pass4o написа:Малко да вдигна темата и да споделя че Winbet предлагат страхотен бонус за нова регистрация както и шанс да участвате чисто нов мерцедес ГЛЕ знае ли се кога на човек ще му се усмихне късмета.. пробвайте..
WINBET ПОСЕТИhttps://www.livebet.bg/poseti/winbet/
Абе тъпак - колко пъти да ти се обяснява че европейските букмейкъри налагат лимит на печеливши играчи - повечето хора тук сме лимитирани.Аз лично в Уинбет имам 3 лимитирани профила....Уинбет давал....дава - на губещите.
И ефбет ми пратили на ел.поща че по случай 30-годишнината си 'дават' 30 % по-високи бонуси....но не знам какво точно дават,тъй като аз при тях пари никога не съм губил - съответно не са ми предлагали и бонуси
Виждаш че тук пишат интелигентни и знаещи хора,твоите бонуси ги промотирай в някоя тема за балъци.
Видяхте ли новите оферти на бет 365 за играчи в НБА ?
По-рано бетфеър имаха такива за крикета - при средна линия примерно 17,5 точки с рравностойни коеф. - дават и линия ''малко'' от 11,5 точки и ''много'' от 29,5....трябва да се проанализира дали си заслужава да се играе такава 'широка' дупка 11,5 - 29,5 на средни коеф. около 1,20....
Сега изчислих за първия попаднал ми играч - Брандън Инграм - линиите които споменах горе,коефициентите са 1,16 и 1,26 - при общо 100 заложени лева всеки от двата залога печели 60,ако влезе в дупката - 120....тоест тук рискуваме 40 лв за 20 печалба или коеф. е 0,5....какво излиза - на три залога ако губим един сме на нула....при по-голям КПД в дългосрочен план сме на печалба
Остава етичния въпрос - дали двата залога да се поставят от един и същ профил,ако схемата проработи - ще последва лимит.