Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда
Чудя се дали ще има много мнения,когато Лудогорец спечели европейски турнир в близките години. 

Целта на Лудогорец е 32 поредни титли на България!
- popokutepetel
- Контакти:
icemanbg33 написа:vvessel написа:След малко очаквам да чета как отбора на Славия са ни надиграли тотално, а скъпите звезди на Левски са се разхождали цял мач. И естествено Роси в объркал състава, забавил е смените и със сигурност не е тренирал дузпи.
Изобщо никой от Левски не става, всички трябва да се уволнят, трябва съвсем нови играчи и нов собственик и най-добре да фалираме и да ни закрият.
Смешно е как, 1 гол и една тенекия щеше да промени всичко това. Как 12 (с тренера) ментета щяха да станат герои, ако 1 от всичките положения беше влязло.
Е точно там е разликата между добър и посредствен. На добрия тоя гол винаги му влиза, а на посредствения ако стане.
-
- Контакти:
popokutepetel написа:icemanbg33 написа:vvessel написа:След малко очаквам да чета как отбора на Славия са ни надиграли тотално, а скъпите звезди на Левски са се разхождали цял мач. И естествено Роси в объркал състава, забавил е смените и със сигурност не е тренирал дузпи.
Изобщо никой от Левски не става, всички трябва да се уволнят, трябва съвсем нови играчи и нов собственик и най-добре да фалираме и да ни закрият.
Смешно е как, 1 гол и една тенекия щеше да промени всичко това. Как 12 (с тренера) ментета щяха да станат герои, ако 1 от всичките положения беше влязло.
Е точно там е разликата между добър и посредствен. На добрия тоя гол винаги му влиза, а на посредствения ако стане.
За това се изисква търпение което ние нямаме. Футбола не е това което беше преди.

-
- Контакти:
Честито на славистите!Ако всички малко смъкнат емоциите и погледнат реално на мача и двата отбора бяха равностойни!Да Славия всички видяха ,че тактиката им е защита,защита и лежане, но реално още преди мача знаех,че целта им е от контра-атака да вкарат гол или ако удържат до дузпи-така и стана.Левски имаше много шансове но ги пропиля,в такива мачове и Реал може да падне от Янтра на дузпи !Според мен чисто неутрално мнение, мача бе перфектен като за финал, жалко за левскарите, но според мен не само тренира е за смяна...това е най-лесно!В България има два варианти доказани успешни, залагаш на качествени чужденци или на български млади момчета, а не да се взимат пенсионери,африканци,португалци и т.н.
damyanov1963 написа:Ама, като чета прогнозите на разни лаици преди мачовете за 3:0 и не знам кви си фантасмагорий направо ми се повдига!
Айде Лц и другите там, кви беха, да ни се отчешат, че с тоя треньор и с тоя отбор не ми се мисли кво ни чака в първия предварителен кръг на ЛЕ!!!
И ми писнаха оправдания от рода - Кво искаш бе, добре играха момчетата, раздадоха се, но нямаха късмет!
Футбола е игра на голове, който вкарва печели, който не може, да си търси друга професия!!!
Ти как реши ,че сте се класирали за евротурнирите? В най- добрия случай сте на бараж, ако сте четвърти сте на плаж.
- Red thunderstorm
Ludogorskiq написа:Чудя се дали ще има много мнения,когато Лудогорец спечели европейски турнир в близките години.

Даже и Интертото да имаше, не можете да го спечелите. не само в близките, но и в най-далечните години.
Иначе за мненията, колко да са? 30-40, колкото са и феновете ви. То и няма как да е друго.

phd написа:Всичко е според очакванията.
Венци, борецът срещу простотията, си взе купата. Прави си междувременно трансферите. Прави си кинтите от тотото. Неговият бос е доволен.
Ние сме както винаги. Вместо 4-5 гола - мъка и страдание. Най-вече, защото не е справедливо да играеш футбол, противникът да играе едно нищо и да загубиш. Тоя карък от години ни преследва и няма отърваване. Не е справедливо? Че кой е каза, че има справедливост? Чужбински треньор, чужбински звезди - и не става. Става моделът "Венци".
Велика мъдрост изказа Люпко преди време. Роси е добър треньор, но не познава спецификата на балканския менталитет.
От друга страна - ето, в Л-ц си станаха нещата. Може би трябва още търпение. Но едва ли някой от нас има чак толкова...
В Лудогорец се вземат интелигентни, повратливи и технични футболисти с висок професионализъм /не с голямо сърце/. Всеки в Лудогорец има тези качества /може би с малки изключения/. В Левски и ЦСКА тая година се взеха тичащи футболисти с голямо сърце. Роси с тичащи футболисти не се е занимавал до престоя си в Левски. Той очаква да види от играчите си креативност, но това просто не е присъщо за тези изпълнители. ЦСКА се справяше през сезона по-добре, щото има за треньор един мотиватор без грам идея какво да прави. Просто искаше от тях самораздаване и накрая не можеха да ходят след 70 мин. Това е моето мнение. Никой не ангажирам. От Славия пък знаеха най-доброто си звено - вратаря ... и съсредоточиха всичките си усилия около него. Той им изкара мача, и това не му е за първи път.
-
- Контакти:
Това, от което се опасявахме преди мача се случи. Той се проведе точно така, както не искахме. Не беше онзи плах Левски на Роси, който играеше за един случай гол, но най-вече да не получи. Това по-скоро бе отбора на Славия. С разликата, че те лежаха много и всяко падане бе повод да влезе медицинския екип. Левски стана жертва на неумението си или да създава голови положения, или да не успява да ги реализира. Лично според мен трябваше към 70-та минута да влезе Костов, защото Буш очевидно цял мач не можеше да се пласира добре. Един път успя да излезе зад защитата. Да вкараш Вутов и да го сложиш централен нападател, където е обречен нищо да не направи за 10 минути си е безсмислена смяна. Това според мен бе единствената грешка на Роси. Иначе изглеждахме и играхме като срещу Берое, с тая ралзика, че там вкарахме 4 гола и изпуснахме още 2-3. А тук общо имахме около 6-7 голови положения. (Два удара на Обертан, два на Паулиньо, поне един, макар и ялов на Буш, един на Тиам, също така и играта му с глава, удара на Прохазка от пряк свободен, Яблонски изтърва положение, което във всеки един друг мач би вкарал).
Според мен да се уволни Роси ще е пагубно. Не защото италианеца е някакъв корифей. Не, очевидно е, че той и Левски не мелят. Може би с много условности може и да се получи нещо, някаква едва кретаща симбиоза. Но нов треньор значи много нови футболисти, много които ще си заминат и цял един сезон за обиграване. Тоя филм го гледаме 10 години. Най-правилното решение, от гледна точка на това, че ще доведе до най-малко щети, е Роси да остане поне до късна есен (ако отбора продължи така да се клатушка).
Иначе аз бях сигурен, че стигнем ли до 70-та минута без гол нашите ще налеят гипса, а че идем ли до дузпи ги губим на 100%.
Според мен да се уволни Роси ще е пагубно. Не защото италианеца е някакъв корифей. Не, очевидно е, че той и Левски не мелят. Може би с много условности може и да се получи нещо, някаква едва кретаща симбиоза. Но нов треньор значи много нови футболисти, много които ще си заминат и цял един сезон за обиграване. Тоя филм го гледаме 10 години. Най-правилното решение, от гледна точка на това, че ще доведе до най-малко щети, е Роси да остане поне до късна есен (ако отбора продължи така да се клатушка).
Иначе аз бях сигурен, че стигнем ли до 70-та минута без гол нашите ще налеят гипса, а че идем ли до дузпи ги губим на 100%.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Отбора на Славия знаеше, че е по-слаб, че ще бъде надигран, няма да създава положения и ще бъде подложен на натиск и подходи към мача съобразявайки се с всичко това. Лежане, ритане на топката, паркиране на рейса - всичко това беше правено с оглед на съотношението на силите. Славистите правилно предположиха, че при опит да се надиграват допускането на гол може да е фатално.
Левски атакуваше, създаваше положения, но не реализираше. Дузпата беше златен шанс, при гол в този момент според мен Славия директно губеше финала, щеше да им се наложи да атакуват, да спрат да накъсват играта, трябваше да се надиграват и сигурно щяха да загубят.
Огромна заслуга за крайния резултат разбира се има и Петков: каквото можа - спаси, накъсваше и играта, губеше време, направи всичко по силите си този мач да стигне до дузпи. Като казах дузпи.. направи ми впечатление, че той освен че спаси дузпа в редовното време после просто целеше ъгъла.
Не се наемам да обвинявам Роси и отбора за станалото, в края на краищата Левски наистина надигра Славия. Но този мач доказва опасенията, че е опасно да се разчита на Купата за класиране за ЕКТ.
Левски атакуваше, създаваше положения, но не реализираше. Дузпата беше златен шанс, при гол в този момент според мен Славия директно губеше финала, щеше да им се наложи да атакуват, да спрат да накъсват играта, трябваше да се надиграват и сигурно щяха да загубят.
Огромна заслуга за крайния резултат разбира се има и Петков: каквото можа - спаси, накъсваше и играта, губеше време, направи всичко по силите си този мач да стигне до дузпи. Като казах дузпи.. направи ми впечатление, че той освен че спаси дузпа в редовното време после просто целеше ъгъла.
Не се наемам да обвинявам Роси и отбора за станалото, в края на краищата Левски наистина надигра Славия. Но този мач доказва опасенията, че е опасно да се разчита на Купата за класиране за ЕКТ.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]