Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот Gesha1986 » 08 авг 2011 22:09

THE G.A.M.E написа:Незнам дали забелязвате, но Левски играе силно само 1 полувреме ...
Вече трети мач е така ... :?

верно....ами даи да направим половремената 2x 22.30 мин. :)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 08 авг 2011 22:11

левскар07 написа:Куци коне.
Гаджев много велик, та се разкрещя като малоумник на момчето.
Три година неуспешно се опитваха да погребат Левски, май тая ще го направят. Нещастници, не заслужавате святото име.
По-добре ще е отбора да носи името "куците коне".

това да не е метросексуален бал бе, мъже ритат играят и си крещят понякога има и шамари ти какво искаш ?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 08 авг 2011 22:13

Колкото повече гледам какви футболисти имаме толкова повече ме е яд че отпаднахме от Търнава.Този Калво,много хора иронично говореха че ако е много добър няма да дойде в Левски,но се вижда че е мноооого добър футболист.Цветков е уникален,Арс хич не е лош,нищо че на пръв поглед е дърво и не е техничен,но много се бори и има уникално пласирне,Гаджев много добър,Райков-млад има много перспектива,Башлиев според мен хич не е по лош от Мюлдер,Пламен Илиев ще е следващия голям български вратар......А бе,супер голям глупост направихме да го еВа....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 авг 2011 22:13

Престъпление е Левски да не може да играе цял мач. Такова животно няма.
Относно дузпата - трябва да сте слепи, за да кажете, че има дузпа. Неумишлено застъпване от страна на Балтанов, то дори имаше ли нещо подобно.
Слаб Левски! Простотии на Калво! Слаб съдия!
Не знам накъде вървим. Момчетата имат качества, но няма кой да ги подготви, както трябва.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 авг 2011 22:14

sl321 написа:Колкото повече гледам какви футболисти имаме толкова повече ме е яд че отпаднахме от Търнава.Този Калво,много хора иронично говореха че ако е много добър няма да дойде в Левски,но се вижда че е мноооого добър футболист.Цветков е уникален,Арс хич не е лош,нищо че на пръв поглед е дърво и не е техничен,но много се бори и има уникално пласирне,Гаджев много добър,Райков-млад има много перспектива,Башлиев според мен хич не е по лош от Мюлдер,Пламен Илиев ще е следващия голям български вратар......А бе,супер голям глупост направихме да го еВа....

Гаджев, като е толкова добър, защо всеки мач иска да направим равен или да паднем. Този човек няма акъл в кратуната. Ако наистина има хора, които харесват Владимир Гаджев, значи са много зле. Аз по - калпав играч за толкова години не съм виждал в Левски.
Гонзо и Батков - ВЪН!
Последна промяна от daniel875 на 08 авг 2011 22:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 08 авг 2011 22:15

Не зная дали ние сме треперили снощи срещу локомотив, който е много по-класен отбор от славия, но в защита ще имате доста проблеми тоя сезон.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 08 авг 2011 22:15

браво на Левски Въпреки тежкия мач в Четвъртък показаха характер и мъжество и заслужено спечелиха .жалко за червения картон на Калво защото момчето показа,че в Бг няма конкуренция по крилото и зарадва цяла България с това което е научил в Барселона,с нетърпение ще чакаме следващият му мач
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 08 авг 2011 22:16

daniel875 написа:Престъпление е Левски да не може да играе цял мач. Такова животно няма.
Относно дузпата - трябва да сте слепи, за да кажете, че има дузпа. Неумишлено застъпване от страна на Балтанов, то дори имаше ли нещо подобно.
Слаб Левски! Простотии на Калво! Слаб съдия!
Не знам накъде вървим. Момчетата имат качества, но няма кой да ги подготви, както трябва.

Дузпа нямаше,но съдията също го нямаше...Имам предвид,че не БЕШЕ слаб.
Слаб беше ГОНЗОООООООООО
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 авг 2011 22:17

CSKA ME написа:Не зная дали ние сме треперили снощи срещу локомотив, който е много по-класен отбор от славия, но в защита ще имате доста проблеми тоя сезон.

Нашият най - голям проблем е Гонзо и Батков. Футболистите ни ако имат треньор като хората, ще ви мачкаме.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 08 авг 2011 22:17

Mickey Mauser написа:
***cska*** написа:А честито на чичо Венци,пак фиша му излезна печеливш! :lol:
Честит и нов-стар треньор на Левски!Да си го дондуркате поне още 10 години! :lol:

Не е нужно да си цесекар,за да си заобик7олен от капути. :mrgreen:

Това добре,ама на тебе олекна ли ти?Честно,с ръка на сърцето!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Върни се в “Архив”