XVII кръг: Марек - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XVII кръг: Марек - ЦСКА

Мнениеот BRF » 30 ное 2014 22:49

il4o_iliew написа:
BRF написа:Добре,марек не уговаря мачове,разсеяната игра на защитниците на марек е заради НЕФУТБОЛНОТО предаване,ЦСКА са слаби(въпреки че са на първо място)!Това ли беше?Разбрах го!

Конкретно в мача си срещу Марек цска бяха слаби. Конкретно в мача си с Лудогорец, Марек игра по същия начин както с цска. Марек загуби, защото Лудогорец игра в пъти по-силно срещу Марек, отколкото ЦСКА срещу Марек. Сега разбра ли го?

И преди да пишеш името на отбора на града ми с малка буква. Ще ти кажа, че същия този отбор на Марек с момчета събрани САМО ОТ ДУПНИЦА и околията плюс братята Петрови от София е бил Байерн с 2:0 на Бончук. Бил е и Абърдийн на Фъргюсън. Същия отбор бие и бутаното от държавната партия мафиотско цска на финала за купата на съветската армия!

Научи си историята първо и тогава пиши името на отборите с малка буква. Защото преди да обвинявате отбори като Марек и Лудогорец, първо вижте в собствената си пазвичка. С купени титли и купени играчи и държавен апарат зад вас е лесно... Така че по-спокойно малко. В България сме все пак. Знаем кои са цска и колко години е бил комунизма в България.

Точно това заслужава отборчето ти и не му приляга на славната история да я срамят моментните футболисти!Заслужиха си малката буква ,а ти ако искаш уважение,трябва и да покажеш уважение!В случая да изписваш ЦСКА така!
Казвам го за Н-ти път-"Лудогорец нямат общо с този мач,продажниците сте вие"!
Последна промяна от BRF на 30 ное 2014 22:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 ное 2014 22:52

BFS написа:
BRF написа:Добре,марек не уговаря мачове,разсеяната игра на защитниците на марек е заради НЕФУТБОЛНОТО предаване,ЦСКА са слаби(въпреки че са на първо място)!Това ли беше?Разбрах го!

Аве, човек, остави Марек. Ясно е че е глупаво да се оправдавате, че играли футбол, а не се разхождали. Че играли колкото могат, а не тичали да отбият номера, въпреки феновете по трибуните. Колкото и да ми го повтаряте това, не го разбирам, че ще дойдат 5000 човека да ме гледат, ще играя срещу ВЕЛИКИЯ ЦСКА и ще се разхождам и няма да искам да се докажа срещу първият в класирането.
ТЪПО е оправданието. Срамно е това, че треньорът на отбора Ви говори така.
Аз ще ти кажа, защо говори така и защо ви промива мозъците и почвате и вие всичките да говорите по този начин.
Стойчо недоволства, защото знае, че за да стигне нивото на Лудогорец трябва да играят неговите футболисти на върха на възможностите си през цялото първенство 100%, което е почти невъзможно или поне аз не съм виждал за последните 30 години такъв отбор. Защото го е страх от мачове от типа на мача с Черно Море (във Варна), мача с Монтана за купата, където съдиите се ИЗГАВРИХА с отборите, които играха футбол срещу вас, а не друго, само и само да не загубите. ЦСКА не ги гледам редовно, но мачове които гледам и като слушам коментарите след тях, си признавам, че органите са безхаберни към Стойчо и тоя човек трябва да му се сложи диагноза и да спре да се подиграва с труда на хората.

ОООООООООООООООО
Чети малко преди да пишеш!НЕ КАЗВАМ,ЧЕ марек ТРЯБВА ДА ИГРАЯТ СИМУЛАТИВНО И СРЕЩУ НАС!ТОЧНО ОБРАТНАТА!ТОВА И ИСКАМ!И ТОЧНО ТОВА КАЗАХ,ЧЕ ЗА ДА СМЕ ШАМПИОН,ТРЯБВА ДА ИГРАЕМ НА 100% ВСЕКИ МАЧ!Хахахахахахахахаха,Чети преди да пишеш!

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 30 ное 2014 22:54

percival написа:
il4o_iliew написа:
percival написа:Ами ако ни беше дадено това което го имаше ,а то е минимум 3 100 % дузпи и ги бяхме изтървали и трите ,то никой нямаше да обвинява друг освен отбора и треньора ,но при това поредно скандално съдийство ,кво да си мълчим ли ?

Moля?! Как не те е срам, бе? Даже първата дузпа не е никаква дузпа, защото игра с ръка няма, а с глава. И вие и Левски сте жалки, защото разчитате само на съдиите. С Левски в Дупница бяха дадени две несъществуващи дузпи. Също според сините тогава обаче те бяха сто-процентови. В крайна сметка и двата клуба сте едни и същи, макар и уж мразещи се.

И очния лекар няма да ти помогне !

Дори и да е имало игра с ръка, пак дузпата не е сто процентова. Играта с ръка не е умишлена. Топката е изритана с висока скорост от не голямо разстояние и играчът няма как да реагира. Това не е сто-процентова дузпа. Това е тенденциозна дузпа. И се свири на софиийските "грандчета" от години при гостуванията им в провинцията. Спорни дузпи се свирят само защото на терена е един от "грандовете". Навремето на пак ви дадоха дузпа в Дупница. И тя беше уж "сто-процентова" пак за игра с ръка на Веско Великов. Проблемът е, че и тя беше измислена от съдията. Но нищо ново под слънцето. Дузпите се свирят. Две за Левски, една за ЦСКА, идва лятото и хоп я Иртиш, я Мура, Зимбру и у дома. Пък после се чудим защо нямаме футбол...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 ное 2014 22:57

il4o_iliew написа:Дори и да е имало игра с ръка, пак дузпата не е сто процентова. Играта с ръка не е умишлена. Топката е изритана с висока скорост от не голямо разстояние и играчът няма как да реагира. Това не е сто-процентова дузпа. Това е тенденциозна дузпа. И се свири на софиийските "грандчета" от години при гостуванията им в провинцията. Спорни дузпи се свирят само защото на терена е един от "грандовете". Навремето на пак ви дадоха дузпа в Дупница. И тя беше уж "сто-процентова" пак за игра с ръка на Веско Великов. Проблемът е, че и тя беше измислена от съдията. Но нищо ново под слънцето. Дузпите се свирят. Две за Левски, една за ЦСКА, идва лятото и хоп я Иртиш, я Мура, Зимбру и у дома. Пък после се чудим защо нямаме футбол...

Ти си бил трагедия,съжалявам ,че се занимавах с теб!

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 30 ное 2014 23:01

аз искам феновете на ЦСКА да ми обяснят, защо така се случва, че съдиите винаги грешат в полза на ЦСКА в най-важните моменти и няма проблеми за това, а Стойчо се оправдава за картони???
аз му казвам, мача с Черно Море и мача с Монтана, въпреки че го загубиха, където съдиите се подиграваха само и само ЦСКА да не загуби, той ми говори, че искал честен футбол.
съдиите грешат, но когато се прави всичко възможно един отбор да не загуби точки, а това се прави само с отбора на ЦСКА тази година, най-нелогичното е точно треньора им да реве, че ги режели .... без думи просто

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 30 ное 2014 23:04

BRF написа:
il4o_iliew написа:

Конкретно в мача си срещу Марек цска бяха слаби. Конкретно в мача си с Лудогорец, Марек игра по същия начин както с цска. Марек загуби, защото Лудогорец игра в пъти по-силно срещу Марек, отколкото ЦСКА срещу Марек. Сега разбра ли го?

И преди да пишеш името на отбора на града ми с малка буква. Ще ти кажа, че същия този отбор на Марек с момчета събрани САМО ОТ ДУПНИЦА и околията плюс братята Петрови от София е бил Байерн с 2:0 на Бончук. Бил е и Абърдийн на Фъргюсън. Същия отбор бие и бутаното от държавната партия мафиотско цска на финала за купата на съветската армия!

Научи си историята първо и тогава пиши името на отборите с малка буква. Защото преди да обвинявате отбори като Марек и Лудогорец, първо вижте в собствената си пазвичка. С купени титли и купени играчи и държавен апарат зад вас е лесно... Така че по-спокойно малко. В България сме все пак. Знаем кои са цска и колко години е бил комунизма в България.

Точно това заслужава отборчето ти и не му приляга на славната история да я срамят моментните футболисти!Заслужиха си малката буква ,а ти ако искаш уважение,трябва и да покажеш уважение!В случая да изписваш ЦСКА така!
Казвам го за Н-ти път-"Лудогорец нямат общо с този мач,продажниците сте вие"!
Ти си непоправим. Значи ти не проявяваш уважение към отбора ми, а аз трябва да проявявам уважение към твоя? Така ли? Ако Марек са си опетнили името с няколко мача от това първенство, нека някой го ДОКАЖЕ! Но не с измислени пет минутни клипове по Господарите. Ясно ли ти е?! Да излезе и да го докаже! С факти! И тогава ако трябва доживот да ни гонят в А Окръжна. Съгласен съм. Ама тука този паляк Михайлов да ми глобява отбор, който и без това свързва двата края, щото не е някой "гранд" тип Левски или ЦСКА, на принципа ВИНОВЕН до доказане на противното... Айде нема нужда. Че Михайлов е подлизурко е ясно на всички, ама щом и вие тука феновете на ЦСКА му се вързахте, значи сте същите като него.
Последна промяна от delqnski47 на 30 ное 2014 23:17, променено общо 1 път.
Причина: ЦСКА СЕ ПИШЕ С ГЛАВНИ БУКВИ!
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 30 ное 2014 23:06

BFS написа:аз искам феновете на ЦСКА да ми обяснят, защо така се случва, че съдиите винаги грешат в полза на ЦСКА в най-важните моменти и няма проблеми за това, а Стойчо се оправдава за картони???
аз му казвам, мача с Черно Море и мача с Монтана, въпреки че го загубиха, където съдиите се подиграваха само и само ЦСКА да не загуби, той ми говори, че искал честен футбол.
съдиите грешат, но когато се прави всичко възможно един отбор да не загуби точки, а това се прави само с отбора на ЦСКА тази година, най-нелогичното е точно треньора им да реве, че ги режели .... без думи просто

Крадецът вика дръжте крадеца. В действие...

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 30 ное 2014 23:42

А защо според вас ще накажат съдията?
Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 дек 2014 01:35

;)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qd3JfHvq0aQ[/youtube]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 дек 2014 02:10

Доста глупости прочетох. Марек игра доста добре срещу Лудогорец, просто Лудогорец е класа. Днес се видя че ЦСКА не са нищо особено и са далеч по-зле от Лудогорец. Факт. Също е факт че ЦСКА взе само една точка от Лудогорец този сезон, както и че няма победа срещу нас в А група.
Класата си е класа, драги ми червени фенове. Иде Европа и пак ще има Мура, Зимбру, и т.н., но така ще е докато имате за тренъор Стойчо М. ;)

Върни се в “ЦСКА”