sicilianecat написа:Имах си хас Берое да не го искат, те всичко искат, брей че широк е тоя държавен джоб...
не знам за него но съм почти сигурен че тоя от Верея избяга за 1000лв. повече обещани от Берое дано не съм прав времето ще покаже
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
sicilianecat написа:Имах си хас Берое да не го искат, те всичко искат, брей че широк е тоя държавен джоб...
ti4a написа:sicilianecat написа:Имах си хас Берое да не го искат, те всичко искат, брей че широк е тоя държавен джоб...
не знам за него но съм почти сигурен че тоя от Верея избяга за 1000лв. повече обещани от Берое дано не съм прав времето ще покаже
зеления написа:Споко, моряци. Всичко се развива по план. Даже очаквам още добри вести през трансферния прозорец.
ti4a написа:Жуниор Кишада има оферта вече от нас изчаква за Турция ако не го очаквам при нас
А ние въобще,защо още трябва да го коментираме това?Щом не иска не иска.Без никакви проблеми си е тръгнал.Неразбориите не са присъщи само на моряците,четете и знаете за Каранга...Така е през време на трансферен прозорец.Всичко има и това е част от чара на на любимата ни игра.Stariq написа:ti4a написа:Жуниор Кишада има оферта вече от нас изчаква за Турция ако не го очаквам при нас
To и тоя Бенгюзов имаше оферта , че даже и се се съблече по шорти, ама ...
Нещо не ми се вярва да успеем да заинтригуваме Кишада, при условие че не можем да заинтригуваме някакъв Бенгюзов.
Кишада едва ли го вълнува нещо на принципа - "с малки суми, но редовно"
Това с верееца е сериозен гаф на някой, само че няма кой да си признае. Ако имаше подписан договор - и 100 000 лева да му даваха - все тая.
Друг въпрос е обаче, след като няма подписан договор - защо трябва да се прави цирк, и да се представя като официално ново попълнение играч, който не е подписал.
Някак си олеква сериозно ръководството....
За много години,сицилианец!Нещата са много ясни до тогава,когато няма да са ясни!хахахах.И при мен не са...sicilianecat написа:Не е първият такъв случай, в който нов играч при нас след една тренировка си тръгва, също такс не е вярно, че е бил представен като ново попълнение, беше представен като един от новите започнали подготовка.
violetovgeneral написа:За много години,сицилианец!Нещата са много ясни до тогава,когато няма да са ясни!хахахах.И при мен не са...sicilianecat написа:Не е първият такъв случай, в който нов играч при нас след една тренировка си тръгва, също такс не е вярно, че е бил представен като ново попълнение, беше представен като един от новите започнали подготовка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост