ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/ 0:1 FT

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 21:06

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Ами не знам,почети малко,поинтересувай се. ;) После ела да питаш.

Ама разбира се.
Наслушах се и се начетох на глупостите ви. Сукулкич или който там игра срещу Паулиньо и той е с много функции, заеви! Антов, дето го дублираше, ( защо ли?) ич не е дефанзивен халф.
Тия ги говори другаде! :)
[offtopic]До мене вече има голям човек-професионалист. Който тренира 4 пъти в седмицата и играе два официални мача уикенда. И тренерът му непрекъснато ги учи. Те гледат нещата през друга призма. За огромна част от форума термини като " отваряй", "прибирай", "вади я", "прикривай", "срещай" са загадка. За тях са ежедневие.[/offtopic]
Повярвай, те футбола го разбират повече от нас! :)

Ето що не си дал прогноза в тоя мач...
Бъркаш имената на противника,не знаеш кой къв е.Виж,преди явно по-добре си ги знаел и даваше разни разгромни прогнози.... :) Ама гледам очаквал си ''разгромна победа''.А не знаеш кой играе при противника...интересно. :) Добре ще е да не залагаш много много.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 сеп 2018 21:08

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WltSkF2stC0[/youtube]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена

Мнениеот realno » 29 сеп 2018 21:09

miro_rz написа:Аз се чудя защо тук има повече мнения , то в другия форум голяма диктатура !

Там неудобната истина не я обичат и я цензурират. :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 сеп 2018 21:09

Бодуров не плю ли и по някой играч на Ботев предния кръг? Явно за отбора с ловешки корени това е нормално. Слушах му интервюто в колата на прибиране от мача, направо съм в шок. Да оставим настрана, че устата му изпреварва мисълта, ама и почти не му се разбира какво плещи.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София)/Билети има пред феншопа на сектор А на Герена

Мнениеот rsk » 29 сеп 2018 21:12

realno написа:
miro_rz написа:Аз се чудя защо тук има повече мнения , то в другия форум голяма диктатура !

Там неудобната истина не я обичат и я цензурират. :lol:

Там трябва да си на мнението на кльощавия младеж с прическа като на руски пияница, иначе цензура братко.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 сеп 2018 21:14

kempesmario написа: ...Много слаб Кабрал, определено дано го продадем, пълен егоист на терена...

Не съм съгласен. Човекът си свърши конкретната задача за мача - онова момченце-националче да не мине центъра и да бърка. И сбърка за гола. Огледална задача от другата страна имаше и за Паулиньо - сърбето не мина центъра. Така атаките по крилата им бяха само от пресилените нарушения, дадени от СваДбата. Обратният ефект се получи за нас - Цветкович и Горанов отново бяха дейни по крилата.
Преди мен някой бе споделил същото.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 сеп 2018 21:15

delqnski47 написа:
sin4ec написа:
delqnski47 написа:Ами не знам,почети малко,поинтересувай се. ;) После ела да питаш.

Ама разбира се.
Наслушах се и се начетох на глупостите ви. Сукулкич или който там игра срещу Паулиньо и той е с много функции, заеви! Антов, дето го дублираше, ( защо ли?) ич не е дефанзивен халф.
Тия ги говори другаде! :)
[offtopic]До мене вече има голям човек-професионалист. Който тренира 4 пъти в седмицата и играе два официални мача уикенда. И тренерът му непрекъснато ги учи. Те гледат нещата през друга призма. За огромна част от форума термини като " отваряй", "прибирай", "вади я", "прикривай", "срещай" са загадка. За тях са ежедневие.[/offtopic]
Повярвай, те футбола го разбират повече от нас! :)

Ето що не си дал прогноза в тоя мач...
Бъркаш имената на противника,не знаеш кой къв е.Виж,преди явно по-добре си ги знаел и даваше разни разгромни прогнози.... :) Ама гледам очаквал си ''разгромна победа''.А не знаеш кой играе при противника...интересно. :) Добре ще е да не залагаш много много.

На нас не ни трябва да знаем имената на някакви туристи дошли при вас. Каквито щете си взимайте и все така да играят :lol: . Нали щяхте шампиони да ставате, да мачкате всичко и т.п. ви изговорени глупости до момента. Какво става с головата машина Мауридес? :oops: :oops: Като нямате играчи къде сте тръгнали изобщо?
Иначе като нямате читави защитници пуснете оферта и може да ви продадем Белаид :)
Последна промяна от popokutepetel на 29 сеп 2018 21:20, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 сеп 2018 21:16

delqnski47 написа:
vvessel написа:
delqnski47 написа:При нас има един лаф ''Стойчовско 1:0''. :lol: И сега стана така,но в обратната посока.Честита победа,бяхте по-добри.Тактически добре изигран мач като по учебник - така се печели тоя мач.Вкарваш гол и после накъсваш играта и играеш грамотно в защита.

Много точно мнение. Ако беше толкова обективен и с бановете нямаше да отнасяш такива псувни в нашия форум.
[offtopic]Сега да не получа пак някой бан за коментиране на модераторска дейност 8-)[/offtopic]

[offtopic]Честно казано не знам що имам толкова кофти репутация в тоя подфорум,при положение че никога не съм си позволявал да обидя някого от вас директно,но това е нормално,все пак се водя модератор някакъв :lol: Иначе псувни към мене бол,но не ми е проблем.Иначе не модерирам само аз червения подфорум и тука ми е малко дразнещо,че веднага на мене ми се пишат псувни по ЛС,а аз даже не знам за кво става въпрос... :lol:[/offtopic]

От кога истината е обида?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2018 21:22

popokutepetel написа:
ви изговорени глупости до момента.

Е,то е ясно,че сега са глупости.Ако бяхте паднали - вашето щяха да са глупости,нали се сещаш.Всеки си прогнозира победа за отбора(или хикс) в 99% от случаите.Вас като ви трещяхме преди да не сте говорили много умнотии...преди всеки мач беше едно и също. :lol: Да ти извадя темите,ако искаш.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 сеп 2018 21:23

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Ние ''крайни защитници'' в момента нямаме по принцип... :lol:

Вие нищо нямате по принцип-нито име, нито емблема, нито история. Но така или инак някой трябва да "отваря" по фланговете, за да се разиграе и изнесе топката. Та тези именно бяха бити от нашите крила. Лясков може би ви е разиграващ халф?

Това ако го напишеш в оранджевият им форум ще е език на омразата и ще има бан, а то си е просто истината. :lol:

Върни се в “Левски”