Мнениеот delqnski47 » 30 яну 2018 21:27
PFC Litex написа:delqnski47 написа:PFC Litex написа:Нямам пророчески способности, но пък виж миналото казва друго, а именно, че тези пари 99% няма да бъдат платени.
Какво точно казва миналото.Не знам кво казва миналото,но когато отбора заиграе в Европа,а ГГ не е платил за емблемата,то ние ще участваме без такава.
Попитай община Ловеч, там имат много по-добър отговор, касаещи финансовите операции и обещания.
Тук тези милиони ги подмятате, като дребни монети и са адски малко тези, които си дават сметка за тяхната стойност, но то чужди пари се харчат най-лесно.
Нещата се протакват, колкото се може по-дълго докато се намери вратичка и механизъм тази сума да не бъде плащана. 8 000 000 след данъци се адски огромна сума, но пък никой не ви спира да продължите да плащате тук из форума наляво и дясно.
Ти май нещо не ме разбра.
Ако емблемата не се плати отбора ще играе в ЕКТ без емблема.Иначе си прав,да.8 000 000 наистина са много пари и съм абсолютно съгласен,че чуждите пари лесно се харчат.Това обаче не ви спира някои от вас да повтаряте като грамофон как,видиш ли,колко лесно било старото АД да се било оздравило като се били вложили еди колко си милиона веднага,защото там Италия не знам си какво било ставало и т.н.
Много е лесно да даваме пример с другите без да си даваме сметка,че ако примерно МИЛАН имаше 10 пъти повече задължения,то ни китайци,ни виетнамци,ни таджикистанци щяха да ги вземат и щяха да фалират.Как да е.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.