ...
Сигурен съм, че над 90 % от българите искаме подчертаното ...
И тук идва недоумението ми !
Защото и хора, дето не са ориентирани към ГЕРБ, също по дефаулт викат оставка ...
А сега си имаме Правителство, което въпреки кадровите гафове с назначенията, сега за сега, нямат сгрешени финансови и социални решения.
Разбира се, винаги има време за грешки.
Но защо подчертаното не са исканията на протестиращите към настоящото Правителство ?
Имаме кабинет, който може да поеме курс към осъществяването им.
А ако не желаят, е, от няколко хиляден ежедневно, то протестът съвсем скоро ще стане от порядъка на стотици хиляди ... В цялата страна !
Но за съжаление, към момента не виждаме обща позиция на протестиращите към подчертаното.
Отстрани изглежда, че позицията по-скоро е - оставка и нищо друго.

През зимата абсолютно всички партии опитаха да яхнат протеста, с изключение на ГЕРБ, по очевидни причини. В момента как точно ГЕРБ се опитва да яхне протеста? С настояването за избори ли? Не е ли най-нормалното нещо ГЕРБ да искат избори, след като спечелиха предните, а не управляват те - в техните очи вотът на народа е подменен, защото, пак напомням, на избори се гласува ЗА, а не ПРОТИВ. Тоест, на предните избори не се е гласувало за днешната коалиция, не се е гласувало и срещу ГЕРБ, това поне е очевидно. При това положение от гледна точка на ГЕРБ е напълно нормално да искат избори, макар и със съвсем различни мотиви от тези на протестиращите.

И зимата и сега, протестите са за едно и също нещо - смяна на системата. Нали помниш, че зимата също имаше обвинения, че протестиращите не знаят какво искат? Сега е същото! Сега някои се опитват да иронизират протестиращите, че не можели да кажат конкретно как да стане тая смяна на системата. НО - не е работа на обикновените хора да казват как да стане тая смяна! Не е работа на политиците да питат протестиращите какво конкретно искат, напротив - задължение на политиците е да знаят какво и как трябва да се промени! Хората не ги интересува как ще се случи промяната, хората просто искат да се случи! Все си мисля, че дори защитниците на това правителство искат смяна на тая система, в която се лутаме от 24г. А е безпределно очевАдно, че това правителство не е в състояние да промени нищо в този смисъл. Та то не е в състояние вече 2 месеца да си окомплектова екипа и само назначава, освобождава и се извинявабе! За пореден път ДПС управлява, както го правеше в над 80% от този период! И проблемът не е това, че те са турска партия, а че са партия на монополите - медийни и банкови. Само тези два монопола са напълно достатъчни на този, който ги притежава, да държи за топките всяка една държава, включително САЩ и Русия. Или КНДР. Всички.
[offtopic]И да кажа, че не съм гербер, а костовист.[/offtopic]
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юли 2013 19:40

Зимните протести бяха инспирирани от Съветския съюз.Летните протести днес бяха защитени от Европейския съюз.Кратко, ясно и точно.... :geek:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юли 2013 20:06

bubka написа:

Айде с митовете до хотел Плиска полека. Както вече казах, а защо ли никой не оспори преброяването на снимката ми, 3 500 са на нея. До Плиска има още километър и половина. Приемам, че са били да Плиска, приемам, че гъстотата е същата.( всъщност и едното и другото е невярно, но нейсе). 3 500*2.5 са към 9 000 човека. Спокойно се побират на Герена, дори и с двата сектора.
На снимките обаче се вижда колона Орлов мост-алея Яворов. Плиска е далече. Редиците на места са много разпиляни и рехави.
Колкото и да се пънете, все тая. Дайте въздушна снимка и ще се преброите с точност, но със сигурност резултатът няма да ви хареса. Което мен въобще не ме бърка. Казах, че с Б сектор( от Герена) ще напълня качествено пространството на снимките, и трудно някой ще ме обори. Бройте сами, ако не вярвате. Или си развявайте полюциите за 60 000 човека...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 юли 2013 20:09

NOMER14 написа:Зимните протести бяха инспирирани от Съветския съюз.Летните протести днес бяха защитени от Европейския съюз.Кратко, ясно и точно.... :geek:

БУЛШИТ! Още по-кратко, точно и ясно! 8-)

Не знаех, че Съветския съюз ( каквото и да означава това в момента ), е толкова загрижен за беднотията и немотията на народа ни, която изкара хората на улицата с по 300лв сметки на 15 градусови януари и февруари.
[offtopic][/offtopic]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 08 юли 2013 21:06

sin4ec написа:
bubka написа:

Айде с митовете до хотел Плиска полека. Както вече казах, а защо ли никой не оспори преброяването на снимката ми, 3 500 са на нея. До Плиска има още километър и половина. Приемам, че са били да Плиска, приемам, че гъстотата е същата.( всъщност и едното и другото е невярно, но нейсе). 3 500*2.5 са към 9 000 човека. Спокойно се побират на Герена, дори и с двата сектора.
На снимките обаче се вижда колона Орлов мост-алея Яворов. Плиска е далече. Редиците на места са много разпиляни и рехави.
Колкото и да се пънете, все тая. Дайте въздушна снимка и ще се преброите с точност, но със сигурност резултатът няма да ви хареса. Което мен въобще не ме бърка. Казах, че с Б сектор( от Герена) ще напълня качествено пространството на снимките, и трудно някой ще ме обори. Бройте сами, ако не вярвате. Или си развявайте полюциите за 60 000 човека...

С тия твойте сметки стана за смях и на децата.Разстоянието между Орлов мост и алея Яворов е 1 200 м,ширината на Цариградско шосе е 30 м,това са 36 000 кв.м,ако приемем че хората са били 3 500,означава че е имало по един човек на 10 кв.м,което вярвам нормалните хора ще се съгласят че е абсурдно.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юли 2013 21:20

bai hoi написа:С тия твойте сметки стана за смях и на децата.Разстоянието между Орлов мост и алея Яворов е 1 200 м,ширината на Цариградско шосе е 30 м,това са 36 000 кв.м,ако приемем че хората са били 3 500,означава че е имало по един човек на 10 кв.м,което вярвам нормалните хора ще се съгласят че е абсурдно.

Ама наистина? Само че навсякъде се виждат големи участъци, в които няма никакви хора. И има разделителна ивица в средата, което намалява полезната площ. А като гледам по канал 3 гъстотата на шествието, споменатото число не само не е абсурдно, а съвсем реално. Хората се движат на голямо разстояние един от друг и с огромни луфтове. Снимката отдолу ги прикрива, но камерите са безпристрастни.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 08 юли 2013 21:27

Да бяха дошли във Варна, за да видят 70 000. Вие шопите сте калпави, факт. Бива ви само да се правите на ходещи ташаци, кафенца и мафенца пълни клоуни и тотални идиоти. Учете се от Варна как се протестира(протестите Февруари)

Върни се в “Архив”