THE G.A.M.E написа:Незнам дали забелязвате, но Левски играе силно само 1 полувреме ...
Вече трети мач е така ...
верно....ами даи да направим половремената 2x 22.30 мин.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Незнам дали забелязвате, но Левски играе силно само 1 полувреме ...
Вече трети мач е така ...
левскар07 написа:Куци коне.
Гаджев много велик, та се разкрещя като малоумник на момчето.
Три година неуспешно се опитваха да погребат Левски, май тая ще го направят. Нещастници, не заслужавате святото име.
По-добре ще е отбора да носи името "куците коне".
sl321 написа:Колкото повече гледам какви футболисти имаме толкова повече ме е яд че отпаднахме от Търнава.Този Калво,много хора иронично говореха че ако е много добър няма да дойде в Левски,но се вижда че е мноооого добър футболист.Цветков е уникален,Арс хич не е лош,нищо че на пръв поглед е дърво и не е техничен,но много се бори и има уникално пласирне,Гаджев много добър,Райков-млад има много перспектива,Башлиев според мен хич не е по лош от Мюлдер,Пламен Илиев ще е следващия голям български вратар......А бе,супер голям глупост направихме да го еВа....
daniel875 написа:Престъпление е Левски да не може да играе цял мач. Такова животно няма.
Относно дузпата - трябва да сте слепи, за да кажете, че има дузпа. Неумишлено застъпване от страна на Балтанов, то дори имаше ли нещо подобно.
Слаб Левски! Простотии на Калво! Слаб съдия!
Не знам накъде вървим. Момчетата имат качества, но няма кой да ги подготви, както трябва.
CSKA ME написа:Не зная дали ние сме треперили снощи срещу локомотив, който е много по-класен отбор от славия, но в защита ще имате доста проблеми тоя сезон.
Mickey Mauser написа:***cska*** написа:А честито на чичо Венци,пак фиша му излезна печеливш!
Честит и нов-стар треньор на Левски!Да си го дондуркате поне още 10 години!
Не е нужно да си цесекар,за да си заобик7олен от капути.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта