Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Батков разпродава отново !?

Мнениеот optimistik » 16 ное 2010 10:39

Преди няколко месеца Левски след добрата селекция логично тръгна нагоре.И естествено придоби облик на европейски отбор,способен да се справи с доста от силните отбори на континента.Тогава се започна една канонада от възхвали и поклони пред Батков.Тогава на предупрежденията ми за безкрайната му алчност и тарикатлък се намериха доста негови защитници с тезата,че той няма да повтори грешките си и няма ОТНОВО да разпродаде отбора.Е това е вече минало,още не е приключило участието ни в ЛЕ,още не е решена и шампионската титла,а Батков взе да потрива ръце,предусещайки паричките.Твърдеше се упорито и настойчиво и от него и от Гонзо,че отбора ще остане в същия вид до края на сезона,само ще се доокомплектова с качествени футболисти за да добие завършен вид за края на първенствоото ни и успешно участие в Шампионската лига догодина.
Всъщност се прави точно обратното-Дембеле,Тасевски и Жоазиньо вече са на тезгяха и усилено се предлагат за продажба в турски и руски клубове.Същевременно се пускат слухове за интереси от силни европейски клубове.Накрая Левски ще осъмне разбит,разпродаден,а Батков доволно зачервен от притока на парите ще продаде и клуба за жълти стотинки на някой анонимник.Не искам да съм черноглед,но според мен напролет от този Левски,с който сега се гордеем ще остане само блед спомен.Литекс ще се радват на поредната си титла,а ЦСКА ще ни се смеят последни,защото въпреки всичките гръмки приказки за зимна селекция,Карвальо вече е договорен за ЦСКА,независимо,че се спрягаше за заместник на Дембеле в Левски.Това са моите изводи,надявам се вашите да са по оптимистични и дай боже аз да не съм прав :?

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Батков разпродава отново !?

Мнениеот Santiago Munezz » 16 ное 2010 10:48

Дано да не си прав,въпреки че за Дембеле се съмнявам да остане,то поне Дарко и Жо да не продават....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 16 ное 2010 10:49

ако Галатасарай наистина искат Гара трябва да е луд че да остане

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 16 ное 2010 10:52

Като ги продаде тогава ще го плюем!
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 16 ное 2010 10:53

Това е тема, която е дъвкана около милион пъти, но нищо. Аз лично съм ЗА! Дано разпродаде всички, Гарра, Дарко, Жо, дано махнат ЛОМСКИЯТ ЦИГАНИН, Балтанов и други е такива и накрая да продаде отбора. Само заради това ще съм много доволен, защото ще продаде отбора, а всичките тези глупости, че нямало хора с пари в тая криза, нямало кой да купи Левски и е такива неща, са просто едни ГЛУПОСТИ! Хора с пари за Левски и ЦСКА винаги ще се намерят. Това, че Димитър Борисов е глупав и има пиявици около себе си, които смучат от комисионни, не означава, че няма пари и че не им е дал пари за селекция на ЦСКА. Лека полека ще им се оталожат нещата и ще се оправят. А ние, Батков нямал пари? Като няма да продава, купувачи има, но той чака за да спечели още някой лев повече, а не защото се е загрижил за доброто на Левски.

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 16 ное 2010 10:54

Напълно си прав, но това не е смо практика в Левски, но и у вси4ките ни псевдо грандове. Въпреки 4е съм привърженик на ЦСКА, това трябва да се спре по някакъв на4ин. Така стана и с Гранден, ще стане с Дембеле и Маркиньос, а догодина и с Делев и Младенов, затова футболът според мен в близко бъдеще няма да се развие пове4е от това, и затова ще останат само хапливите ни коментари между Левски и ЦСКА, вместо да гледаме ка4ествен футбол и да ходим като нормални хора по стадионите. Защото запазват ли се такива футболисти тези отбори, другите такива с по-малък бюджет за да оцелеят ще вложат малко пари в бази за развитие на таланти, така както се опитват в Ботев, Сливен, Поморие, Пирин.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 11:08

Няма отбор,който да не си продава футболистите.Единственият начин това да стане е да им предложи условия,които никой друг не може.Нима мислите,че е по силите на Левски ,респективно Батков,да го направи?Четохте ли интервюто на Гигов отпреди няколко дена?Вземете и го прочетете и тогава елате да пишете как Левски НЕ ТРЯБВАЛО да си продава играчите.Междувременно може и да намерите Чичко Паричко,дето чака Батков да продаде Левски,че да го вземе той.И като завалят едни милиони,едни трансфери,едни ШЛ-леле-мале...Ай стига вече,че почна да омръзва!

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 16 ное 2010 11:28

blue avalanche написа:Няма отбор,който да не си продава футболистите.Единственият начин това да стане е да им предложи условия,които никой друг не може.Нима мислите,че е по силите на Левски ,респективно Батков,да го направи?Четохте ли интервюто на Гигов отпреди няколко дена?Вземете и го прочетете и тогава елате да пишете как Левски НЕ ТРЯБВАЛО да си продава играчите.Междувременно може и да намерите Чичко Паричко,дето чака Батков да продаде Левски,че да го вземе той.И като завалят едни милиони,едни трансфери,едни ШЛ-леле-мале...Ай стига вече,че почна да омръзва!

Не става дума за това,разбира се,че е нормално всеки клуб да продава звездите си,но след това с получените за тях пари се прави нова селекция,това движи футбола напред и дава място за изграждане на нови перспективни футболисти.Аз се страхувам,че Батков ще повтори всичко това,което натвори преди време и след това Левски остана един беззъб лъв,с който се подиграваха всякакви посредствени отбори и дълго време не можа да излезе от кризата.Ето от това се страхувам,от нова криза,а не от нова селекция.Точно селекция,аз не вярвам,че Батков ще прави,напротив,говори се за разни младоци,за Даксон,за африканци,но нищо конкретно като попълнения.А за заместници на Гара Дембеле,Жоазиньо и Тасевски при тази вече висока летва не може да се докара кой да е от не знам къде си.Ако се прави разумна продажба нека тя да е след като дойдат нови попълнения,които да докажат,че могат,да се адаптират и сработят с отбора,,тогава можем само да кажем"На добър час!" на Дембеле и едно огромно "Благодаря!".Но за съжаление сега няма нови момчета,а вече се говори за конкретни оферти и цени на основни играчи на Левски.Точно за това са опасенията ми-дали са добронамерени или не действията на Батков,дали не се подготвя нова серия от типа на "Казанскат а :!: фера"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 12:41

optimistik написа:
blue avalanche написа:Няма отбор,който да не си продава футболистите.Единственият начин това да стане е да им предложи условия,които никой друг не може.Нима мислите,че е по силите на Левски ,респективно Батков,да го направи?Четохте ли интервюто на Гигов отпреди няколко дена?Вземете и го прочетете и тогава елате да пишете как Левски НЕ ТРЯБВАЛО да си продава играчите.Междувременно може и да намерите Чичко Паричко,дето чака Батков да продаде Левски,че да го вземе той.И като завалят едни милиони,едни трансфери,едни ШЛ-леле-мале...Ай стига вече,че почна да омръзва!

Не става дума за това,разбира се,че е нормално всеки клуб да продава звездите си,но след това с получените за тях пари се прави нова селекция,това движи футбола напред и дава място за изграждане на нови перспективни футболисти.Аз се страхувам,че Батков ще повтори всичко това,което натвори преди време и след това Левски остана един беззъб лъв,с който се подиграваха всякакви посредствени отбори и дълго време не можа да излезе от кризата.Ето от това се страхувам,от нова криза,а не от нова селекция.Точно селекция,аз не вярвам,че Батков ще прави,напротив,говори се за разни младоци,за Даксон,за африканци,но нищо конкретно като попълнения.А за заместници на Гара Дембеле,Жоазиньо и Тасевски при тази вече висока летва не може да се докара кой да е от не знам къде си.Ако се прави разумна продажба нека тя да е след като дойдат нови попълнения,които да докажат,че могат,да се адаптират и сработят с отбора,,тогава можем само да кажем"На добър час!" на Дембеле и едно огромно "Благодаря!".Но за съжаление сега няма нови момчета,а вече се говори за конкретни оферти и цени на основни играчи на Левски.Точно за това са опасенията ми-дали са добронамерени или не действията на Батков,дали не се подготвя нова серия от типа на "Казанскат а :!: фера"

Гонзо каза,че някои хора ще бъдат изненадани от селекцията.Каза още,че е намерен заместник на Дембеле,независимо дали ще бъде продаден или не.Нека изчакаме преди да почнат спекулациите.Честно казано,когато взехме Дембеле,се чудехме тоя за какво ни е и никой не очакваше,че ще стане това,което е.Нека малко повече се доверяваме на ръководството що се отнася до селекция.И,най-вече,да не прибързваме с оценките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 13:06

"Въпреки че сезонът все още не е приключил, селекцията на Левски вече е в ход. "Сините" са набелязали голямата звезда на Славия Галин Иванов за зимна селекция, научи Topsport.bg. Бързоногият нападател на "белите" е юноша на Левски.

Преди седмица той изигра изключително силен двубой именно срещу родния си клуб, като успя да вкара гол и да даде голов пас за другото попадение в мрежата на "сините". В Левски пък имат остра нужда от офанзивни футболисти, след като на 99 процента Андвеле Слори ще напусне "Герена" през зимата, а оставането на голямата звезда Гарра Дембеле също е под въпрос.

Именно трансфер на французинът с малийски корен може да се окаже решаващ за евентуалното идване на Галин Иванов в Левски. Сумата, която президентът на Славия Венци Стефанов ще поиска за звездата, си е твърде висока. При евентуална продажба на Дембеле обаче сумата едва ли ще бъде проблем за "сините". Вариант е и Левски да го вземе под наем с опция за закупуване по схемата, по която ЦСКА взе М'боли."

Върни се в “Архив”