От целия цирк стана ясно следното
Стоилов - прост
Гонзо - прост и нагъл
Гаджев - прост, нагъл и жалък
Асприля - велик
Вадене на Литекс от А група - мокри сънища на някои
Местене и приименоване на Литекс, - мокри сънища на други
Лудогорец - ще е шампион
Литекс - ще вземе купата
Левски - с калъфките
Нищо ново, много шум за нищо.
Ще извадят ли Литекс от А група?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще извадят ли Литекс от А група?
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D
Хайде тука дето се напъвате няколко човека ЧЕТЕТЕ, ЧЕТЕТЕ, четенето не е срамно, дори е полезно
http://cbfc.jpdstudio.eu/news/653-izvad ... -v-grupata

Не трябваше Стоилов да вади отбора. Щяхме да ги чупим и с 9 човека. По принцип трябва да се извади от групата всеки отбор, който унижава подуянските селяндури, за да има радост и за тях. Толкова са зле, че и съдиите не могат да им помогнат вече ! И да не забравя : Честита Победа 

alexdb написа:Графът написа:голям го вадиш, ама аз гледах два мача с ваше участие от сряда насам и твърдя, че сте пълен кенеф. ако изключим страничните фактори просто нямате футболни аргументи срещу литекс или греша? отстъпвате и като единици, само виж минев, милиев и карнер и ги сравни с защитата на литекс. да не говорим за рохас, виана и арсенио. асприя няма място в тия сравнения. зле сте, това отричаш ли го?
Няма какво да гледам. Видяхме ги кви титани са всичките изброени от тебе срещу Йеглава, а така също ги видяхме как биха във вторник - отменен редовен гол, ако съдийско подпиране и втори гол от засада.
А за аргументите си глей третодивизионното тимче. Още миналата година станаха трети във вечната класация куц кон - демек най-много поредни мачове без гол, а сега ритат топка по села, махали и паланки.
ти верно си зле.
слагаш ли си всичкото имущество като залог за горните две твърдения: 1 вторият гол на литекс в мача за купата е от засада. 2 литекс ще бъде изваден от групата.
аз те питам при положение, че пускате 4 гола и сте с числено превъзхоство, бяхте ли по-добрият отбор? говеждото заяждане ми е ясно, не можеш да го избегнеш, но и интелектът ти е малко ми се види. първо ме цитираш и ми честитиш баража, после пак ме цитираш и ме пращаш в селските групи. струва ми се, че и ти като инж. гонзо си магистър, без да имаш средно, иначе не мога да си обясня как си толкова разпилян в отстояването на позиця.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
bai_ivo2 написа:Ми разясни ситуацията като и готово щот тука вече са ми смешни тия елементарно написани точки дето някои хора не могат да ги схванат.Айде лека ви вечер на всички
Ами колегата по-горе ясно я изясни.
ал.1 първа предвижда две самостоятелни наказания - за футболистите и за юридическото лице. Отговорността на футболистите е субективна, а на юридическото лице обективна, което означава, че при прекратяване на мача поради напускане на терена юридическото лице носи обективна отговорност т.е то е обвързано с предпоставката напускане на терена и прекратяване на мача. Щом това се случи се ангажира отговорността му и търпи съответната санкция (то ЮЛ няма как да носи друга, защото то не може да има вина).
ал. 5 регламентира изключение от налагане на наказание за футболистите в случай, че те са принудени да напуснат терена от президента на клуба или от др. служебно лице - разбирай лице с което имат отношение на власт и подчинение, защото ако чистачката им каже да излизат и те го направят ще се счита, че това е своеволно. Тогава субективната отговорност - т.е. вината е на това лице и то носи отговорност и се наказва по ал. 2, 3 или четири в зависимост кой е, а клуба като юридическо лице си понася обективната отговорност.
Или обяснено на прост език горе-долу в гражданските отношения ситуацията е ако ти работиш за една фирма и не изпълниш конкретна поръчка към клиент - фирмата плаща така или иначе на клиента обезщетение за неизпълнената поръчка, обаче ако това е по твоя вина собственика може да търси платените пари от тебе, ако обаче той те е накарал да не изпълниш тази поръчка тогава ти нямаш вина и не носиш отговорност. И в двата случая обаче фирмата си плаща всичко, барабар с неустойките към третото лице.
PFC Litex написа:Предлагам бас по 2000 лв. отиваме при нотариус и залагаме, но не ви стиска, а само ляляте вече седем осем часа това и онова.
Заместник председателя на ДК към БФС директно ви казва, че отбора няма да бъде ваден, но като ми пееш пенкеле, кой ли ми те слуша.
2013 година извадиха Партизан Червен бряг по Чл.28, ал. 1 и след два дена го върнаха обратно, що така стана?
О, аз например, съм почти сигурен, че няма да извадят "Литекс". И ще се оправдаят с описаното от делегатите.
А г-н ти зам.-председателя на ДК се обърка като пиле в калчища - първо зависело какво са написали делегатите на мача, после нямало да вадят, защото трябвало самоволно напускане на играчите. Общо взето решението е ясно и няма много общо с правилника. А ние коментираме правилника.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Unforgiven_M
- Контакти:
Гледам повторенията на ситуациите...
Кристално ясни - Минев трябваше да бъде изгонен в 7-мата минута. Задължително! Некадърник! За картон е почти всеки мач! Цървул...
Гаджев - ами не гледал човека като му зашил един лакът... е да де, ама се вижда как е съвсем, съвсем умишлено. Не знам за червен ли е, но то и той трябва да излиза с по един жълт служебно всеки мач... И него го знаем що за нервен боклук е. От години ни трови и все не си тръгва - то кой иска куц кон като него... Ама имал дух - какъв дух има - на побойник...
При човек по-малко в 7-мата минута, мисля, че мача щеше да е решен много по-рано и нямаше да се стига до другите спорни ситуации. Иначе 2-та червени картона на Литекс са също кристално ясни - абсолютно селски прояви на тези двамата... А всъщност ако бях на този втория - Перез - като ще блъскам Бедоя и ще ме гонят, поне щях да си направя кефа да му зашия един в мутрата на този дребния провокатор нагъл, ей тъй, щото има за какво... И да - съдията трябваше да свири опасна игра срещу вратаря на Литекс и да покаже картон на Бедоя. Ама изпуснал топката вратаря - да, изпусна я и след като отново я беше хванал и Бедоя нямаше никакъв шанс да играе за нея - посегна с крак към вратаря - това ако не е фал за съдията - значи е бездарен или купен... Това обаче не може да извини Перез, защото селяците като него трябва да играят в селските групи, а не във "Висшата лига".
А защо извадиха отбора не знам... то май е друга тема и няма общо със тези ситуации...
Кристално ясни - Минев трябваше да бъде изгонен в 7-мата минута. Задължително! Некадърник! За картон е почти всеки мач! Цървул...
Гаджев - ами не гледал човека като му зашил един лакът... е да де, ама се вижда как е съвсем, съвсем умишлено. Не знам за червен ли е, но то и той трябва да излиза с по един жълт служебно всеки мач... И него го знаем що за нервен боклук е. От години ни трови и все не си тръгва - то кой иска куц кон като него... Ама имал дух - какъв дух има - на побойник...
При човек по-малко в 7-мата минута, мисля, че мача щеше да е решен много по-рано и нямаше да се стига до другите спорни ситуации. Иначе 2-та червени картона на Литекс са също кристално ясни - абсолютно селски прояви на тези двамата... А всъщност ако бях на този втория - Перез - като ще блъскам Бедоя и ще ме гонят, поне щях да си направя кефа да му зашия един в мутрата на този дребния провокатор нагъл, ей тъй, щото има за какво... И да - съдията трябваше да свири опасна игра срещу вратаря на Литекс и да покаже картон на Бедоя. Ама изпуснал топката вратаря - да, изпусна я и след като отново я беше хванал и Бедоя нямаше никакъв шанс да играе за нея - посегна с крак към вратаря - това ако не е фал за съдията - значи е бездарен или купен... Това обаче не може да извини Перез, защото селяците като него трябва да играят в селските групи, а не във "Висшата лига".
А защо извадиха отбора не знам... то май е друга тема и няма общо със тези ситуации...
Ти се моли делегата да не е написал, че е ударен с камък, че това е доста сурово наказание за клуба ти и тъй като явно никой не може да чете ще го цитирам.
Отборът на "Партизан" (Червен бряг) бе изхвърлен, а в последствие върнат в състава на Северозападната В група, в рамките на 24 часа. Причина за изваждането на "червенобрежкия" тим бяха сцените, които се разиграха по време на срещата с отбора на "Ботев" (Луковит). Предлагаме Ви хронология на събитията, проследени от информационния сайт "Велико Търново Спорт":
31.10.2013, 13:50ч.: Изхвърлиха "Партизан" от "В" група!
"Отборът на “Партизан” (Червен бряг) бе изхвърлен от състава на Северозападната “В” група. Както вече стана ясно, инциденти доведоха до прекратяването на мача в Левски между символичния домакин “Ботев” (Луковит) и “Партизан” (Червен бряг) в 41-ата минута. След мача по медиите информация се появи едностранно само от Червен бряг, откъдето обявиха, че не знаели защо реферът Станислав Ставров е прекратил мача. Зоналният съвет на БФС изиска пълния видеозапис от срещата, както и подробни доклади от длъжностните лица и комисиите заседаваха днес.
Представителният отбор на „Партизан” (Червен бряг) е изваден от състава на Северозападната „В” група, като санкцията е наложена по чл 28, ал. 1 от Дисциплинарния правилник. Освен това е наложена глоба на клуба в размер на 500 лева. Санкцията е заради напускането на терена на група играчи към края на първото полувреме на срещата, съобщиха от Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС.
Трима футболисти – Елин Петков, Кирил Вълов и Цветан Петров, са извадени от футбола за една година, реши Дисциплинарната комисия. Получилият червен картон за блъскане на рефера Станислав Ставров – Иво Върбанов от “Партизан”, е със спрени права за три срещи. Изгоненият за груба игра от терена негов съотборник Стефан Христов е наказан за един мач.
Тъй като срещата бе прекратена в 41-ата минута при резултат 2:0 за отбора на „Ботев” (Луковит), Спортно-техническата комисия присъжда още три гола на тима и крайният резултат става 5:0 за символичните домакини.
“Партизан” е обжалвал решенията на Дисциплинарната комисия пред Зоналния съвет на БФС, който е по-висш орган, и очаква неговото решение."
01.11.2013, 12:58ч.: Върнаха обратно "Партизан" в групата:
"Отборът на „Партизан” (Червен бряг) бе върнат обратно в състава на Северозападната „В” група. Ден по-рано Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС обяви, че изважда тима от третия ешелон и наказа за по 1 година трима състезатели заради групово напускане на терена по време на мача с „Ботев” (Луковит).
От „Партизан” обжалваха наказанието си и Зоналният съвет на БФС във В. Търново днес e уважил жалбата им. На своя сбирка днес зоналните и областни шефове са решили, че напускането на терена е по вина на президента на клуба и той следва да носи последствията и отмениха решението на подопечната си комисия.
„Партизан” е наказан с последно предупреждение за изваждане от групата и глобен с 500 лв. Освен това 500 лв. глоба е наложена и на президента на клуба заради разпореждането играчите да напуснат терена. На тримата футболисти Елин Петков, Кирил Вълов и Цветан Петров, които бяха извадени за по 1 година от футбола, се възстановяват състезателните права”, обявиха от Зоналия съвет на БФС.
Остават наказанията само на Иво Върбанов от “Партизан” от 3 мача заради блъскане на главния съдия и на Стефан Христов от 1 мач за груба игра за червените им картони, получени по време на мача.
Така тимът от Червен бряг продължава участието си и в неделя от 14:00 ч. ще приеме „Спартак” (Плевен) в мач от 12-ия кръг на „В” групата. Служебният резултат от мача „Ботев” (Луковит) – „Партизан” 5:0 от въпросната среща се запазва."
Последна промяна от PFC Litex на 13 дек 2015 02:51, променено общо 1 път.

PFC Litex написа:Хайде тука дето се напъвате няколко човека ЧЕТЕТЕ, ЧЕТЕТЕ, четенето не е срамно, дори е полезно
Чета и пише:
„Партизан” е наказан с последно предупреждение за изваждане от групата
Това последно предупреждение по коя алинея е, че нещо не я виждам? И ако гледаме правилника, за какво е предупреждението - просто при ново вадене от страна на президента следва нова глоба 500 лева и така до безкрай, нали алинея 1 уж не важи?
Отделно, че говориш за правилник отпреди 2 години, а не актуалния, но да кажем, че няма значение.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Непитай мен, а тези които пишат и тълкуват законите.
Аз давам пример едно към едно със случилото се. След, като в тази ситуация преди две години са отсъдили така, сега няма да е различно.
За това и номерата на дребния тарикат от микре не минават с ЦСКА, тъй като БФС допусне ли го, то автоматично утре и други отбори ще почнат да го правят, а там става дума за милиони.
Нашето наказание ще е 3:0 служебно, Стоилов с 15 000лв глоба и някаква финансова глоба за клуба.
Футбола ще продължава да е пълни лайна и така.
Аз пък си мисля, че Киро Гела започна да работи на тихия фронт.
Сега обезкървява нас, следващия кръг му гостувате ще ви разпори и вас и ето ти една супер преднина от 5-6 точки.
Ние в Ловеч един други ще се изкормим покрай днешните истории и Киро ще си пуши пурите и ще се кефи от високо.
Аз давам пример едно към едно със случилото се. След, като в тази ситуация преди две години са отсъдили така, сега няма да е различно.
За това и номерата на дребния тарикат от микре не минават с ЦСКА, тъй като БФС допусне ли го, то автоматично утре и други отбори ще почнат да го правят, а там става дума за милиони.
Нашето наказание ще е 3:0 служебно, Стоилов с 15 000лв глоба и някаква финансова глоба за клуба.
Футбола ще продължава да е пълни лайна и така.
Аз пък си мисля, че Киро Гела започна да работи на тихия фронт.
Сега обезкървява нас, следващия кръг му гостувате ще ви разпори и вас и ето ти една супер преднина от 5-6 точки.
Ние в Ловеч един други ще се изкормим покрай днешните истории и Киро ще си пуши пурите и ще се кефи от високо.
Последна промяна от PFC Litex на 13 дек 2015 02:58, променено общо 1 път.