/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

helic
Контакти:

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот helic » 12 мар 2018 16:59

groti написа: след този мач няма наказан играч, въпреки гнусните опити на подлогите. Това го отдавам на Роси

колега, аз не се числя никак към критиците на Роси, ама това ми се вижда малко прекалено изказване.
Аз не го отдавам на Роси, а на професионализма и хладнокръвието на Паулиньо и Нашименто.
Щото то Роси и Вутов тренира, ама не му пречеше да си изкара глупав червен картон................

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 мар 2018 18:14

metodito написа:
Serafim написа: Обаче вече играта не е романтика, а е въпрос кой отбор е по-подготвен, сработени и тактически грамотен в дългосрочен план.

Съдейки по резултата, това означава ли, че "Етър" е сработен и тактически грамотен, колкото "Левски"? Вчера, да не се лъжем, Роси направи комедия от грешки, което можеше да ни струва не два, а три точки. Аз продължавам да вярвам, че ще бием "онова, де играе на "Армията". Но, ако видя пак тая подредба, Роман резерва и под рамката на вратата не Митрев, а в предни позиции синковеца, от сега казвам, че мача няма да завърши. Или ще завърши лошо. Много лошо.

Между другото, тичайте към еврофутбол, щото коефицента за нас е супер апетитен. Аз сигурно утре ще го направя. Мисля с какво да го съчетая още...

Ами ти сам си отговори на въпроса, защо питаш? Левски не е особено сработен отбор. Вчера се видя много ясно - в защита Найденов играе толкова често, колкото Стойкас не коментира съдийството - сиреч - много рядко. Фигейредо е нов, а Кръстев няма никаква практика. Единствените сработени (свикнали един с друг) в защита бяха двамата централни. Сам казваш, че Роси е направил грешки, което си е така. Ето още една причина, освен несработените в защита и пресоналната грешка на Кръстев, за да не бием Етър. Включително и пропуските в атака. Не знам какво общо има с това, което писах за романтичния футбол. Преди време (и въобще не се връщам по-назад от 90-те) си бе изключително постижение да се играят повече от 2 или 4 мача в ЕКТ, падахме се срещу отбори със сериозна класа за нашите стандарти, повечето ни играчи нямаха никакъв опит в ЕКТ (имам предвид предварителни кръгове) и въобще си бе нещо необичайно и невероятно, и всички играеха на ръба на възможностите си. В днешно време става все по-лесно да се играе в ЕКТ и то срещу всякакви съперници, много по-лесно се правят трансфери и въобще света е по-голям, отколкото преди 20 години, съответно и за самите играчи е по-лесно да отидат в отбори, който се е класирал за предварителните кръгове в ЕКТ и определено не е нещо необичайно и невероятно за днешните играчи. Холмар, Цветкович, Митрев, Гомес, Обертан, дори Буш, Панайотов и Тиам са записали участия в ЛЕ.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 12 мар 2018 20:20

Eminem написа:
1982 написа:Ми аз не я виждам разликата ..... всеки мач на Левски на Герена е мъка и треперене до последно, 2 хикса с Берое и Етър, а с Коматево добре за вас, че онези си вкараха автогол в последната минута, иначе и там щеше да е Х. :lol: :lol: :lol: И всичко това след митичната Подготовка, която цяла есен я чакахте и след нея щеше да се мачка.

В крайна сметка, като няма резултати, рано или късно логичното ще се случи ..... няма какво да се сърдите на хората.

С Митов бяхме разграден двор! Ние на практика, нямахме защита. Сега организацията в защита е на светлинни години пред онова, което играха при митов.

Не мога да повярвам, че правите сравнения между Роси, с толкова мачове в италианския футбол и някакъв набеден треньор, който дава указания с пръсти.
Вие си правите таш*к, не може да сте сериозни.

Защо да си правим ташак? Делио Роси не успя до промени облика на отбора за 7 месеца. Още колко ще го чакаме? Равенства с Витоша, Етър, Берое, Славия и микренци, загуби от Ботев Пд, Лудогорец, победите над Верея и Ботев Пд с рикошетите в последните секунди на мача. Това ли трябва да е Левски ? Ти как мислиш ? Да се мъчим на Герена и за цял мач да нямаме 3 точни удара към вратата.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 мар 2018 22:01

Всички, които бранят Роси с гърди на амбразурата, всъщност го бъзикат много яко като постоянно го съпоставят с Митов. Все едно да сравняваме Георги Василев с Георги Тодоров или Марчело Липи с Монтела. Нека сравняваме Роси с Петрович, Василев или Стоилов...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 мар 2018 23:41

drvasko98 написа:Всички, които бранят Роси с гърди на амбразурата, всъщност го бъзикат много яко като постоянно го съпоставят с Митов. Все едно да сравняваме Георги Василев с Георги Тодоров или Марчело Липи с Монтела. Нека сравняваме Роси с Петрович, Василев или Стоилов...

Квото и да си говорим с Петрович този състав щеше да играе много по-бърз футбол, нямаше да е по-малко тактически грамотен също, а защитата нямаше да е по-слаба. Според мен Спас не би имал доверие на сърбина, той дори го и показа, защото Петрович не се слави като човек, който ще изкара поне две години в Левски и ще тръгне да гради отбор в дългосрочен план. За добро или лошо Спас показва, че ще излезе от порочния цикъл треньори да се сменят просто ей така, в търсене на бързи резултати. Хубав, лош, най-правилния ход е Роси да остане. Като дори подозирам, че ще е начело на отбора поне до зимата догодина. И то в случай, че резултатите и представянето на отбора е такова, като в момента.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 мар 2018 00:33

drvasko98 написа:Всички, които бранят Роси с гърди на амбразурата, всъщност го бъзикат много яко като постоянно го съпоставят с Митов. Все едно да сравняваме Георги Василев с Георги Тодоров или Марчело Липи с Монтела. Нека сравняваме Роси с Петрович, Василев или Стоилов...

Аз съм един от тези на "амбразурата". Ето го и мнението ми. Стоев сравнен с Роси не е далеч от сравнението Митов-Роси. Сори, но Митов седми не е паркирал "Левски". Относно обаче Майстора... други вселени. Други вселени. Колко титли има Роси и колко Петрович? Разбира се, че нужно е да се спомене, че Роси не е водил някой от голямата тройка в Италия - Юве, Милан, Интер. Лацио никога не са били нещо повече от биткаджийски отбор в историята си. Защото начело на Юве или на Милан да станеш шампион не е толкова трудно. Пример давам веднага - Макс Алегри. Дойде в Милан и завари готов отбор с Ибра, Зеедорф, с Ел Капитан, с Амброзини, със Силва. Отиде в Юве и завари съградена машина от Конте. Нали, не искам да омаловажавам направеното от Алегри, но.... По отношение на Гочето, пак са вселени. Не в полза на Роси. Но не сме видели Роси в Европа... За мен Роси определено засега е под сърба и Гочето, но има време. Тоест дано да получи време. Определено обаче, поне според мен, той вече доказа, че е повече от всичкото треньор де сме имали след Кокала. ;) Изключвам Люпко.

Изключвам и Ясен.
Последна промяна от metodito на 13 мар 2018 00:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 мар 2018 00:38

metodito написа: Колко титли има Роси и колко Петрович? Разбира се, че нужно е да се спомене, че Роси не е водил някой от голямата тройка в Италия - Юве, Милан, Интер. Лацио никога не са били нещо повече от биткаджийски отбор в историята си. Защото начело на Юве или на Милан да станеш шампион не е толкова трудно.

Всъщност, големият удар на Петрович, с който той направи впечатление в треньорската си кариера, беше като направи Войводина шампион на бивша Югославия. В конкуренцията на големите Цървена Звезда, Партизан, Динамо Загреб и Хайдук Сплит. Това е точно все едно да направиш Лацио шампион в първенство с Милан, Ювентус и Интер .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 мар 2018 01:33

Serafim написа:
metodito написа:
Serafim написа: Обаче вече играта не е романтика, а е въпрос кой отбор е по-подготвен, сработени и тактически грамотен в дългосрочен план.

Съдейки по резултата, това означава ли, че "Етър" е сработен и тактически грамотен, колкото "Левски"? Вчера, да не се лъжем, Роси направи комедия от грешки, което можеше да ни струва не два, а три точки. Аз продължавам да вярвам, че ще бием "онова, де играе на "Армията". Но, ако видя пак тая подредба, Роман резерва и под рамката на вратата не Митрев, а в предни позиции синковеца, от сега казвам, че мача няма да завърши. Или ще завърши лошо. Много лошо.

Между другото, тичайте към еврофутбол, щото коефицента за нас е супер апетитен. Аз сигурно утре ще го направя. Мисля с какво да го съчетая още...

Ами ти сам си отговори на въпроса, защо питаш? Левски не е особено сработен отбор. Вчера се видя много ясно - в защита Найденов играе толкова често, колкото Стойкас не коментира съдийството - сиреч - много рядко. Фигейредо е нов, а Кръстев няма никаква практика. Единствените сработени (свикнали един с друг) в защита бяха двамата централни. Сам казваш, че Роси е направил грешки, което си е така. Ето още една причина, освен несработените в защита и пресоналната грешка на Кръстев, за да не бием Етър. Включително и пропуските в атака. Не знам какво общо има с това, което писах за романтичния футбол. Преди време (и въобще не се връщам по-назад от 90-те) си бе изключително постижение да се играят повече от 2 или 4 мача в ЕКТ, падахме се срещу отбори със сериозна класа за нашите стандарти, повечето ни играчи нямаха никакъв опит в ЕКТ (имам предвид предварителни кръгове) и въобще си бе нещо необичайно и невероятно, и всички играеха на ръба на възможностите си. В днешно време става все по-лесно да се играе в ЕКТ и то срещу всякакви съперници, много по-лесно се правят трансфери и въобще света е по-голям, отколкото преди 20 години, съответно и за самите играчи е по-лесно да отидат в отбори, който се е класирал за предварителните кръгове в ЕКТ и определено не е нещо необичайно и невероятно за днешните играчи. Холмар, Цветкович, Митрев, Гомес, Обертан, дори Буш, Панайотов и Тиам са записали участия в ЛЕ.

Етър, човек ги обърнаха от 3-0 до 3-3. Това означава, че играчите или Балъков са тактически неграмотни.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 мар 2018 09:17

Айде стига жалили по тоя сръбски калтак. Той няма място в Левски и никога повече не би трябвало да се връща. Тоя алкохолик е готов да се нагъзи на брат си Ганчев за една баничка повече.
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2018 12:16

Абе, оставете треньора на мира!
Що Нашиментов бил дузпата, а не Прохазков? Ами, щото и Нашиментов е с профил на дузпаджия, много е просто. Изпусна и това е, и Роналдо изпуска дузпи. Ако Прохазков я беше били и изпуснал - що не Нашиментов, и така, рев до безкрай.
Що бил пуснал тоя и оня? Ами защото човекът си каза - "Исках да ги видя в игра". Срещу кого да ги пусне ако не срещу предпоследния в класирането? Срещу тирето и каузата може би?!... Ако не го беше сторил, после щяхте да ревете защо пък не им се дава шанс. Недай Боже пък да се беше контузил някой титуляр....
Що бил направил такива и такива смени? Ами, човекът си направи адекватни смени, според развоя на мача. Преди ревахте защо правел късни смени, а сега - пак рев от ранните такива.
Що бил казал, че не бие дузпи и не е на вратата? Ами какво да каже, отново е прав и обективен. Кръстев и Нашиментов сбъркаха, факт неоспорим, какво повече ...
Що не бил пуснал другото младо вратарче? Ами ако беше сбъркало момчето и то - нов рев, що се пренебрегва фамозният син талант Кръстев.
Вярвайте малко повече на треньора и момчетата и вложете форумната си енергия на стадиона, в подкрепа на любимия ни Левски! Стига само сте изисквали, мрънкали и давали тъпи съвети!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”