Искам някой да ми каже къде е имало натиск от ГЕРБ?!
Искам да ми покаже кадри, а не само думи?! Как пък ще те натискат?!
Избори 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Не е срамно да загубиш, срамно е да спечелиш така !"
russia написа:acmilan написа:Viktor4o_Rs написа:Има ли умрели от злоба симпатизанти на БСП, как е![]()
![]()
Колега,не знам защо се радваш чак толковаСин избирател си по принцип и в победата на ГЕРБ няма нищо прекрасно и страхотно,че да скачаме от радост.Да,радостно е,че Гоце и Доган излизат от Дондуков 2,но влизането на Г-н Пъмпкин там не е повод за гордост...Между другото,Сокола не е активизирал електората на ДПС днес.Съдейки по резултатите,разликата между Плевнелиев и Калфин,идва главно от неактивирания потенциал на турската партия.Съмненията за уреден мач между Боко и Доган започват малко по малко да се потвърждават.Иначе няма как нормално да си обясня изпуснатата реплика за порциите преди 2 години,както и ясно изразената на думи преди седмица,но неизпълнена днес подкрепа за Калфин.В комбинация със слугинажа на контролираните от Сокола медии към ГЕРБ,започва сериозно да мирише...
Словоизлеяния в стил Станишев. Много приказки, а всъщност нищо не е казано. Ами световната конспирация къде я остави? Абе я ....
+1
Много думи и нищо. Да не говорим за предубеденоста и обидите. Интересно ми е какво той е постигнал и дали е постигнал повече от г-н Плевнелиев за да го нарича по този начин. За мен може да не е повод за гордост, но е повод да остана в България. Връщането на доверието на българите към тези които до вчера крадяха, не говоря за костов а за БСП с мандата на Доган, толкова скорошното им завръщане във властта би ме изгонило от България.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ебати наглият е тоя Калфин, българското правителство да обясняло защо стандартът на живот в Гърция бил много по-висок, сякаш само от 2 години е така

russia написа:acmilan написа:Viktor4o_Rs написа:Има ли умрели от злоба симпатизанти на БСП, как е![]()
![]()
Колега,не знам защо се радваш чак толковаСин избирател си по принцип и в победата на ГЕРБ няма нищо прекрасно и страхотно,че да скачаме от радост.Да,радостно е,че Гоце и Доган излизат от Дондуков 2,но влизането на Г-н Пъмпкин там не е повод за гордост...Между другото,Сокола не е активизирал електората на ДПС днес.Съдейки по резултатите,разликата между Плевнелиев и Калфин,идва главно от неактивирания потенциал на турската партия.Съмненията за уреден мач между Боко и Доган започват малко по малко да се потвърждават.Иначе няма как нормално да си обясня изпуснатата реплика за порциите преди 2 години,както и ясно изразената на думи преди седмица,но неизпълнена днес подкрепа за Калфин.В комбинация със слугинажа на контролираните от Сокола медии към ГЕРБ,започва сериозно да мирише...
Словоизлеяния в стил Станишев. Много приказки, а всъщност нищо не е казано. Ами световната конспирация къде я остави? Абе я ....
Абе,пич,ти въобще мислиш ли като чукаш по клавиатурата?Как ме свърза със Станишев,не ми е особено ясно.Написал съм точно и ясно какво мисля за изборите,как разбра,че нищо не е казано.Няма световни конспирации,има конкретни данни и тенденции.И "абе я" ще викаш на някого другиго.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Колко са жалки всичките, сякаш гледаме на запис пресконференцията от първия тур. Защо не кажат какво те ще направят за България? Няма такива наглеци!!! Къде е това насилие, хайде някой да споредли за това насилие и този страх? Или пак комшията който е успял да преброи 30 бюлетини в урната, не знам как е успял да ги сметне само с поглед, е упражнено и насилие и натиск върху него?
Каталунец,гледам,че се намерихте с руския
Къде видя да съм обидил Г-н Плевнелиев?От него не съм постигнал повече,защото разликата в годините ни е доста сериозна,но ще се постарая да не бъда гонен от Германия
Комсомолски секретар също няма как да стана.Също така и няма да стана лице на една милиционерска партия,пълна с членове на БКП и агенти на ДС.Написал съм ясни и конкретни неща.Аз съм човек с достатъчно капацитет и възможности за разсъждение,поради което си позволявам да направя извод от изборните резултати,както и от медийната политика на Нова българска медийна група.Двамата с руския си бъдете овце,определено не сте сами 

Последна промяна от acmilan на 31 окт 2011 00:16, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Хайде стига глупости какъв страх какви заплашвания , никой не ти опрял пистолета да те кара да гласуваш.
На изборите за кмет в Плевен на първия тур точно БСП купуваха гласове. Яд ме е че на мен никой не ми даде пари , ако ми предложат ще ги взема , после ще си гласувам за който си знам , а не за този който ми е дал парите.........
На изборите за кмет в Плевен на първия тур точно БСП купуваха гласове. Яд ме е че на мен никой не ми даде пари , ако ми предложат ще ги взема , после ще си гласувам за който си знам , а не за този който ми е дал парите.........
dindan написа:MORSKI написа:WARrior написа:Вие пък застанахте зад тая глава Витков![]()
![]()
![]()
Тоя толко прост и тъп,даже не знам как събра 2%
То пък защото Калфин и Плевналиев са едни.... Ето заради такова мислене сме на този хал...
Ами я кажи за кого да се гласува- за Плевналиев марионетката ли? Дето бил "специалист"? За трети маднат на Първанов ли, с Калфин, който дори не залсужава коментар! За Кунева йес министърката ли? Дето каквото кажеше царя, това ставаше и няма един глас не или въздържал се в европарламента! За Павел Чернев и Воленчо ли? За Атанас Семов, дето щял да уволнява Бойко ли?
А Витков какво щял да направи,да ни изпее за скакуец ли![]()
един човек като е музикан да се занимава с музика,друг като е актьор да си играе там ролите(Стефан Данаилов)
По-добре някой да пее за скакауец, отколкто 20 години да пеят една и съща песен един месец и после 4 години ....
И да седят и да лъжат в очите... То пък защото са се събрали едни разбирачи от политика, та затова сме на този хал...
Re: Избори 2011
Надявам се Бойко Борисов да осъзнава каква огромна отговорност поема в момента към нацията, след като с малки изключения му беше поверена цялата държава!
veni__85 написа:Хайде стига глупости какъв страх какви заплашвания , никой не ти опрял пистолета да те кара да гласуваш.

само незнаеш що се смея...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]